Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SecondSkin Speaker Tweaker Kit- ביקורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר בד"כ כשמשתמשים במונח באנגלית נהוג לרשום גם את המשך המשפט :absorb and redirect ואם כבר אז כבר :

These dynamic pads are the easiest way to clean up the mid range and mid bass from your door speakers or kick pods.

Simply adhere one Speaker Tweaker pad 3-8 inches behind your door speakers, with the ridges facing the speakers, to absorb and redirect the rear wave away from the back of the speaker.

Redirecting the rear wave will help reduce distortion and will improve the mid register of your music.

ABSORB באנגלית זה גם לקלוט אם אני לא טועה ומה שרשום אחרי זה זה לשנות כיוון, כלומר ה"מטרה" שלו היא בעצם לקלוט גל ולשנות לו את הכיוון שלא יחזור לאותה הנקודה בה יצא.

אם זה עובד או לא אני באמת שלא יודע כי עוד לא ניסיתי, הניסוי שאתה רוצה לבצע נכון - לשים אחד עם ואחד בלי ולתת למישהו שלא יודע איפה לשמוע, אבל לא סתם הציוד הזה משווק כנראה שיש בו איזה משהו - בכל זאת עמלו לפתח אותו והשקיעו בו כסף.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לא היו מוצרי מותרות כלכלת העולם הייתה קורסת.

absorb ניתן לתרגם לקליטה, ספיגה או בלימה, אבל המוצר הזה לא יכול לקלוט \ לספוג \ לבלום גלי קול.

ה redirect הוא באמת הפנייה, אבל הקשקוש הזה לא מפנה שום דבר. כדי לבצע את כל הפעולות שהרפידה הזו מתיימרת לעשות היא הייתה צריכה להיות עבה פי כמה ולהיות מיוצרת מחומר אחר.

היתרון היחיד שאני מוצא ברפידה הזו הוא, בהנחה שהיא מודבקת היטב, יותר מסה לפח הדלת \ התיבה בנקודה שהיא דבוקה אליה. זה מפחית במשהו את הרזוננס בנקודה אליה הרמקול "יורה" בחלקו האחורי. מעבר לזה כל תכונות הקסם של הרפידה הזאת משולים לקליפת השום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אתה "קצת" ממהר לשפוט את המוצר בעוד שאין לך שום ניסיון מעשי איתו. כמה נקודות בעניין:

1. שני חברי פורום מכובדים טוענים שיש הבדל והם חלוקים בינהם רק בעניין אחוז השינוי (בינהם אליקו - the human RTA)

2. אין שום בעיה לבדוק את המוצר -הוא זמין והוא בכלל לא יקר.

3. אני בעצמי שמעתי דעות חיוביות מכמה חברי פורום שניסו מוצרים דומים וכן יש ביקורות נחמדות גם בפורומים זרים.

בקיצור, מבחן ???

גילוי נאות: במסגרת סבב הרכישות האחרון, קניתי לעצמי סט של 8 יחידות DYNAXORB ועוד לא עשיתי בו שימוש.

...CASKA for life

פורסם

אני לא קונה בולשיט, זאת הסיבה לשפיטה המהירה והחד משמעית שלי.

אתה יודע כמה פלצבו יש בתחום שלנו, ומי שיקנה את מה שהחברה טוענת ישמע הבדלים, אין לי בכלל ספק (ע"ע כבלי RCA או רמקולים)

כמו שאמרתי, אין לי שום בעייה עם מבחן, להפך. אפשר לארגן מבחן באחד מהמפגשים הקרובים. כמה חברי פורום יכנסו לרכב ויקבעו האם הרפידה מותקנת בצד ימין או שמאל. הכי פשוט וקל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר הקביעה הנחרצת שלך מזכירה לי משהו שאמרת בשרשור אחר :lol:

בכל אופן ואמרתי את זה, שמעתי רכב שזה מותקן בו, יש לציין ששומעים ברכב טוב, אם שמעו אחרת לפני אני לא יודע כי לא שמעתי לפני הטוויקר הזה, מה שכן יצא לי לגעת בו - הוא יחסית מסיבי אבל אל תשכח שיש עליו זוויות - הן חייבות לעשות משהו, לא סתם ייצרו אותו ככה.

פורסם

איתמר,

חבל שאתה ממהר לחרוץ דין. שמעתי את הוופרים של סרול לפני ההתקנה ואחריה ואצלו באמת ישנו שיפור ניכר.

גם אצלי ברכב התקנתי את הטוויקר לפני כחודשיים ובאמת שניתן להרגיש הבדל. היה לי תדר בסביבות 80-125 שפשוט הרג אותי

ולאחר שהתקנתי את הטוויקר הוא כמעט ונעלם. להגיד לך שההבדל 90%, ממש לא. הרבה יותר קרוב להערכה של אליקו.

אלי

פורסם

אני חוזר ואומר: פלצבו. מי שמצפה לשמוע הבדלים ישמע הבדלים. הרפידה הזו לא יכולה לעשות את מה שהיא מתיימרת לעשות.

