Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[דיון] מכוניות על בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון לא אמרתי על איזשהו נתון שזה עלוב, כתבתי רק שבשביל המספרים שסוכנות רכבי על תוכל לייצר לא שווה לפתוח פה סוכנות (על כל מה שנלווה לכך).

להיפך, כתבתי שזה שהדבר הטוב היחיד שיצא מפתיחת סוכנויות כאלה היא שזה יעודד יבוא אישי של רכבים כאלה.

אגב, לפי מה שאתה כותב פה, יש יותר מ-100 עשירים בארץ שרובם מעדיפים מכוניות כמו פנמרה, משמע יש בארץ לפחות 51 פורשה פנמרה, כן ?

:roll:

אני יכול לומר לך שבענף שאני עוסק יש הרבה עשירים מ-א-ו-ד, ועדיין מספר העוסקים בענף שמחזיקים רכבים מהסגמנט שעונה לשם "מכונית על" שואף לאפס, רובם יעדיפו מרצדס או ב.מ.וו כי זה יתן את אותה יוקרה ופחות ינקר את העיניים מהפנמרה (ואל תדבר על ביצועים כי מי שקונה פנמרה לא מתעניין בביצועים שלה) או לחילופין איזה SUV\רכב שטח מפואר.

לגבי זה ש"נמאס" מהפרארי הצהובה ואתה לא רוצה שיקרה מצב שתגיע פרארי נוספת שתיהיה כזאת מאוסה, זה קישקוש, אני גר במקום שיש בו כל כך הרבה רכבים כאלה, ברמה שבכל חניון של בניין תמצא לפחות 2-3 מכוניות כאלה, זה ממש לא נמאס, תאמין לי.

גם אותה פרארי צהובה "מאוסה" כביכול תגרום לך עדיין לסובב את הראש אחריה בכל יום נתון, בטח ובטח אם היא היחידה בארץ (למרות שיש לה את הכנף הכי מכוערת שאי פעם חיברו לפרארי).

לגבי זה שאמר שהטסלה היא מכונית על, לא היא לא, היא אפילו לא קרובה לכך, זה בערך כמו שתגיד שלוטוס אליז\אקסיג' היא מכונית על.

סתם כדי שתבין על מה אתה מדבר, הטסלה רודסטר (כמו זו שיש בארץ) אמנם תציג נתון יפה של 0-100 באיזור ה-4 שניות (הודות למומנט של המנוע החשמלי) אבל לא תעבור את ה-220 קמ"ש.

בקיצור, לא משהו שיכול לאיים אפילו על אימפרזה טורבו, בטח ובטח לא על מכוניות על.

אני מסכים איתך, גם אני גר באיזור של הרבה עשירים ושמתי לב שהם מעדיפים לקנות לעצמם רבי שטח מפוארים ומכוניות עם פוזה כמו:

5 ML350

3 BMW X5

2 FORD MUSTANG 1רגילה ואחת COBRA

1 BMW 330

ו1 CL65 שחורה מיובאת מגרמניה (ראיתי אותה גם עם המיספרים הגרמנים)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה אתם חושבים על זה?

ההיצע המגוון שאתה מדבר עליו הוא חלק מהמכלול המכונה בכלכלה כוחות השוק. זה דבר נהדר, אך אין לו קשר של ממש להתפתחות מוטורית. בתחום זה נותרנו מאחור.

-ללא תערוכת רכב ראויה.

-ללא ספורט מוטורי שקורה(חוקים ותקנות הם נושא שיכול לפרנס פקידים ולהעסיק רבים וטובים עוד הרבה זמן).

-ללא מתקנים ראויים לספורט מוטורי והדרכת נהיגה.

-ללא תרבות נהיגה.

-ללא גישה מתקדמת לנושא חינוך לתרבות נהיגה/בטיחות בדרכים/אכיפה.

הכיוון של הדיון הזה מגוחך. לזה מחדרה יש R8 אדומה ולהוא מגדרה יש M6 סגולה. נו באמת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני חייב להבין - יש פה בפורום לפחות 2 משתמשים, שאחד התחביבים שלהם זה לספור מכוניות יוקרה בארץ ולתעד אותם?

כאילו... מה הקטע?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מכוניות על בארץ כמו פרארי וכו יהיו בארץ אבל במספרים שניספור רק על יד אחת.

