Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם - דפדפתי היום באתר של אפסולוט וראיתי שלכאורה הם עושים נפלאות לא רק במנועים מוגדשים (מנסיון - 1.8 של פולקסוואגן מרגיש נפלא אחרי עדכון עדין שלהם..) אלא גם באטמוספריים - לפי האתר הוולבו S60 140 כ"ס מועלה ל-160 כ"ס והמומנט עולה ב-2 קג"מ. עכשיו, אני יודע שזו "לו חכמה" כי הגרסא של 140 כ"ס זהה מכאנית ל-170 ומדובר בהפחתת הספק כפויה ע"מ ליצור פערי מחיר (כמו ה A3 שבאו בזמנו עם 150 כ"ס ועם 180 כ"ס), אבל גם בחלק משאר הרכבים ה"רגילים" יש תוספת של 10-15 כ"ס ו-1 עד 2 קג"מ, ותודו שזה מכובד למדיי.

ועכשיו לשאלה המתבקשת - היש דברים בגו? האם באמת אפסולוט מצליחים לעשות נפלאות ולהעלות הספקים ב10% ויותר גם ברכבים שאינם מוגדשים? אישית, קשה לי להאמין שחברה רצינית תתפס לפרסום שגוי, אבל לך תדע...

ושאלה נוספת- האם E&A הם היחידים שעובדים איתם? האם הם אמינים? ואולי יש מישהו באיזור חיפה/הצפון?

ואגב - אני לא ממש חושש מאבדן אחריות - קודם כל הרכב מונע בגז ובמוסך כבר עקמו פנים בטיפול השנתי אבל שתקו, וחוץ מזה לפעמים גם אפשר לשלוח מכתב עו"ד בשם עצמי. אחרי הכל, אם אני יכול לעשות את זה בעבור אחרים...

בתודה, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש עוד חברות שעושות תוצאות טובות עם ציפים על רכבים אטמוספרים.

אין לאפסלוט הוקוס פוקוס.

E&A הם היבואנים המורשים שלהם פה בארץ,ואתה יכול לסמוך עליהם בכיף.

פורסם

עדכון - כרגע שוחחתי עם אחד מהחבר'ה ב-E&A ובינתיים זה נשמע לא רע - עוד 20 כ"ס ו-2.5 קג"מ יכולים לעורר קצת את העניינים... וגם המחיר לא נורא. מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני מודע לכך - היו לי רכבים מוגדשים ושם התוספת היתה מדהימה במיוחד בגלל העליה החדה במומנט. אבל גם כאן זה לא הולך ברגל.

פורסם

אפסולוט כמו שאמרו כבר היא חברה טובה מאוד.

אי אנד איי הם מקום מצויין לשפר את הרכב אני הייתי הולך בעיניים עצומות.

פורסם
מה זה צ'יפ?

אפשר לבצע איתו תכנון מערכת דלק מחדש (באחד שבא מוכן מראש כמו האפסולוט)?

המונח "צ'יפ" כבר אינו רלוונטי -מדובר בעדכון תכנה דרך שקע הדיאגנוסטיקה. יש מקרים שבהם צורבים מחדש את הצ'ים במחשב הרכב, אולם כאמור במרבית המקרים די בעדכון פשוט כדי לגרום למנוע להתנהג "קצת" אחרת...

הסיבה - היצרנים במודע לא מביאים את המנועים לקצה גבול היכולת ובמקרים אחרים מייצרים כמה גרסאות מנוע בהספקים שונים בכדי לתת מענה לפלח הזול והיקר כאחד - הדוגמא הטובה ביותר היא מנועי ה-TDI של קונצרן פולקסוואגן, אשר הספקיהם נעים מ-105 כ"ס ועד 170 כ"ס ויותר, הכל מאותו הנפח בלי שום שינוי מהותי.

פורסם

מה זה יכולת, עדכון תוכנה וכו'

בסוף הכל מתפרש בכמה אויר ודלק נכנס למנוע, אז מה שאני מנסה להבין זה אם את העידכון תוכנה מתאימים ספציפית לרכב שלך עם הסליבים הבוכנות מזרקים שכבר בטח עם פיח וכו'.

או שהעדכון של אפסולוט הוא משהו שמשנים על פי החיישנים של המנוע עצמו.

פורסם
מה זה יכולת, עדכון תוכנה וכו'

בסוף הכל מתפרש בכמה אויר ודלק נכנס למנוע, אז מה שאני מנסה להבין זה אם את העידכון תוכנה מתאימים ספציפית לרכב שלך עם הסליבים הבוכנות מזרקים שכבר בטח עם פיח וכו'.

או שהעדכון של אפסולוט הוא משהו שמשנים על פי החיישנים של המנוע עצמו.

הרכב שלי בן פחות משנה, ובגלל שהוא מונע בגז אין פיח ולא יכול להיות.

• תוכן חדש...