Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SecondSkin Speaker Tweaker Kit- ביקורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, אני לא יודע מה השיפור בדלת מבודדת היטב, אני לא יודע מה השיפור בדלת בכלל.

אבל בתיבות הספציפיות האלו, השיפור ניכר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישראל, אלה תיבות ריבועיות, זה בטוח היה שיהיה שיפור מגלים חוזרים :)

אם אחת הפלטות הייתה מורכבת בזוית היית מקבל את אותו השינוי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה נכון, ולא טענתי יותר מזה.

התיבות האלו הם מקרה קיצון של תיבה ממש רעה לאלמנט. גם דופן אחורית מקבילה, גם MDF דק, ללא דיינמאט או בידוד אקוסטי כלשהו.

ובמקרה הזה, הפדים הביאו לשיפור בסאונד.

יכול להיות שבסביבה אחרת, האפקט יהיה אחר, לא בדקתי את זה.

פורסם
אם לא היו מוצרי מותרות כלכלת העולם הייתה קורסת.

absorb ניתן לתרגם לקליטה, ספיגה או בלימה, אבל המוצר הזה לא יכול לקלוט \ לספוג \ לבלום גלי קול.

ה redirect הוא באמת הפנייה, אבל הקשקוש הזה לא מפנה שום דבר. כדי לבצע את כל הפעולות שהרפידה הזו מתיימרת לעשות היא הייתה צריכה להיות עבה פי כמה ולהיות מיוצרת מחומר אחר.

היתרון היחיד שאני מוצא ברפידה הזו הוא, בהנחה שהיא מודבקת היטב, יותר מסה לפח הדלת \ התיבה בנקודה שהיא דבוקה אליה. זה מפחית במשהו את הרזוננס בנקודה אליה הרמקול "יורה" בחלקו האחורי. מעבר לזה כל תכונות הקסם של הרפידה הזאת משולים לקליפת השום.

איתמר.

זה בטוח עושה משהו חוץ ממשקל , כי שמו בתיבה סגורה ושמעו שיפור , אם היו שמים משהו שרק שוקל אותו דבר כמו הרפידה , זה לא היה עושה כלום .

פורסם

אני גם מתעניין במוצר הזה , במיוחד שהמצב אצלי בדלת כבר בלתי נסבל , ישראל חבל שלא ניסינו לפני ואחרי שגם אני הייתי יכול לעמוד מאחורי הרשמים האלו שלך.

צריך לבדוק את את זה גם על דלת אטומה ולערוך השוואה לפני \ אחרי , אני מקווה להזמין בקרוב ולתת חוות דעת.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש רמקולים שלא מצופים בשום חומר בצידם האחורי, כדי לחסוך במשקל, ולרמקולים כאלה התדרים החוזרים הם קריטיים.

לא בא לי לצטט אנשים כאלו ואחרים, אבת תחפשו למשל מה ממליץ מר בקלאווה בנושא.

לקחתי את זה מדני באותו מחיר שזה עלה לו בתוך ההזמנה הגדולה של מוצרי סקנד סקין, כך שזה מחיר לא משקף.

פורסם
מצטער, לא קונה את זה.

החומר הזה לא יכול לספוג שום דבר (וזה מה שהם מצהירים שהוא עושה).

רוצה להרוג גלים עומדים? שים חתיכת SONEX מאחורי הרמקול. זה חומר סופג.

אגב, למיטב ידיעתי 99% מהרמקולים הביתיים בעולם מגיעים בתיבות מרובעות. מה עושים שם כדי "להרוג" גלים עומדים?

איתמר.

יש מוצרים דומים גם לחברות נחשבות באודיו הביתי.

דוגמא לרמקול של בווארס וילקינס B&W:

פירוט:

http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=788&artid=1741

סונקס מצויין, אך לא מתאים לדלת ברכב.

ntt.jpg

-

פורסם

אבל חיים - עם מדבקה כזו הצליל יסתחרר ואז תהיה לך מערבולת בתיבה והרמקול יכול לעוף עליך במסובבת ישר לפרצוף :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...