Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי יחד עם רן לחדש בפול את הביטוח ללמברטה.

בין כל הטפסים שמילאנו, היה כתוב: "יש ברשותי אופנוע נוסף עם נהג יחיד נקוב בשם" (או משהו בסגנון).

כששאלתי את הפקידה לפשר העניין, היא אמרה לי: "הרי אתה לא יכול לרכב על שני אופנועים בו זמנית", והוסיפה ואמרה כי יש הנחה משמעותית במידה ומבטחים שני אופנועים כאשר הרוכב היחיד על שני האופנועים נקוב בשם. בנוסף, הביטוח על שני האופנועים צריך להיות לשנה שלמה, ולהתחיל באותו התאריך.

כאשר בשבוע שעבר קיבלתי הצעה לביטוח מסוכן הביטוח, הצעתו היתה גבוה בכ- 100 ש"ח לעומת ביטוח ישירות בפול (מן הסתם גם הוא צריך להרוויח ממשהו, והוא מבטח את האופנוע בפול), כך שעושה רושם שדווקא ישירות בפול יוצא יותר זול לבטח.

העניין הוא שבפול יש רק ביטוח חובה, ואם רוצים צד ג' או מקיף (לא יודע עד כמה זה רלוונטי לאופנועי אספנות), יש לפנות לסוכן.

בשורה התחתונה, בפול הבינו כי נהג אחד לא יכול לרכב על שני כלי רכב בו זמנית, וכאשר יבינו זאת גם בחברות הביטוח, נוכל כל סוף סוף לבטח את כלל רכבי האספנות שלנו במחירים שפויים.

למי שבבעלותו יותר מאופנוע אחד, ורק הוא הרוכב עליהם (כפי שיקרה אצלי לכשאסיים את השיפוץ של הלמברטה עם הסירה), כדאי לבדוק לגבי ההנחה הזאת, דבר שלא ידוע לי שמקבלים אצל סוכן ביטוח.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

למיטב זכרוני ההנחה על הביטוח השני היא כ 30%.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...