אלי, במבחן עיוור אנשים גדולים מאיתנו אמרו שהם מזהים את ההבדלים בין מגבר קלאס A ל AB, שמעו הבדלים בכבלי RCA ושמעו הבדלים בכבלי רמקולים. לגבי ה A קלאס וה AB זה עוד נתון לויכוח, כבלי RCA ורמקולים שאין להם ולא יכולה להיות להם שום השפעה על הסאונד זה פסיכולוגייה נטו.

גם לרפידה הזאת אין יכולת לשנות את הסאונד. לחתיכת גומי דקיקה אין שום יכולת לבלוע גלי קול, בטח לא ברמה שאוזן אנושית תבחין בהם. גם הגלונים האלה צריכים להיות קצת יותר רציניים כדי שיוכלו להסיט את גלי הקול (או ליתר דיוק מסת האוויר שפוגעת בהם).

בכלל, המבנה של רמקול הוא קוני, ולכן גלים שנוצרים מאחוריו מתפזרים על שטח גדול. המקום היחיד בו גלים "נורים" ישר הם ממרכז הרמקול, מהחור של מערכת הקירור. דווקא שם סקנד סקין בחרו להבליט את הלוגו שלהם :roll:

בקיצור - לא יודע, יותר מדי סימני שאלה סביב מוצר בעל יומרות לשיפור גדול באיכות השמע שמהצד הטכני נראה מוטל בספק.

איתמר.

אגב, משום מה בחיפוש בסיסי בגוגל לא מצאתי שקיים פתרון דומה לרמקולים ביתיים. יכול להיות שאם אתאמץ יותר אז אמצא משהו, אבל עצם זה שהתוצאות הראשונות שעולות במס' וריאציות שונות הן רק מהיצרנים האוטומוטיביים מעלה סימן שאלה.

אגב 2, באתר המושקע של דיינמאט הם מציגים לא פחות מ 10db ויותר (!) הנחתה בתדרים מסויימים.

אגב 3, מוצר שכן הייתי מאמין ליכולות שלו הוא המוצר הזה.

פורסם
אם לא היו מוצרי מותרות כלכלת העולם הייתה קורסת.

absorb ניתן לתרגם לקליטה, ספיגה או בלימה, אבל המוצר הזה לא יכול לקלוט \ לספוג \ לבלום גלי קול.

ה redirect הוא באמת הפנייה, אבל הקשקוש הזה לא מפנה שום דבר. כדי לבצע את כל הפעולות שהרפידה הזו מתיימרת לעשות היא הייתה צריכה להיות עבה פי כמה ולהיות מיוצרת מחומר אחר.

היתרון היחיד שאני מוצא ברפידה הזו הוא, בהנחה שהיא מודבקת היטב, יותר מסה לפח הדלת \ התיבה בנקודה שהיא דבוקה אליה. זה מפחית במשהו את הרזוננס בנקודה אליה הרמקול "יורה" בחלקו האחורי. מעבר לזה כל תכונות הקסם של הרפידה הזאת משולים לקליפת השום.

איתמר.

אולי זה כן עושה משהו כי 3 אנשים אומרים שזה משפיע הם הרגישו משהו ,זה לא פלסבו אצל כולם

פורסם

איתמר - אתה מתווכח עם עצמך, מה עוד שלא שמעת רמקול שפועל יחד עם החומר הזה וישר שללת אותו על סמך תיאוריה.

אני לא יודע מה אתה יודע על חומרים, אבל יש חומרים תעופתיים דומים מאוד שהם קלי משקל ומבודדים יופי מרעש ככה שלהגיד אין או לא זאת תשובה שהיא קצת הזויה כי קיים בשוק/ מגזר מסוים כזה דבר, לפני 50 שנה לא היה לאנשים מיקרוגל אבל הוא הומצא אז, נכון היה יקר אבל היום כל מיקרוגל עולה 200 ש"ח בלחץ ככה שלך תדע, גם החומרים האלו שהיו פעם יקרים היום הם כבר זולים יחסית והטכנולוגיה שלהם כבר לא כל כך סודית/יקרה ככה שאתה שולל לפני שאתה שומע וחבל.

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה - יש לי קיט של דיינא-אקסורב בבית שמעולם לא השתמשתי בו - עכשיו רק אני צריך להחליט אם אני אשתמש בו ברכב הפרטי הישן שלי או ברכב הפרטי שיחליף את הליסינג...

המממ - מת לנסות את זה כבר.

ובקרוב התקנה חדשה ברכב הישן :-D

הממממ :roll:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

fleshbone, החומר הזה הוא פוליאוריטן עם וייניל. לא חומר תעופתי ולא NASA.

