Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, שעות צהרים ברחוב דנמרק בפתח-תקווה (ליד ביה"ח בילינסון). איזה שרץ החליט שבמקום לרכוש לעצמו כיסוי לרכב עדיף לגנוב. :x - מילא זה היה כיסוי ישן ומחורר, זה כיסוי שרכשתי רק לפני חודש ב-250 ש"ח :x

חשבתי שכיסויים לרכב הם לא פריט פופלארי כי לא הרבה מכסים כלי רכב בימנו (תופעת הליסינג + עצם העובדה שרכב בימינו הוא רכוש שמתייחסים אליו כמעט כמובן מאליו).

אני מכסה את הרכב באופן קבוע כבר מעל 8 שנים ופעם ראשונה שזה קורה לי. מקווה שזה מקרה לא מייצג, הרי אין איך להתגונן מפני זה.

פורסם

כתבת את מספר הרכב על הכיסוי?

אצלי יש גם כיסוי לרכב. בנוסף למספר הרכב עשיתי עליו כמה קשקושים עם ספריי , רק כדי שהוא לא יהיה דומה לכל השאר, ככה אולי אפשר יהיה לזהות את זה אם תראה איפה שהוא במקרה.. וגם הגנב יחשוב פעמיים לגנוב כיסוי מקושקש.

פורסם

לא כתבתי את המספר. עשיתי זאת בעבר על כיסויים קודמים והסתבר לי שהצבע דוהה בשמש. ראיתי שיש יצרנים שמספקים מספר על הכיסוי עצמו (נפוץ בעיקר על כיסויים לבנים - לא מהסוג הרב עונתי. אלו לא נמכרים ברשתות). מישהו יודע מי מהיצרנים מספקים שירות כזה?

פורסם

אצלי ברב עונתי צבעתי עם ספרי אדום שחור וכחול כמה אותית מהשם שלי, סתם נראה כמו גרפיטי כזה.. שייחד את הכיסוי , כי תכלס לא מעניין אותי איך הכיסוי רכב נראה. העיקר שלא יראה טוב לגנבים.

הוא כבר שנה וחצי בשמש ועדיין נשאר די בולט לעין.

פורסם

מצטער בשבילך, יש בארץ גם זבלים כאלה

כנראה הבעיה הייתה שהכיסוי לא היה מסומן, ואז זה קרץ לו. פעם הבאה אני ממליץ לסמן את הכיסוי כמה שיותר מהר. אגב, יש אישזהו סיכוי שהכיסוי פשוט עף ברוח?

אני על הכיסוי של HUMMER ( כסוף) פשוט כתבתי את המספר + כמה קישקושים ייחודיים בטוש עבה ושחור - עד עכשיו מחזיק לא רע כ3 חודשים. מקסימום, אם ידהה אז אפשר לעבור עוד פעם. אני לא חושב שהמספר מסופק ע"י היצרן - פשוט זה בא עם תבנית כזאת לכתיבת ספרות - זה יוצא כאילו זה מודפס.

אגב, ה250 שקל האלה שיילכו לגנב המסריח הזה לתרופות, אני לא חושב שזו סיבה להפסיק לכסות ולשמור על הרכב שלך.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אולי הכיסוי עף?

לפני שבועיים כיסיתי את הרכב בעבודה, בהפסקה אני יוצא החוצה ורואה את הכיסוי בשלבי התעופפות מתקדמים למעלה. רצתי לכיסוי ותפסתי אותו, מסתבר שהרצועה האחורית נקרעה, הורדתי את הכיסוי מהרכב (את החלק הקדמי שלו שגם היה עף עוד מעט) ושמתי אותו בתא המטען, במקביל שמתי מגן שמש קטן (משקפיים) על הדשבורד.

כשחזרתי הביתה הורדתי את הכיסוי ותפרתי לו רצועה חדשה.

פורסם

תפסתי את העבריין:

sarah-hatch-3_human_garbage_can_530.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אולי הכיסוי עף?

בטוח שלא עף - חיפשתי בסביבת הרכב, לא מצאתי. הוא היה מאובטח טוב ובעבר שהכיסוי כן עף, הכיסוי היה תמיד בסמוך לרכב (בזכות האבטוחים).

פורסם

לי נגנב לפני שנה אחד מהכיסוים הפשוטים של 120 ש"ח, שהתחיל כבר להתפורר והיה מלוכלכך יותר מחומלס בתחנה מרכזית. המספר אגב היה רשום עליו. הכיסוי גם לא עף, כי הייתה לו רצוע מתחת לבודי של הרכב. דרום תל אביב, אין מה לעשות. מאוד שמחתי שהרכב לפחות לא נפגע והודתי על כך לגנב בלבי. הפתרון יכול להיות קשירת הכיסוי לבגז' של הרכב (יש גם גימיקים כאלה), אבל מדובר ברעיון גרוע, מפני שהרכב עלול להינזק במעמד הגניבה. אני גם לא רוכש כיסוים יקרים בדיוק מחשש לגניבות. אגב, לרשום מספר על הכיסוי זה כמו כוסות רוח למת. אם יתמזל מזלו, יגנב גם עם המספרים וגם עם הקישקושים.

פורסם

כיסוי HUMMER אני ממליץ אליו באופן אישי. הוא ג עשוי מבד עבה שלא ניקרע כ"כ מהר, יש לו רצועות לקשור אל הרכב למטה והוא בא עם מיסוך לצביעת מספר. אני צובע מספר עם ספריי שחור. אפשר בעיקרון לצבוע מספר על כל הצדדים במספר מקומות.

מניסיון אישי, אני בד"כ משתמש בספריי שחור של טמבור, הצבע עדיין לא דהה לי. בעבר ניסיתי עם טוש - דוהה תוך מספר שבועות.

עם ספריי צריך לדעת איך לצבוע כדי שצבע לא יתפזר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי הטוש מחזיק יפה מאוד, גם לאחר גשמים. החיסרון של הכיסוי היקר, כפול הבד והעמיד לא רק הגניבות אלה גם העובדה שעם הזמן הוא נהיה קשיח כמו נייר זכוכית ולכן עלול להזיק לרכב. עם כל הכבוד ליקרים, אני מעדיף את הכיסוים פשוטים שמjזיקים 7-8 חודשים לכל היותר.

פורסם

mayrun, אכן הכיסוי של HR.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...