Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסף, הגענו לדי המון כסף... אתה מתייחס לברקסים בתור משהו בקטנה, אבל זה סיפור דיי יקר וחשוב, גם אם אתה עובד לבד.

לאבא שלי היה סיפור דומה, הייתה לו סובארו פורסטר טורבו שהוא קנה חדשה בשנת 2005. אחרי שנתיים שלחו לו חידוש רישיון והיה כתוב "סובארו אימפרזה" אז הוא התקשר ואמר להם שזו לא אימפרזה, אלא פורסטר טורבו, אז קיבלנו עוד רישיון "סובארו אימפרזה טורבו". יופי.. תודה באמת... שוב טלפון (התאריך של הטסט כבר היה ממש קרוב...) ונשלח עוד רישיון "סובארו פורסטר" ובדגם מנוע היה רשום EJ20 ובהספק 177 כ"ס.

EJ20 הוא מנוע טורבו כמובן אז עם הרישיון הזה נשארנו ומעולם לא היו שום בעיות, אני אפילו חושב שזה שלא היה כתוב בגדול "סובארו פורסטר טורבו" זה דבר דיי טוב.

ולנושא, לעשות פרוייקט טורבו לפיאט אונו בגלל שפקידה דיסלקטית במשרד הרישוי הוסיפה את המילה "טורבו" למעלה נשמע לי מטופש להחריד.

דניאל.

EJ20 הוא לא בהכרח מנוע טורבו. כל מנועי הבוקסר, אטמוספריים וטורבו, (אלא אם החליפו בינתיים דגם) של סובארו (מהדור שאחרי הליאונה) נקראים EJ, וה-20 מייצג 2 ליטר (ה-22 מייצג 2.2 ליטר, וה-25 מייצג 2.5).

ברשיון הרכב, לפחות של הפורסטר הישן, לא כתוב אם הוא אטמוספרי או טורבו. תיאורטית, אם תחליף את המנוע האטמוספרי למנוע טורבו באותו נפח, לא תהיה לך בעיית רישוי (אלא אם בוחן סקרן או כזה שמבין יראה שהמפרט הטכני של הרכב זהה לזה של האטמוספרי), כי דגם המנוע ישאר EJ20.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
בהחלט!

לא רק שהוא יגיד "היה כתוב אז הרכבתי" אלא שמבחינת החוק היבש והמגוחך, הרכב שלו כרגע לא חוקי ועבר שינוי מבנה והוא מוכרח עפ"י חוק שהמפרט הטכני של הרכב יתאם לרשיונות! רכב גודש מקורישהורד ממנו הטורבו, מבחינת החוק דינו בדיוק כמו רכב אטמוספרי שהוגדש, לא שמישהוא ממש אוכף את זה אבל מבחינת החוק היבש, זה המצב.

עולם מטורף! :loco::brickwall::drinking:

דרך אגב, יש מצב שהרשיונות מולבשים על הרכב הזה?

הרי נפח המנוע זהה.

+1

וכמו כן יש כאלה בעד פרוייקט טורבו בסיטואציה כזו ויש כאלה בעד ללכת ולתקן את הטעות ברישיון.

אני מאלה שבעד פרוייקט רציני:twisted:

Only RWD

• תוכן חדש...