Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו הרכב עם בידוד הרעשים הטוב ביותר כיום בקבוצה 2?

הן מבחינת רעשי מנוע בתוך הרכב והן מבחינת רעשי רוח וכביש.

לדעתי זה הפורד פוקוס, יש מי שחולק עלי?

פורסם

לגבי הרנו מגאן אני לא בטוח, אבל כרגע יש לי טויטה קורולה רובוטית, היא אכן דיי שקטה מבחינת רעשי רוח וכביש, אבל המנוע שלה הורס הכל, הוא פשוט צועק כבר ב120 קמ"ש, כנראה שהבידוד שלו ממש גרוע..

פורסם

קורולה דגם קודם שקט להפליא וגם עובד בסל"ד נמוך יחסית, 130-140 קמ"ש על 3000 סל"ד, בשידוך לגיר מעולה, הנסיעה שקטה מאוד,יותר מרכבים חדשים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

במגאן שלי בידוד הרעשים טוב מאוד ,

אבל יש בעיה , מכיוון שהחלונות האחוריים הם ידניים ,יוצא לי לפחות פעם ביומיים לגלות שאחת הבנות שלי לא סגרה את החלון עד הסוף,ואז צריף לבצע התפתלויות מוזרות עם הידיים על מנת לסגור את החלונות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא מדבר על השתוללויות ועל נסיעה במהירויות גבוהות.

כעקרון מנסיון רב הפוקוס הרבה יותר שקטה ונינוחה עד לערך 120 קמ"ש (אני לא עובר). בטח בטח מול הקורולה הקודמת וגם הנוכחית שב120 קמ"ש אתה מרגיש שאתה שאתה טס לפחות ב20 קמ"ש יותר מהספידומטר.

גם ה308 מרעישה מאד. ב120 רעש המנוע חזק מאד. לא יודע לגבי המגאן.

כמובן שפוקוס החדשה לאחר המתיחה של 2009 טובה משמעותית מאלו שלפני (כמו שלי) בנושא בידוד רעשים.

גם הI30 לא שקטה במיוחד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יש הבדל בבידוד רעשים של הפוקוס 08 ולאחר מתיחת הפנים? הייתי בטוח למדי שהם לא עשו שום שינוי חוץ מקוסמטיות.

פורסם
אני לא מדבר על השתוללויות ועל נסיעה במהירויות גבוהות.

כעקרון מנסיון רב הפוקוס הרבה יותר שקטה ונינוחה עד לערך 120 קמ"ש (אני לא עובר). בטח בטח מול הקורולה הקודמת וגם הנוכחית שב120 קמ"ש אתה מרגיש שאתה שאתה טס לפחות ב20 קמ"ש יותר מהספידומטר.

.

הקורולה הרובוטית סובלת מגיר חמישי קצר.

הקורולה האוטומטית הרגילה עדיפה על הפוקוס ברוב המצבים/מהירויות/כבישים. גם הקורולה הקודמת עדיפה.

פורסם

יש את הג'טה בקבוצה 2.

אבל היא עדין מבוססת על הגולף MK5.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...