Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב לפני יומיים, ושמתי לב שכאשר אני מוריד את הרגל מדוושת הגז בהילוך שני ( בסביבות 30-40 קמ"ש ), נשמע רעש חלש כמו צפירה\זימזום חלש מאוד למשך כמה שניות, כאילו המנוע ממשיך להתאמץ (רק כאשר מחלישים את הרדיו והמזגן שמים לב לזימזום), בהילוך שלישי זה לא קורה, משהוא נתקל בבעיה זו ? זה נורמלי ?

פורסם

יש בעיה בגיר , ניתן לשמור על מצב קיים אם תוסיף לשמן הגיר תוסף מעולה של "מולבדן-דו-סולפטי" ( MO S2) של חברת מוליפיט.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
יש בעיה בגיר , ניתן לשמור על מצב קיים אם תוסיף לשמן הגיר תוסף מעולה של "מולבדן-דו-סולפטי" ( MO S2) של חברת מוליפיט.

איך בעייה בגיר ?? הרכב עוד עם הניילונים, ומה הקשר לתוסף עכשיו ??

אולי זה נומלי ? בעלי אלטו, האם אתם שומעים שריקה קלה כאשר מורידים את הרגל מהגז בהילוך שני ?

פורסם

איך יכולתי להבין שמדובר ברכב חדש ? קבלתי זו מילה שמתאימה גם לרכב יד שניה...שלישית וכו. אם הרכב חדש יתכן שזהו רעש אופייני . אני מתנצל .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ערב טוב לכל בעלי האלטו...

אני למען האמת מתלבט לקנות רכב כזה ושמעתי על הצעות מימון מאוד זולות ונוחות לגבי האלטו ספציפית. מישהו שעשה עיסקה במימון או ליסינג פרטי או כל דבר בסיגנון יכול לשתף? זה יעזור לי מאוד...

תודה. :)

:)
פורסם

שי גם לי אין בעיה כזו, אמנם "שמעתי" איזה צפצוף פעם או פעמיים בשבועיים שהאוטו איתי, זה כנראה היה חד פעמי ואני לא מצליח להסביר מה זה.

רעש בהילוך שני אין לי, אם זה ממשיך שווה לבדוק בשביל השקט הנפשי שלך.

ערב טוב לכל בעלי האלטו...

אני למען האמת מתלבט לקנות רכב כזה ושמעתי על הצעות מימון מאוד זולות ונוחות לגבי האלטו ספציפית. מישהו שעשה עיסקה במימון או ליסינג פרטי או כל דבר בסיגנון יכול לשתף? זה יעזור לי מאוד...

תודה. :)

לא כל כך קשור לנושא אבל הכי מומלץ יהיה לקחת הלוואה, ליסינג פרטי על האלטו מייקר מאד את הסיפור (בדקתי).

מצטער שאני מתפרץ אבל כמה היא נוסעת לליטר?

בגיר ידני בעירוני יוצא כ1:15 עם מזגן

משולב עם מזגן יצא לי 1:19.5

• תוכן חדש...