Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש וחצי שיפשפו לי את הרכב וישנה מעיכה על הדלת. פניתי לאחד המוסכים הטובים בארץ בתחום הפחחות. לכאורה היה נראה כי מדובר בפגיעה קלה ותיקון פח של כאלפיים ש"ח. היום סוף סוף הכנסתי את הרכב לתיקון. אך במבט המעמיק יותר מסתבר כי ישנה מעיכה גם מבפנים. בעל הבית ממליץ להחליף את הדלת. לטענתו התיקון עלול להיות מורכב. לטענתו תוזמן דלת חדשה מיבואן. השמאי כמובן לא שמח על ההחלפה כי הרי זה ככול הנראה יעלה יותר לחברת הביטוח.

במה יכולה להיות כרוכה החלפת דלת לאומת התיקון? על מה הייתם ממליצים? מדובר בהונדה סיוויק חדשה. תודה מראש על העזרה.

פורסם

רציתי להסיף כי לא הרגשתי שום השפעה של השיפשוף על מצב הרכב, לא הופיעו הרעשים ולא הקירקושים. אילו לא הייתי פדנט - לא הייתי אפילו מתקן. מעיכות כאלה יש בת"א על כל רכב שני וחמישי. ופתאום החלפה של 8000 ש"ח - זה כרעם ביום בהיר. ועוד משהו... השמאי טוען כי כל הדלתות באות בצבע שחור (מה שלי נשמע מוזר), וצובעים אותם לפי הרכב וזה תמיד נראה לעין.

פורסם
השמאי טוען כי כל הדלתות באות בצבע שחור (מה שלי נשמע מוזר), וצובעים אותם לפי הרכב וזה תמיד נראה לעין.

נשמע שגם אם יתקנו את הפח יצטרכו לבצע צביעה שכנראה ותראה לעין.

פורסם

עדיף החלפה.

דלתות אכן מגיעות בצבע שחור, והפחח צובע אותן בצבע הרכב.

אבל צביעה על דלת חדשה וישרה "פלס" תראה הרבה יותר טוב מצביעה על דלת מתוקנת ומיושרת עם חומר פחחות.

חוץ מזה, דלת שתוקנה עדיין תשאר עקומה.

הפתרון הכי טוב לדעתי זו דלת מפירוק, מרכב בצבע זהה לשלך. ואז לא צובעים שום דבר, ואתה מקבל דלת עם צבע מקורי.

• תוכן חדש...