Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חדש ב-150,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב קודם כל שיהיה חדש, ספורטיבי ומרווח

טווח מחיר בסביבות ה150 אלף.

לפני שאני הולך להסתכל ולנסוע על כל מכונית שחשבתי עליה אני רוצה לראות מה אתם חושבים.

אני חשבתי אולי על סיאט ליאון 20VT

או אולי מאזדה מיאטה, שלגביה אין לי מושג לגבי המרווח והנוחיות.

תנו בנוסף הצעות שלכם, אם יש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיאטה חדשה תעלה לך בערך 15K יותר מהתקציב, אם יש לך אפשרות למימון כל שהוא (אולי שווה לבדוק אם הם מציעים משהו) היא רכב מעולה.

הלאון היא אופציה לא רעה אבל שונה לגמרי, בנחה ואתה רוצה FUN, והחוסר ב 2 מושבים לא מציק לך, לך על המיאטה היא מעולה. אבל מצד שני רשמת שאתה רוצה רכב מרווח. הכי טוב יהיה ללכת לסוכנות ולשבת ברכב ולראות כמה הוא מרווח לך, תא המטען קטן ואין הרבה מקום במידה ואתה אדם גדול, אבל לרוב אפשר להסתדר.

גיא.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה...

בקשר לעניין של ה2 מושבים זה לא כל כך איכפת לי, העיקר שהרכב עצמו יספק אותי.

אני גובה 1.90

מה אתה חושב, זה גדול על המיאטה?

וכן אני יודע ששני הרכבים הנ"ל שונים, אבל אני לא לוקח את התא מטען, מושבים אחוריים ושאר הדברים השוליים בחשבון. רק את הנהיגה עצמה ומקום ומרווח לי, לנהג.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

פורסם

קשה לדעת, 2 אנשים בגובה זהה אך במבנה גוף שונה יכולים להרגיש נוח\לא נוח באותו הרכב. לדעתי אם אתה מרגיש נוח לשבת שם אין משהו יותר מהנה ממנה. לך לסוכנות ותראה איך אתה מסתדר עם הרכב, גם כאשר הגג סגור.

אגב - ברוך הבא לפורום!

גיא.

פורסם

טוב לגבי השאלה הספיציפית של האם אתה יכול להתאים במיאטה .

אז גם אני 191 ודיי רחב , בתור הנוסע במיוטה הסתדרתי אבל לא היה לי נוח כל כך , אני יכול לדמיין את עצמי בכסא הנהג לא יודע איפה לשים את הרגליים .

בכל מקרה עדיף לנסות לבד אולי לך זה יתאים ( הגוף שלי דיי רחב ) .

בכלל רציתי לתת לך תמונה קצת יותר טובה בעניין הזה .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אם זה ככה אז אני כבר רואה שאני הולך להתבאס.

כי לא רק שאני רוצה שיהיה לי מקום מינימלי אני רוצה הרבה מקום.

ואם מיאטה לא תתאים אז אין לי מושג על איזה אוטו ללכת.

קליאו ספורט ניסיתי וממש לא נוח לי שם.

ואין לי גוף רחב. אני פשוט לא אוהב לשבת עם הרגליים מקופפות יותר מידי.

אז איזה עוד מכוניות יש בסביבות המחיר הזה?

אני אזכיר את הדרישות מהרכב:

-ספורטיבי

-נוחות לנהג

ועם זה אני אסתדר מצוין.

תודה !

פורסם

מלבד הלאון, אין ממש רכב שמתאים לדרישות מבחינת מרווח לנהג גדול וכן ספורטיבי. המיאטה ממש לא תתאים לך. הלאון מרווחת למדי לנהג, היא בעלת מנוע מצוין ותספק אותך מהבחינה הזאת. מבחינה ספורטיבית טהורה היא לוקה, אבל תעשה נסיעת מבחן ותדע יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מיאטה חדשה תעלה לך בערך 15K יותר מהתקציב, אם יש לך אפשרות למימון כל שהוא (אולי שווה לבדוק אם הם מציעים משהו) היא רכב מעולה.

מאזדה מציעים עד 80% מימון בריבית P-0.5% (היום 5.1%) שזה לא רע אם צריך..

