Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכרעה סופית בפלאפונים : W995 VS E72 VS Aino

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את עזרתכם בהחלטה סופית של אחד מהפלאפונים האלה: W995 VS E72 VS Aino מי הכי טוב מבחינת : מצלמה, מהירות, תכונות ופונקציות מעניינות, שלא יהיו תקיעות ובאגים, שיראה יפה, וכמובן שתהיה לו יכולת של שמיעת מוזיקה טובה.

*ואם תוכלו לפרט במה כל אחד יותר טוב מהשני או שיכול לתת את חוות דעתו על אחד מהמכשירים שציינתי תודה לעוזרים.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

W995 בלי לחשוב בכלל, יש לי את הסוני אריקסון C905 והW995 הוא כאילו מתקדם של המכשיר שלי,מכיר מצוין אתה לא תתחרט בכלל,יכולת שמיעה מצויינת לW995 יש שתי רמקולים למטה ולמעלה, כפתור שיקשוק כדי להעביר שירים או להנמיך או להגביר.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לי יש את ה 995 ואם אתה מחפש טלפון שהוא קודם כל טלפון ונגן אז זה המכשיר. מבחינת מצלמה אף פעם לא התשמשתי במצלמות הטלפונים פרט למקרי חירום לצורך תיעוד חטוף כך שלא אביע דיעה עליה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם יש למישהו גם ניסיון עם המכשירים הנוספים שציינתי אם תוכולו גם לפרט.

הציעו לי גם הנוקיה N86 מה אתם אומרים עליו?.

פורסם

לי יש את הנוקיה E72

בתור מכשיר הוא מעולה אני ממש אוהב אותו ומרוצה אבל מה שמפריע לי זה שאיכות שמע של השיחה לא טובה,

יש הרבה ניתוקים, שומעים לא ממש טוב וכבר בטלפון הקודם שהיה לי המוטורולה Z3 שמעו יותר טוב.

(למרות שהוא היה טלפון פח אשפה אמיתי שבגללו כל שבוע הייתי מבקר בסלקום).

יכול להיות שנפלתי על מכשיר פגום יש לי חבר שעובד בסלקום ואומר שזה מכשיר כמעט בלי תקלות, לקחתי את הטלפון,

ביצעו בו כמה טיפולים והמצב השתפר, אני מקווה שזה יחזיק מעמד.

אבל בתור טלפון אני מאוד מרוצה מה גם שלא חיפשתי מסך מגע אז הוא השלים את הבקשות שלי לחלוטין.

למקלדת התרגלתי נורא מהר.

פורסם

itamarg תודה על התגובה חיזקת את מה שחשבתי על ה-E72 שמאוד מצאה חן בעיני.

שאלה לי אליך האם שאתה כותב במקלדת היא נוחה לא קורה לך שאתה לוחץ על כפתור מסוים ובסוף נלחץ לך על כפתור אחר?.  

פורסם

ממש לא, אני ממש מרוצה מהמקלדת. לוקח טיפה זמן להכיר את כל הפונקציות והשילוב של המקשים במקלדת אבל בסה"כ התרגלתי דיי מהר והיא לא עושה בעיות בכלל.

חבר שלי אמר לי שיש כאלו מכשירים שהייתה להם את בעייה במקלדת עם המקשים ולפעמים הם נתקעים והבעייה נפתרת לאחר עדכון תוכנה.

פורסם

י' היקר,

עזוב אותך משטויות! קח סטארטק, הפלאפון הכי בן זונה שהיה לי :-P

(וגם היתקמבנתי על פנאלים שקופים שהיה וואוו גדול באותה תקופה 8))

16173009.jpg

פורסם

בתור אחד שיש לו את ה-E72 אני יכול להגיד שאני ממש מרוצה.

יש בו הרבה אפשרויות, המקלדת המלאה מאוד נוחה (למקשים הקטנים מתרגלים בדיוק אחרי יומיים), ולא נתקלתי בבעיות שמע בשיחה (וגם הצד השני לא התלונן), חוץ ממקרים שהם לא הייתה קליטה (בעיה פה באיזור).

קשה לעשות השוואה בין שלושת המכשירים שציינת. ה-E72 שייך למכשירים העסקיים ו-Aino וה-W995 שייכים יותר למכשירי מולטימדיה. השאלה מה התכונות שהכי חשובות לך.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי את ה W995, מכשיר מצויין, לא נתקע, לא מנתק שיחות, עושה את העבודה (טוב חוץ מפעם אחת שהוא החליט שהוא נדפק טוטאלית ולא קיבל יותר שיחות - קיבלתי אחד חדש), בכל מקרה, מבחינת מוזיקה, הוא המכשיר שלך, נוחות ויופי המכשיר (אני ממש אוהב אותו בשחור, למרות שהאדום יותר נדיר), אבל מה, מצלמה פשוט זוועה, לפני המכשיר הזה היה לי N73, מכשיר שבערך ישן ממנו ב4 שנים, והמצלמה הייתה פי כמה וכמה יותר טובה (כן ההגדרות מכוונות טוב מאוד), אתה צריך לדאוג שמי שאתה מצלם לא יזוז סנטימטר, וכך גם אתה או שכל התמונה תצא מרוכה, התמונות יוצאות בגודל ענק, באיכות גרוע, לעומת זאת, האיכות של הודיאו מדהימה.

פורסם
י' היקר,

עזוב אותך משטויות! קח סטארטק, הפלאפון הכי בן זונה שהיה לי :-P

(וגם היתקמבנתי על פנאלים שקופים שהיה וואוו גדול באותה תקופה 8))

16173009.jpg

אופק, בתכלס הפלאפונים של פעם היו הכי פשוטים והכי טובים אבל מה לעשות ככל שהעולם מתפתח ככה המכשירים אתם.

מכיוון שאני לקוח עסקי קרוב ל400 מכשירים אז החברה החליטה להעניק לי מכשיר מתנה, ואלו המכשירים שהציעו לי לכן כמו שציינתי שחשוב לי גם היופי של המכשיר גם שהמצלמה תהיה טובה וכמובן שיהיה מכשיר מולטימדיה לכן אם משהו התנסה גם עם ה- Aino מאוד חשוב לי לשמוע את תגובתו.

Niro Levy אתה ציינת שהמצלמה של ה-995 "על הפנים" אבל, אם אני זוכר נכון יש לה 8.1 פיקסל היא לא אמורה להיות מעולה? אגב סתם שתדע הצבע הנדיר שלה הוא כסוף שדווקא אותו הם הציעו לי.

פורסם

לא ידעתי בכלל שהוא קיים בכסוף, נשמע מעניין.

וכן המצלמה היא 8.1, אבל כמו שחובבי הצילום בפורום יכולים להגיד לך, מספר הפיקסל במצלמה הוא לא הקריטריון שקובע את איכות התמונה.

• תוכן חדש...