אלא אם כן יגיע חזון אחרית הימים כאשר יורידו את המיסים המטורפים שיש בארץ על רכבים.

שלשום ראיתי טופ-גיר כאשר גימי קרלקסון בחן את ה bmw x6 ואמר שהיא די יקרה כי היא הגיפ

הזה עולה 42,000 לישט שזה 247,000 שח באנגליה כאשר אוטו הרכב עולה כאן 664,000 שח......

פשוט לא יאמן! הנה :

http://newcar.yad2.co.il/רכב-ג'יפים/ב%20מ%20וו/X6/22923

ואני לתומי חשבתי שההבדל במחיר מכאן לחו"ל הוא שערוריתי כי הוא כפול........

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
אני חייב להבין - יש פה בפורום לפחות 2 משתמשים, שאחד התחביבים שלהם זה לספור מכוניות יוקרה בארץ ולתעד אותם?

כאילו... מה הקטע?

=\ התחביב שלי זה לצלם מכוניות מיוחדות בארץ, לא לספור את הרכבים

וזה נראה הזוי שבישראל יש תצפיתנים כי אין לנו הרבה מכוניות על בארץ, למרות שבחו"ל זה משהו נורמלי לגמרי 8)

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
דבר ראשון לא אמרתי על איזשהו נתון שזה עלוב, כתבתי רק שבשביל המספרים שסוכנות רכבי על תוכל לייצר לא שווה לפתוח פה סוכנות (על כל מה שנלווה לכך).

להיפך, כתבתי שזה שהדבר הטוב היחיד שיצא מפתיחת סוכנויות כאלה היא שזה יעודד יבוא אישי של רכבים כאלה.

אגב, לפי מה שאתה כותב פה, יש יותר מ-100 עשירים בארץ שרובם מעדיפים מכוניות כמו פנמרה, משמע יש בארץ לפחות 51 פורשה פנמרה, כן ?

:roll:

אני יכול לומר לך שבענף שאני עוסק יש הרבה עשירים מ-א-ו-ד, ועדיין מספר העוסקים בענף שמחזיקים רכבים מהסגמנט שעונה לשם "מכונית על" שואף לאפס, רובם יעדיפו מרצדס או ב.מ.וו כי זה יתן את אותה יוקרה ופחות ינקר את העיניים מהפנמרה (ואל תדבר על ביצועים כי מי שקונה פנמרה לא מתעניין בביצועים שלה) או לחילופין איזה SUV\רכב שטח מפואר.

לגבי זה ש"נמאס" מהפרארי הצהובה ואתה לא רוצה שיקרה מצב שתגיע פרארי נוספת שתיהיה כזאת מאוסה, זה קישקוש, אני גר במקום שיש בו כל כך הרבה רכבים כאלה, ברמה שבכל חניון של בניין תמצא לפחות 2-3 מכוניות כאלה, זה ממש לא נמאס, תאמין לי.

גם אותה פרארי צהובה "מאוסה" כביכול תגרום לך עדיין לסובב את הראש אחריה בכל יום נתון, בטח ובטח אם היא היחידה בארץ (למרות שיש לה את הכנף הכי מכוערת שאי פעם חיברו לפרארי).

לגבי זה שאמר שהטסלה היא מכונית על, לא היא לא, היא אפילו לא קרובה לכך, זה בערך כמו שתגיד שלוטוס אליז\אקסיג' היא מכונית על.

סתם כדי שתבין על מה אתה מדבר, הטסלה רודסטר (כמו זו שיש בארץ) אמנם תציג נתון יפה של 0-100 באיזור ה-4 שניות (הודות למומנט של המנוע החשמלי) אבל לא תעבור את ה-220 קמ"ש.

בקיצור, לא משהו שיכול לאיים אפילו על אימפרזה טורבו, בטח ובטח לא על מכוניות על.

אחי תחליט או שיש סופר קארס בארץ או שלא, או שיוצא שכל הסופר קארס בארץ גרות לידך ?

Detailer.gif
פורסם
אחי תחליט או שיש סופר קארס בארץ או שלא, או שיוצא שכל הסופר קארס בארץ גרות לידך ?

