Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו, לא מצאתי תוכנה שעובדת על ווינדוס, אלא רק על אנדרואיד, ולמרות עזרתו של גיא ב. שמצא לי לינק, אני לא מסתדר עם ביטורנט, ולא הצלחתי להוריד את העסק, אם מישהו יוכל לעזור עם קישור לחמורו של קשיח, אני אודה.

שנית, אם כבר בAPPליקציות עסקינן,

היכן ניתן למצוא את אפליקציית הגיטרות של האייפון לניידים עם מערכת ההפעלה ווינדוס 6?

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אולי פשוט תקנה אייפון וזהו ? :)

אם אתה לא רוצה אייפון, אז אולי כדאי שתלמד להשתמש בטורנטים. זאת שיטת ההורדה הכי יעילה ומהירה.

זה לא כזה מסובך ולא צריך לפחד מזה. בוא נתחיל בזה שתתקין את התוכנה: http://download.utorrent.com/2.0.2/utorrent.exe

אחרי ההתקנה, כנס ללינק שהבחור ההוא נתן לך:

http://thepiratebay.org/torrent/4666506/MusicID_(Shazam)_for_Windows_Mobile_(Touch_VGA_compatible

ותלחץ שם על DOWNLOAD THIS TORRENT. אחרי שקובץ קטן ירד, תלחץ עליו דאבל קליק והוא אוטומטית יכנס לתוכנת הורדה.

תאשר אותו שם וזה הכל. אם אתה צריך עזרה קצת יותר אישית, שלח לי את המסנג'ר שלך בפרטי.

Stay Dirty

פורסם

אליקו כבודו, אני לא מצליח למצוא שם את הלינק להורדה, לבושתי האין סופית.:oops:

פורסם

תודה רבה!!!

אבל לא הצלחתי להתקין אותו...:x:cry::mm_cry::confused::puppydoge:bigcry:

קובץ הסטאפ פותח לי את הדפדפן בנייד, ולא מראה כלום על המסך. לא ניתן להתקין כשהנייד מחובר למחשב.

קשה.

• תוכן חדש...