Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום לי במפרט של HU שאני רוצה לקנות.

- יציאת קדם מגבר חזקהבמיוחד -6V וולט HI-VOLT

למה זה חשוב ואם אפשר הסבר מה זה ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

תודה רבה.

בשורה התחתונה כדי למנוע רעשים ממה שהבנתי.

JVC KW-AVX836

פורסם

הבנת,מה הבנת ?,לא הבנת ! :lol: (מצטער הייתי חייב)

לא זה לא למנוע רעשים

פרה אווט במכשיר מדבר על כח היציאות RCA מהמכשיר למגבר

ככל שהוא גבוה יותר המגבר מתחיל הגברה מנקודה גבוהה וטובה יותר

בקיצור אם אתה לא ממש מתכונן להשתמש במגברים חזקים ביותר אין לזה משמעות כל כך חשובה לגביך

במידה ואתה מתכונן להשקיע כבד ברמקולים רציניים והגברה רצינית (כולל כל המסביב) הנתון הזה חשוב ו-6 וולט פרה אווט זה מספר גבוה ובדרך כלל קיים במכשירים איכותיים

דרור

פורסם

יש לי מגבר של Celestra FA475X

ומתכנן לקנות CLARION DXZ785USB.

קראתי את המדריך שבא יחד עם המגבר אין שם איזכור ליכולת של המגבר להתמודד עם פרה אווט של 6V

לדעתך המגבר שיש לי יכול להתמודד עם מתח שכזה ?

JVC KW-AVX836

פורסם

תקן אותי עם אני טועה אבל זה גם מונע רעשים

מהסיבה הפשוטה שכאשר מגבר מקבל אות ברור ובעוצמה גבוהה אז הוא מגביר פחות רעשים.

כי יחס הרעשים נמוך יחסית לסינגל שHU מוציא

ולכן בהגברה גבוהה הוא לא יהיה ניתן להבחנה.

8)
פורסם

זה נכון אבל זה לא "מונע" רעשים.

אי אפשר למנוע רעש שמיים או רעש לבן או רעש וורוד - הם קיימים כל הזמן.

אבל אתה יכול להקטין את היחס בין עוצמת האות לעוצמת הרעש - זהו נתון הSNR

signal to noise ratio

רצפת הרעש נקבעת לפי נתון הSNR יחס טוב בד"כ הוא כאשר היחס בין האות לרעש גדול מ90 דציבל הפרש.

ככל שהאות חזקה יותר ככה גם המגבר יגביר אותה במתח כניסה (גיין) נמוך יותר ובו זמנית גם הרעש הפנימי של המגבר יהיה חלש יותר בעקבות פעולה זו.

צריך לשים לב מה תחום הרגישות של כניסת הקדם מגבר במגבר שלך אבל 6V אני מאמין שלא תהיה לך בעיה.

המגבר סה"כ מגביר בצורה לינארית מה שנכנס בעוצמה X יוצא בעוצמה X+Y אבל ככל שהX נכנס בצורה חזקה יותר לעומת הרעש ככה גם יגדל היחס לטובת הX ביציאה מהמגבר.

לאמר לכם את האמת? הסיכוי שתצליחו להבדיל היום בין HU טוב עם יציאת פרה אווט 2V לעומת HU מאותה הסדרה עם יציאה 5V הוא אפסי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...