Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון מהיום

טוב אלון לי אין כלכך מושג מאיפה הנסיון שלך, בכל מקרה התקשרו אליי שוב היום בבוקר ונתנו לי 2 הצעות.

הצעה ראשונה: לשפץ את הגיר ולקבל שנה רביעית אחריות.

הצעה שנייה: החלפה של גיר חדש לגמרי.

החלטתי ללכת על ההצעה השנייה וביקשתי שיחליפו לי לגיר חדש, כל העניין נעשה יש לציין ללא יותר מידי התעסקות וללא כל בירוקרטיה מעצנבת, נכון שזה לא נעים שגיר הולך ישר ברכב חדש, אבל כאן אני באמת מרגיש שיש מישהו מאחוריי ואני מאד מרוצה מהשרות והתתנהלות.

תודה לכולם ושיהיה יום טוב

אם זה המקרה אז כל הכבוד ליבואן פורד, בעיקר על השירות המהיר!!

בכל מקרה זה ממש לא טריוויאלי והייתי מציע לך להזמין שמאי לבדוק האם הגיר אכן חדש (לפני הרכבה).

היה מקרה דומה (משנת 2002, תעשה חיפוש ב-ynet) של בעל שברולט אימפלה שגם לו הבטיחו גיר חדש.

כאשר הוא בא למוסך הוא ראה שמרכיבים לו גיר משומש, הוא התלונן ולבסוף התקינו לו גיר משופץ.

בסוף UMI התנערו ע"י פרשנות מוזרה של החוק (כן, יש חוק שאומר שצריך להתקין חלק מקורי חדש ואם אין במלאי אז חלק חליפי) ופעלו לפי הנחיות היצרן להתקין גיר משופץ (מופיע בכתב האחריות באנגלית).

פורסם

מחזק את התגובה של זה שמעלי, תבדוק שמרכיבים גיר חדש, איך פשוט תבקש להיות בזמן ההרכבה. שמח שהכול עבר ללא סחבת מיותרת מצד החברה בהצלחה

פורסם

איך אני אוהב את החוכמולגים שישר קובעים עובדות נחרצות.

לבעל הרכב, יפה מאוד וטוב שעשית שבחרת בגיר החדש. מין הסתם, יורכב לך גיר חדש, אחרת לא היו מציעים לך שנת אחריות רביעית באחריות.

בכל מקרה, בקש מהמוסך או מהיבואן מכתב מסודר בו נמצא פגם יצור בתיבה ושהיא הוחלפה בתיבה חדשה ולא משופצת.

מקווה שמעתה והלאה תהנו מהרכב ותבקרו במוסכים לטיפולים בלבד.

פורסם

כמו שאמרת צמיג זה לא גיר.

לגיר יהיה קשה מאוד ללכת אחרי 6K ק"מ גם אם הנהג חובב קיקדאונים.

לצמיג יהיה הרבה יותר קל להתפוצץ או להנזק ,אם היה בורג חד או זכוכית על הכביש.

אין ספק שכל היבואנים מנסים להתנער מכמה שיותר פיצויים.

הם נותנים לנו את האחריות ל3 שנים כדי שיוכלו "לשדוד" אותנו 3 שנים

בטיפולים והם מערימים קשיים מרובים על תיקונים.

זה שהחליפו לך גיר לחדש -זה כי היבואן ידע שבבית משפט הוא יפסיד,

וגם השם של פורד ינזק במקרה הזה (כמה פיאסטות כבר יש על הכביש לעומת מאזדה 2?)

לכן העדיף "להודות" באשמה ולהחליף.

היה לי מקרה עם צמיג שמיד עם החלפתו -למחרת כבר ירד ממנו כל האויר.

זה היה מקרה של צמיג גודייר באוטודיפו-הדליפה מסתבר היתה מהדופן!

הצמיג הוחלף מידית וללא היסוס.

אני מקווה שהיבואן של הרכב שלך יודה באשמה אם כי נראה לי קלוש.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...