Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שקיימת כרגע ברכב:

Panasonic CQRX300W (אם אני זוכר נכון)

MB Quart 6.5 40WRMS (קדמיים)

Kenwood 6x9 (אחוריים, לא זוכר אפילו כמה WRMS הם)

Pulse Audio BA2900 1000W (נותן 60x4 לערוץ)

אני מאוד מבסוט מהפאנל, קורא מאוד מהר שירים מה-USB, נראה טוב ומשתלב באוטו כמו שצריך (לנטיס 99).

הקומפוננטים הקדמיים עושים עבודה טובה כמו גם הרמקולים האחוריים,

הבעיה היא שחסר לי הצליל של הבאס. אני לא אוהב באס חזק ומשתלט יותר מדי אלא משהו יותר רך אבל עדיין שירגישו אותו.

חשבתי בהתחלה להחליף את האחוריים בינתיים ל-JBL GTO 938 שישלימו קצת באס מאחורה בלי לקנות בינתיים סאב.

מה ההמלצות שלכם לשיפור המערכת? כרגע אין לי תקציב אבל תחשבו שאני חייל, אולי יעזור לכם :)

תודה מראש.

פורסם

אין איך לברוח מזה, סאב נותן באס אמיתי, כל השאר זה בעיקר חיקויים.

יש היום מגוון סאבים בכלל לא יקרים שנותנים תמורה נהדרת, וניתן לכוון את הסאב כך שלא יבעט אלא ישתלב במערכת.

במקרה שלך כן הייתי מחפש סאב עם תיבה, אולי אפילו משומש, ומגביר את האחוריים (אם עדיין תראה בהם צורך) עם הרדיודיסק.

מתחדשת*

פורסם

בגלל בעיית התקציב אני חושב שכדאי שתלך למישהוא מיקצועי שיעזור לך לכוון את המערכת בצורה שתוכל להינות ממנה קצת יותר

ובעתיד תוכל לשדרג את הרכיבים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אין איך לברוח מזה, סאב נותן באס אמיתי, כל השאר זה בעיקר חיקויים.

יש היום מגוון סאבים בכלל לא יקרים שנותנים תמורה נהדרת, וניתן לכוון את הסאב כך שלא יבעט אלא ישתלב במערכת.

במקרה שלך כן הייתי מחפש סאב עם תיבה, אולי אפילו משומש, ומגביר את האחוריים (אם עדיין תראה בהם צורך) עם הרדיודיסק.

אתה אומר שהאופציה הכי טובה היא לחבר את הקומפוננט הקדמיים למגבר ב-2 ערוצים, את הרמקולים האחוריים לחבר לרדיו דיסק ולקנות סאב "צנוע" יחסית דוגמת ה-C12 ולחבר אותו לשני הערוצים הנותרים?

• תוכן חדש...