Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מומחה בתיקונים, אבל נראה לי שאם זה הודבק באופן מקצועי, עם לא הרבה דבק, אז לא תהיה השפעה שמיעה על הסאונד, אם בכלל.

הפחד באלמנט כזה הוא פגיעה באזור הקוולר, שהיא בלתי הפיכה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לאחר יעוץ פסיכולוגי וידידותי אני פשוט אבנה מתאם מMDF להכניס את הQ שלי שהם 5 ורבע לחור של ה6 אינץ

זה יהיה זול וגם ככה אני אוהב את הסאונד וזה יהיה הכי זול, חבל להוציא סתם כסף על רמקול שאני לא בטוח לגביו ושיהיה כסף נביא סקאן ספייק או ממפיס או פירלס, או משהו שיגרום לי לחייך כמו ילד קטן, אני לא יודע אם ב700 שקל אני אצליח למצוא משהו טוב יותר מהQ שכבר יש לי, ואני מאמין שהIDMAX 10 אינץ שלי יכסה עליו בבאס הגבוה של עד 80 הרץ ומשם הQ כבר יסתדר סבבה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אז למה לא להחליף אותו ב Q במידה 6.5?

ציינתי שאני סטודנט עני כבר או לא? :lol: אם אני כבר מחליף אז למשהו רציני יותר והQ עולה המון כסף אם היו נופלים לי מידים של Q במחיר טוב בלי כל הסט אז הייתי שוקל זאת אבל לא מסתובבים כאלה בשוק המשומשים בכלל אז האופציה נשללה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...