Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה על מסך בגודל 47 + לצפייה בסלון.

שידורי טלוויזיה רגילים, תכנים מהמחשב, קצת PS3 , זהו.

אני לא מעוניין בפלזמה בגלל ההשתקפות המעצבנת.

אני כן מעוניין במסך LED אבל זה יקר מדי.

אם מישהו יכול להאיר את עיני, אשמח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוריי קנו לפני כשבועיים טושיבה full HD דגם XV733. הראות לא פחות ממצויינת בעיניי, המון הגדרות תצוגה עד לפרטי פרטים, יציאות HDMI, USB, RJ-45, וכו', וגם הטלויזיה עצמה נראית יוקרתית. ההרכבה פולנית אגב (לא יודע אם זה טוב או לא, אבל זה משדר יותר בטחון מהמילה CHINA :)).

חפש ביקורות על הטלויזיה הזו, אני בהחלט חושב שמדובר בקניה מצויינת.

פורסם

אני גם בתהליך של החלפת הפלזמה שבסלון.

בדקתי את הלד סדרה 7 של סמסונג (יש עליו חוו"ד מעולות) והשוואתי אותו ל- C550 הפלזמתית.

התוצאה - הפתעה, לפלזמה תמונה רכה ונעימה בהרבה לצפיה, המחיר פחות מחצי מהלד.

תחשוב גם לכיוון הזה.

פורסם
לא יודע מה האינטרס ל-LED. זה לא מדד לזה שרואים יותר טוב.

אני ממליץ לך ללכת לחנות ולראות את הטלויזיה הזאת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732936.

ציונים מצויינים בכל המבחנים ואחרי שתראה לדעתי תבין לבד.

+1

LCD של פיליפס מצויינים, תמונה פשוט נהדרת, יחס ניגודיות גבוה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מתעקש על LCD אז השתיים הטובות בגודל הזה הן ה 8404 של פיליפס (או 7404 שזה אותו דבר רק בלי תאורה חיצונית ובלי WIFI) או הסמסונג 610.

אם בא לך משהו באמת טוב שהוא ליגה אחרת , אז לך על פלזמה ואם פלזמה אז זה כבר דגמים אחרים שנפרט אם יהיה אקטואלי.

הקטע של ה LED אומר שבמקום פלורסנט אחורי שמאיר את הפיקסלים מאחור, יש קבוצה גדולה של לדים מאחורה.

העובדה שיש קבוצה של לדים מאפשרת לשפר את הקונטרסט בגלל שניתן להדליק ולכבות חלק מהם.

אתה שואל אותי אם זה משנה משהו ? לא מהותית. המגבלות של ה LCD הן ברורות ולא ניתנות לגישור מהותי.

הפריצה צריכה להגיע ממסכי OLED שזו כבר טכנולוגיה אחרת.

בינתיים אין מתחרים לפלזמה מבחינת איכות תמונה . הבעיה שהיא יקרה לייצור משמעותית ביחס לLCD והיצרנים וגם החנויות לא מרוויחים הרבה עליה ולכן דוחפים ללקוחות את ה LCD בלי סוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פלזמה באופן עקרוני היא בחירה הטבעית בשבילי, ניתן לקנות היום מסכים טובים מאוד בגודל הזה במחירים של 5K-6K.

הבעיה שלי עם פלזמה זה ההשתקפות שרואים על המסך, אני שונא את זה.

המסך יהיה ליד החלון במקום מואר, ההשתקפות הזו לדעתי הורסת את החוויה.

פורסם

אם יהיה חלון בדיוק מול הטלויזיה אז אולי לא כדאי,

אצלי יש לא חלון אלא מרפסת שלמה שנפתחת מימין לפלזמה וזה לא ממש מפריע.

הרי גם LCD מושפע מתאורה ישירה רק ששם זו לא השתקפות אלא פשוט קשה לראות את התמונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלומי,

מנסיון עם כמה וכמה דגמי טלוויזיות במידות האלו (אצלי מדובר בניסיון של פלזמה ו-LCD 50 אינצ'), לפלזמה יש את מירב היתרונות בגדלים האלו.

ההשתקפות המעצבנת המוכרת של מסכי הפלזמה אולי קיימת בצורה נראית ומשמעותית בדגמים הישנים יותר.

היום, כשאני צופה בפלזמה 42 אינצ' אצלי שתלויה על הקיר, 1.5 מטר מחלון ההזזה הגדול בסלון, אני לא סובל מהשתקפות או צריבה כלל.

אצלי הפלזמה היא 150 הרץ ובחיבור HDMI עם המחשב רואים בצורה מרשימה מאוד (גם בחיבור לממיר YES עם כבל RCA של שקל תשעים).

אני מציע לך לגשת ולצפות במסכי הפלזמה של פיוניר- אלו לטעמי מובילים במסכי הפלזמה בגדלים האלו.

בנוסף, אם נתחשב בשימושים שלך (שידורי TV,קצת PS3 ומחשב) ונצא מנקודת הנחה שהשידורים הרגילים הם הדומיננטים, שוב הפלזמה תהיה עדיפה.

אני לא בטוח לגבי HD לצערי. שווה לבדוק האם יש יתרון למסכי ה-LCD על פני הפלזמה בכל הקשור לשידורי ה-HD.

בהצלחה.

פורסם

עקרונית, בגדלים של איזור ה50 אינץ' פלאזמות עדיפות על LCD לדעת רוב אנשי המקצוע,

העניין הוא שאם אתה מתכנן להוציא 6-7K על מה שתרצה לרכוש , עדיף לחפש LCD טוב בגודל קצת פחות גדול , משמע 46 וכאלה ..

אין מה לעשות , מסכים טובים עולים ככה , לדוגמא מסך LCD שהוא LED של סוני מהסדרות המשובחות יעלה לך 13K בערך עבור גודל של 40 אינץ' , לא נלך גבוה יותר ..

יש פלסמות חדשות של פנסוניק שעושת הרבה רעש עכשיו , הסדרות אמורות להיות בחנויות בחודש הקרוב ושווה ללכת לראות בעיניים את התמונה , עדיף בחנויות המתמחות בקולנוע ביתי ולא בשקם אלקטריק למיניהם שמחברים במרכזיות את כל המסכים..

בהצלחה.

אגב , שווה להסתכל באתר http://www.whathifi.com ולראות קצת ביקורות מקוצרות על המסכים שמעניינים אותך.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שלומי,

כדי לפתור לך את סוגיית ההשתקפויות של מסכי הפלאזמה כדי לזכור שכיום גם רוב מסכי ה-LCD הם קרסטיליים, משמע מראה "זכוכית" שמחזיר השתקפות.

אגב, המסכים הקריסטליים מציגים תמונה טובה יותר מאלה שלא קריסטליים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...