אם ידובר כאן על סובארו WRX אצלם זה עד 70% בפריים (5.6%).

תומר

פורסם

סליחה, אבל ... אלפא 147 ??? כאילו, ספורטיבי, נוח ומרווח?

התקציב שלך יספיק (בערך...) ל-105 כ"ס. זה לא נשמע הרבה - אבל, תאמין לי - תן ל-Twin Spark הזה להפתח, וזה ירגיש כמו הרבה יותר. באחריות.

לבקשותיך הספציפיות - אני 1.88 מטר, בערך כמוך ומאוד מרווח לי (ועוד יש לי סאנרוף, שמוריד איזה סנטימטר שניים ממרווח הראש). אין שילוב טוב יותר של ספורטיביות (שלדה, הגה, מושבים אוחזים ועוד), נוחות והנאה בכל בוקר כשאתה מתיישב מאחורי ההגה מחדש.

מודה - למרות שאצלי (טפו טפו) הכל בסדר, מכיר גם כמה בעלי 147 שסבלו ממחלות שונות של איכות הרכבה לקויה. קח את זה בחשבון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש לי עוד שאלה, אף פעם לא ראיתי לאון קופה, זאת אומרת 3 דלתות, אבל ראיתי במחירון מחירכב שכתוב שם שיש סיאט ליאון 3 דלתות ולעומת זאת גם באתרים כמו מוטוקאר והשאר לא קיימת לאון כזאת.

בקיצור, יש לאון 3 דלתות או רק 5 דלתות?

תודה

פורסם

147 - אחלה מכונית, אבל 105 כ"ס לרכב שעולה יותר מ-150 אלף ש"ח? עם כל הכבוד למנוע הטווין ספארק והיפתחו - זה עדיין לא זה.

לאון - יש רק 5 דלתות.

גולף - צפוי. מוכרים קומפקטית 1.6 במחיר של משפחתית גדולה סטנדרטית 2.0, וקומפקטית 2.0 במחיר של משפחתית גדולה מאובזרת עד הגג באותו המחיר...

לא שזה ימנע מהם למכור...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם גרסת ה-1.6 מאוד לא משתלמת. 131 אלף לגרסה הכי בסיסית וגיר ידני? בסכום הזה הישראלי הממוצע קונה את הגרסאות המאובזרות והאוטומטיות של שאר המכוניות במנוע 1.6, ובחלקן גם במנוע 2.0.

אני מבין שגרסת הכניסה בגיר אוטומט עולה 140 אלף, והגרסה המאובזרת עם המנוע הנורמלי עולה 155. היחידה שמגיעה לרמות מופרכות כאלו זו האלפא 147.

2.0 אוטומטית היא בכלל הגזמה - בפחות יש אופל וקטרה מאובזרת עד הגג, או אקורד מאובזרת, מאזדה 6 עם מנוע חזק יותר, C5, פורד מונדיאו וכן הלאה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זה פשוט עצוב שאם תגי מחיר כל כך גבוהים הם ממשיכים למכור (אם כל הכבוד והאהבה שלי לרכבים שלהם) - אנשים פשוט פראיירים אם הם ירכשו את גרסת ה-2.0 , לא משנה כמה טובה היא.

דברי מתייחסים לגולף.

לא שמת לב שהמכירות שלהם בשנה האחרונה ירדו בכ-50% לעומת אשתקד???

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

הם ירדו ביותר מחמישים אחוז, כמדומני.

בכל מקרה, ב150 אלף יהיה לך מאוד קשה למצוא משהו הולם.

הפתרון הקל והפשוט הוא לחפש WRX משומשת, יתכן ותוכל למצוא אחת במצב טוב ושנתון לא ישן מדי. מבחינת מרחב\ספורטיביות, it doesn't get any better.

(אגב, אני לא יודע מאיפה צץ הרעיון הביזארי של אלפא 147 105 כ"ס כמכונית ספורטיבית. למרות זאת, ברוח הדברים, אני מציע פוקוס 1.6. שלדה יותר טובה מהאלפא, ויותר מרחב! :wink: )

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...