Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השאלה נשאלת, לאחר חיפוש בפורום והתוצאה שאני עדיין מבולבל :)

אני מחפש בימים אלו רכב חדש, אך עדיין לא יצא לי לחפש חברת ביטוח ולהחליט האם אני מעוניין להצטרף אליה.

הרכב אותו אני מחפש, הוא לא כ"כ נפוץ והדרישות שלי לגביו לא נמוכות.

אני יכול חודש שלם לא למצוא את מה שאני רוצה ויום אחד לנסוע לקצה השני של הארץ ולקחת רכב לבדיקה.

מה עליי לעשות?

הרי יכול להווצר מצב שאני אבדוק רכב במרחק שעה וחצי מבייתי ואחליט לרכוש אותו. מה אני אעשה אז?

האם צריך לסכם עם חברת ביטוח מראש או לחכות עד שהרכב יהיה בבעלותי ?

תודה ושבת שלום.

פורסם

אי אפשר לעשות ביטוח לפני שיש לך את מספר הרכב. במילים אחרות, עד שלא בחרת את הכלה, לא תוכל לעשות לה ביטוח.

מה שאתה כן יכול לעשות עד שתרכוש את הרכב זה סקר מחירים בין כמה סוכנים. כשיגיע רגע הרכישה כל שישאר לך לעשות זה להתקשר לסוכן הביטוח שבחרת, להזכיר לו את ההצעה שנתן לך, למסור לו את פרטי כרטיס האשראי שלך ותוך מספר דקות תיהיה לך פוליסת ביטוח. אולי לא תיהיה לך תעודה ביד, אבל ביטוח בתוקף יהיה לך.

אופציה נוספת, עדיפה לדעתי, היא לא לרכוש את הרכב מיד לאחר הבדיקה אלא לחתום על זכרון דברים ורק יום או יומיים אחר כך להגיע לעשות העברת בעלות. אז כבר אפשר לארגן ביטוח בשקט וברוגע, כשיש לך את כל הפרטים הדרושים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה.

האם מחירי הביטוח משתנים בתדירות גבוהה? ז"א, במידה ואסכם על מחיר בחודש יולי ואמצא את הרכב המיוחל בחודש אוגוסט, האם השינוי יהיה גדול או לא מורגש?

פורסם

בד"כ מדובר בשינויים מינוריים.

אם מדובר בתת-דגם שונה או שנתון שונה, זה כבר יכול להשפיע על המחיר באופן ניכר יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המחירים משתנים כל חודש,

אבל, כפי שנאמר לך, השינויים הם לא משמעותיים.

כאשר אתה עושה סקר לגבי הביטוחים, בנוסף למחיר הכללי של הפוליסה, תבדוק מה גובה השתתפות עצמית במיקרה של תאונה, מה דרישות המיגון לרכב מסויים בכל חברת הביטוח. יש עוד כמה דברים - תנאי קבלת רכב חליפי, מה טיב מוסכי ההסדר (לחלק מהחברות יש הסדר עם מוסכי יבואן), תיקרת הגבלת אחריות, גובה כיסוי ייצוג משפטי.

אם במועד רכישת הרכב תהיה לך החלטה לגבי חברת הביטוח, תרים טלפון לסוכן, תשלם בכרטיב אשראי, ותוך כמה דקות\ עשרות דקות תוכל לקבל בפקס פוליסת הביטוח - לא חייב להמתין יום-יומיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמדומני היו על זה כמה דיונים בפורום בעבר - לאדם פרטי אסור לנסוע עם צילום של הביטוח והרישיונות, חייבים את המקור. רק בחברה שיש לה קצין רכב שמחתים את הצילום בחותמת נאמן למקור זה מותר.

בכל מקרה, מה שבאמת חשוב זה שיהיה לך ביטוח בתוקף. במילא היום ההוראה לשוטרים היא להימנע ממתן דוחות על אי נשיאת תעודות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...