אמרתי שהדבר היחיד שמתקבל על הדעת לשיפור סאונד הוא עצם ההדבקה שלו והוספת מסה לחלק הפח ש"חוטף" הכי חזק את תנועות הרמקול. לא פוליאוריטן ולא וייניל הם חומרים סופגים, הם חומרים חוסמים. זאת בדיוק הסיבה שאודיופילים מתקינים יריעות PVC עבות וקשיחות בחדר האזנה מוזיקלי, כדי לבודד עצמם וכדי לא להפריע לסביבה. תוסיף לזה את העובדה שהחומר הוא בסה"כ בעובי 1 ס"מ וכאן באמת שאין לי כבר מה להוסיף.

Eyal Y - יש שלושה חברי פורום (בינתיים) שטוענים שיש הבדל, ויש את tomeR שטוען שאין. אם היה הבדל הוא היה צריך להיות שמיע לכולם, לא?

בזאת תמו נימוקי ודברי בשרשור זה. זכות כל אחד לעשות כרצונו ובכספו כמו שהוא רואה לנכון. זו מדינה דמוקרטית (בינתיים).

איתמר.

פורסם

אניי נוטה להסכים עם איתמר;

כמו שרשמתי כבר, לא שמעתי הבדל משמעותי אם בכלל לאחר התקנה של Dynaxorb (המוצר המקביל של דיינמיט). אל תשלו את עצמכם.

פורסם
fleshbone, החומר הזה הוא פוליאוריטן עם וייניל. לא חומר תעופתי ולא NASA.

אמרתי שהדבר היחיד שמתקבל על הדעת לשיפור סאונד הוא עצם ההדבקה שלו והוספת מסה לחלק הפח ש"חוטף" הכי חזק את תנועות הרמקול. לא פוליאוריטן ולא וייניל הם חומרים סופגים, הם חומרים חוסמים. זאת בדיוק הסיבה שאודיופילים מתקינים יריעות PVC עבות וקשיחות בחדר האזנה מוזיקלי, כדי לבודד עצמם וכדי לא להפריע לסביבה. תוסיף לזה את העובדה שהחומר הוא בסה"כ בעובי 1 ס"מ וכאן באמת שאין לי כבר מה להוסיף.

Eyal Y - יש שלושה חברי פורום (בינתיים) שטוענים שיש הבדל, ויש את tomeR שטוען שאין. אם היה הבדל הוא היה צריך להיות שמיע לכולם, לא?

בזאת תמו נימוקי ודברי בשרשור זה. זכות כל אחד לעשות כרצונו ובכספו כמו שהוא רואה לנכון. זו מדינה דמוקרטית (בינתיים).

איתמר.

איתמר - אתה משכנע את עצמך וזה בסדר,אני בסך הכל אומר שיש משהו בדברי חברי הפורום, תומר התנסה עם חומר של חברה שונה עם טכנולוגיה שונה סביר להניח, זה שזה מתחרה לא אומר שזה אותו הדבר, אל תשכח שלא כל מגבר עם הספק של 100 WATT הוא זהה למגבר 100WATT מחברה אחרת, ככה שיש נתוני פתיחה שונים לדברים שונים. לי יותר חורה העובדה שעוד לפני שניסית החלטת שלא דובים ולא חולר.

עוד יותר מפריעה הקביעה שאנשים בפורום הזה לא מגיבים יותר במטרה להראות שהם בעלי המילה האחרונה והצודקים, איתמר אני חושב שמין הראוי אחרי שהרמתם אתה וישראל את הכפפה לניסוי תבצעו אותו תראו מי צודק פחות או יותר ואז תקבעו שזאת הייתה התגובה האחרונה לשרשור, כי ככה זה נראה כמו המורה שאומרים לה שמשהו לא בסדר והיא מחליטה שזה בסדר - יכולים להתווכח איתה אבל היא בעלת המילה האחרונה אז היא הקובעת, חוץ מזה לא בושה להודות בטעויות, להודות בטעויות זאת תכונה של גברים!.

ישראל - אני חושב לאחר שפתחת פה חזית אולי כדאי שתגיד לנו מתי אפשר לבוא לשמוע את הסקנדינביות שלך :)

פורסם
איתמר - אתה משכנע את עצמך וזה בסדר,אני בסך הכל אומר שיש משהו בדברי חברי הפורום, תומר התנסה עם חומר של חברה שונה עם טכנולוגיה שונה סביר להניח, זה שזה מתחרה לא אומר שזה אותו הדבר, אל תשכח שלא כל מגבר עם הספק של 100 WATT הוא זהה למגבר 100WATT מחברה אחרת, ככה שיש נתוני פתיחה שונים לדברים שונים. לי יותר חורה העובדה שעוד לפני שניסית החלטת שלא דובים ולא חולר.

אותו רעיון בדיוק של החברה מתחרה. ובוא אספר לך סוד קטן, זה בדיוק גם מה שאליקו התקין אצלו..

פורסם

למה אתה מגלה:D

מתי זה היה? לפני שנה בערך לא?

גם אז אמרתי לך שהשיפור היה קטן

אם השיפור היה 90 אחוז כנראה שצריך להסתכל על ההתקנה מחדש:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...