Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה/טעות לעולם חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי אנשים מעדיפים יצרן ששם את הדברים על השולחן ולא מבצע ריקולים בסתר כמו רוב היצרנים האחרים.

אתה רציני?

טויוטה נקנסה בארה"ב בסכומי עתק בגלל הסתרת ריקולים.

עכשיו כל פלסטיק קטן שנשבר זוכה מהם לריקול בגלל המכה שהם חטפו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כמו כן רוב הדגמים הרלוונטיים בכלל לא משווקים בארץ.

למה דגמים לא רלוונטים? ב"ריקול" הקודם הרבה אנשים נאלצו להפנות את הקורולות שלהם למוסכים. בנוסף, הרבה מהג'יפים של טיוטה ניקראו- הראב 4 , XL 7 -גראנד ויטרה וכולי. חוץ מזה, אני חושב שהריקולים האלה בכל העולם כן השפיעו על הצרכן הישראלי.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
כי אנשים מעדיפים יצרן ששם את הדברים על השולחן ולא מבצע ריקולים בסתר כמו רוב היצרנים האחרים.

כמו כן רוב הדגמים הרלוונטיים בכלל לא משווקים בארץ.

תגיד , אתה עושה את עצמך או שזה בא לך טיבעי ?

היצרן ששם הכל על השולחן הסתיר את הבעיות בנוגע לדוושה מתחילת שנות ה 2000, וגרם ל 89 הרוגים כתוצאה מכך.

אתה עושה עבודה טובה על עצמך בהכחשת המציאות.

מעניין אותי לשמוע מי הם היצרנים אשר מסתירים ריקולים , ואיזה הוכחות יש לך לקביעה המוחלטת הזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
למה דגמים לא רלוונטים? ב"ריקול" הקודם הרבה אנשים נאלצו להפנות את הקורולות שלהם למוסכים. בנוסף, הרבה מהג'יפים של טיוטה ניקראו- הראב 4 , XL 7 -גראנד ויטרה וכולי. חוץ מזה, אני חושב שהריקולים האלה בכל העולם כן השפיעו על הצרכן הישראלי.

בכוונה אתה מונה דגמים של סוזוקי ? :roll:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
נשגב מבינתי כיצד הלקוחות של טויוטה עדיין ממשיכים לקנות ולקנות ולקנות...

נכון, בדיוק חבר הזמין אוריס. :-D

מה רצית? שיקנה פאביה? :roll:

פורסם

כל היצרנים מסתירים ריקולים. כל מה שמוגדר בעגת המוסכניקים "זה מחלה של האוטו" - למה אתה חושב שהם מתכוונים? חלק שלא תוכנן נכון ועושה בעיות ברכב, בין אם זה אחרי יומיים ובין אם זה אחרי כמה שנים. דוגמאות? פולי הדיפייזר ברנו מגאן, הפלסטיקים של חלונות החשמל ברכבי ואג ואפילו הייתי מהמר על הציריות הידועות לשמצה של הסובארו DL.

הבעייה בהתנהלות של טויוטה הייתה בהכחשה ובהיקף. לצערה הרב הכשל היה בחלק חשוב ביותר ובסופו של יום לא הייתה לה ברירה אלא להודות ולבצע את הריקול הגדול בהיסטוריה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חחחח.. בשנים האחרונות גדלו וגדלו המכירות של טויוטה, העם הישראלי נתפס חזק על הרכב הזה וחשב שהרכב אמין וטוב

ומאז התקלה עם דוושת הגז המכירות צנחו ורכבי טויוטה התגלו כרכב לא אמין ואף מסוכן והמכירות צנחו ובצדק.

הכלה שלי :

Citroen C5 HDi 110 HP

פורסם
נכון, בדיוק חבר הזמין אוריס. :-D

מה רצית? שיקנה פאביה? :roll:

וגם המנוע לא מדמם הישר מקו היצור...

פורסם
כל היצרנים מסתירים ריקולים. כל מה שמוגדר בעגת המוסכניקים "זה מחלה של האוטו" - למה אתה חושב שהם מתכוונים? חלק שלא תוכנן נכון ועושה בעיות ברכב, בין אם זה אחרי יומיים ובין אם זה אחרי כמה שנים. דוגמאות? פולי הדיפייזר ברנו מגאן, הפלסטיקים של חלונות החשמל ברכבי ואג ואפילו הייתי מהמר על הציריות הידועות לשמצה של הסובארו DL.

הבעייה בהתנהלות של טויוטה הייתה בהכחשה ובהיקף. לצערה הרב הכשל היה בחלק חשוב ביותר ובסופו של יום לא הייתה לה ברירה אלא להודות ולבצע את הריקול הגדול בהיסטוריה.

איתמר.

פולי דיפיוזר לא הורג, כמו כן מתג חלונות החשמל ב VAG.

התקלות בטויוטה הרגו בפועל אנשים , וכיבוי מנוע תוך כדי נסיעה , מיותר לציין את חומרת התקלה.

פורסם

פייייי כמה יחצנים של צ'מפיון יש כאן. זה משהו.. קחו חופשה (תלמדו מאוראל עם הסקודה המשובחת)

לפחות טויוטה עושה ריקולים כמו גדולה ולא נותנת ללקוח לשבור את הראש מול היבואן כמו סקודה.

וזה לא יזיז לה אם איזה ילד מתלהב יבוא ויירד עליה באיזה פורום או כתבה כמה היא זבל וכו'.

אז תנוחו בבקשה.

פורסם

מעניין כיבוי מנוע תוך כדי נסיעה הוא סימן ההיכר של הרכבים החביבים עליך. לראות מגאן/307 תקועה באמצע הכביש זה לא משהו נדיר במיוחד במקומותינו. ( כן אני יודע, זה הכל התקנות מקומיות שהורסות את הרכבים )

איזה יצרן מסתיר ריקול ? יש הרבה פאקים שמתקנים לך במוסך המורשה תוך כדי טיפול שגרתי ואפילו לא שמעת או ידעת עליהם.

זה קורה אצל רוב אם לא כל היצרנים.

דוגמא : עדכון תוכנה למנועי 1.4TSI של פולקסווגן.

אתה רציני?

טויוטה נקנסה בארה"ב בסכומי עתק בגלל הסתרת ריקולים.

עכשיו כל פלסטיק קטן שנשבר זוכה מהם לריקול בגלל המכה שהם חטפו.

זה היה בחצי ציניות.

בכל מקרה, המוניטין של טויוטה בארץ לא נפגע, המחירונים גבוהים, הרכבים מספקים את הסחורה לקהל היעד שלהם (למעט הנושא של הגיר הרובוטי) אז למה שאנשים יפסיקו לקנות?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...