יש,

לא בהכרח בארץ והן לא כולן "גרות" לידי, הן מפוזרות פה בכל הסביבה.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היו זמנים אם אני לא טועה ב2006,שהיה את האירוע הענק של קארספורום במסלולים באשדוד,היה את אירועי הMDC היה אירועי דראג במנחת היו עוד איכשהו מארגנים משהו בארץ. היום כל המפגשים והאירועים האלה רק הלכו ופחתו משנה לשנה אז איך אתם רוצים שיהיה לנו ספורט מוטורי :?

ושלא נדבר על אוטומוטור שביזה את עצמה השנה,וראלי לונדון ירושלים נעדר השנה.

נ.ב.

אולי זה לא בהקשר לנושא שנפתח אבל זה חלק מהעיניין.

פורסם
הרשימה שלך לא מדוייקת כי יש יותר ממה שאתה חושב בגלל היבוא האישי...סתם לדוגמא יש לפחות 2 m6 מקוריות! אחת שחורה ואחת כסופה. מקוריות לחלוטין עם גג קארבון וכו'. אולי יש יותר...

גם אם יבוא היום וימכרו פה כמה פרארי ולמבורגיני עדיין יש רכבים שבחיים לא יגיעו לפה (nobel, buggati, tvr ......).

אני חייב לתקן אותך , כי אם מה שאתה אומר נכון אז יש 3 M6.

במקרה, דוד שלי הוא הבחור הראשון שהביא M6 לארץ, בשחור, ואנחנו מכירים איש עסקים די מבוגר, וגם לו M6 שחורה. אם אתה אומר שיש גם כסופה , אז יש כבר שלוש :-D

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אני חייב לתקן אותך , כי אם מה שאתה אומר נכון אז יש 3 M6.

במקרה, דוד שלי הוא הבחור הראשון שהביא M6 לארץ, בשחור, ואנחנו מכירים איש עסקים די מבוגר, וגם לו M6 שחורה. אם אתה אומר שיש גם כסופה , אז יש כבר שלוש :-D

יש תמונות של ה-M6 השחורה השנייה ושל ה-M6 הכסופה?

אני צילמתי M6 אחת בישראל, וראיתי מלא תמונות של M6 מזוייפות מהארץ, לבנה קבריו, שחורה קבריו, אפורה קופה, זהובה קופה ועוד כמה

פורסם
יש תמונות של ה-M6 השחורה השנייה ושל ה-M6 הכסופה?

אני צילמתי M6 אחת בישראל, וראיתי מלא תמונות של M6 מזוייפות מהארץ, לבנה קבריו, שחורה קבריו, אפורה קופה, זהובה קופה ועוד כמה

כשאבקר אצל דוד שלי אוכל לצלם את השחורה שלו, ואולי אצליח להשיג גם תמונה של השנייה השחורה. שחורה השנייה היא בוודאות M6 מקורית בגלל הבודי קיט שייחודי לM. אני שמעתי על הכסופה כאן, אז אני לא ממש יודע פרטים. האמת, מעולם לא ראיתי M6 כסופה בארץ.

אבל אם אומרים...

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

עידן (EDEN82)

GT3 לא נחשבת למכונית על???

GT2 אחת שיש גם לא ???

R8 בגרסת הV10 לא רכב על???

הפרארי (שבצער רב לא מרשים לאשר רישוי לאף אחת מאלה שהגיעה)???

לגבי למבו אז אני יכול להגיד כי מנסיונות של אדם שאני מכיר שהייתה לו אחת שהוא רצה להיא אז צ'מפיון לא אישרו לו וכפי הנראה גם לא יאשרו .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
עידן (EDEN82)

GT3 לא נחשבת למכונית על???

GT2 אחת שיש גם לא ???

R8 בגרסת הV10 לא רכב על???

הפרארי (שבצער רב לא מרשים לאשר רישוי לאף אחת מאלה שהגיעה)???

לגבי למבו אז אני יכול להגיד כי מנסיונות של אדם שאני מכיר שהייתה לו אחת שהוא רצה להיא אז צ'מפיון לא אישרו לו וכפי הנראה גם לא יאשרו .

GT2 אין פה.

יש פרארי עם לוחית ישראלית (575M).

יש פה גייארדו, אבל בינתיים אין לה לוחית, אמרו שיש לה, אבל לפי התמונות הכי חדשות שלה אין לה.

• תוכן חדש...