Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה SUN - שנת 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה דעתכם על הרכב הבא:

טויוטה קורולה, דגם SUN, שנת 2003,

יד ראשונה מפרטי, 90 אלף ק"מ, אוט', 1600, לבנה.

מחיר מבוקש: 54K ש"ח.

מה דעתכם?

שמעתי שלרכב הזה היו בעיות ושרצוי להתרחק, האמנם?

תודה לכולם,

אשמח לשמוע,

אמיר.

פורסם

חיפוש בפורום יצביע על בעיית בוצה בשנתון הזה (אין לי מושג מה המשמעות של זה).

נקודה למחשבה - לפני כשבוע רכשתי לנסר 2007 מליסינג עם 70K ק"מ בלא הרבה יותר כסף מאשר אתה מתבקש לשלם על הקורולה 2003 מדגם סאן (רמת הגימור הנמוכה). עם כל הכבוד לקורולה, מדובר בהפרש של 4 שנתונים ולדעתי הפער אינו מוצדק.

פורסם
חיפוש בפורום יצביע על בעיית בוצה בשנתון הזה (אין לי מושג מה המשמעות של זה).

נקודה למחשבה - לפני כשבוע רכשתי לנסר 2007 מליסינג עם 70K ק"מ בלא הרבה יותר כסף מאשר אתה מתבקש לשלם על הקורולה 2003 מדגם סאן (רמת הגימור הנמוכה). עם כל הכבוד לקורולה, מדובר בהפרש של 4 שנתונים ולדעתי הפער אינו מוצדק.

אינו מצדיק מאיזו בחינה? נהגת על הקורולה לפני שקנית את הלנסר?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה זה נוסעת יותר טוב? נהגתי 3 שנים ו140K ק"מ בקורולה, חוץ ממוניטין אמינות אין לה באמת מה להציע, ומיצובישי היא לא פראיירית שם.

פורסם
אינו מצדיק מאיזו בחינה? נהגת על הקורולה לפני שקנית את הלנסר?

חיובי. יש לאימי קורולה 2007 שלמיטב ידיעתי זהה לקורולה 2003, עליו נהגתי המון. מדובר ברכב טוב ונמרץ, אך הפער העצום במחיר אינו מוצדק. איני טוען שהלנסר טוב יותר, אלא שבפער של 3-4 שנתונים (!!!) אני מעדיף את הלנסר ללא ספק.

פורסם
חיובי. יש לאימי קורולה 2007 שלמיטב ידיעתי זהה לקורולה 2003, עליו נהגתי המון. מדובר ברכב טוב ונמרץ, אך הפער העצום במחיר אינו מוצדק. איני טוען שהלנסר טוב יותר, אלא שבפער של 3-4 שנתונים (!!!) אני מעדיף את הלנסר ללא ספק.

ההבדל הוא שטויוטה בת 7 שנים עדיין מרגישה חדשה לגמרי (כמובן אם שמרו עליה) אך לנסר בת 3 שנים מרגישה זקנה ומתפרקת (גם אם שמרו עליה מאוד!) וזה מניסיון.

ולעניין,

רכב מומלץ, אומנם לא מרגש במיוחד ולא הכי נוח אבל נוסע נעים, מרגיש מודרני, מזדקן טוב, חסכוני בדלק ומאוד אמין.

מהצד השלילי, עיצוב משעמם.

לגבי בעיות, יש את בעית הבוצה, אבל זה לא משהו שצריך לפחד יותר מידי.

מה שצריך לעשות זה בטיפול 90/100K פשוט לפתוח את אגן השמן ולנקות את הבוצה וזהו! עכשיו אפשר לנסוע עוד 100K ללא בעיות.

בכל מקרה רכב נחמד מאוד.

פורסם

בדוק ב-7 עיניים את היותה יד ראשונה פרטית -- מרבית הקורולות ברמת הגימור SUN נמכרו לציי רכב. לקוחות פרטיים העדיפו את ה-GLI המאובזרת (בקרת אקלים, הגה וידית הילוכים מצופי עור, שליטה על מערכת השמע מההגה ועוד) בתוספת מחיר קטנה - מה שאני ממליץ גם לך!

בהצלחה רבה!

פורסם

תודה רבה חברים.

ברשותכם,

כמה שאלות:

1. לא הבנתי את משמעות הבעיה של הבוצה. מהי העלות של תיקון שכזה? לכאורה נשמע פשוט אבל אני בטוח שיש "אבל". מה הסכנות שיכולות להיגרם לרכב?

2. האם הבעיה אופיינית רק לדגמי הסאן או לכל דגמי הטויוטות בשנים 2003-2004? יש מעין שמועה שכזו....

3. כיצד אני יכול לבדוק שהרכב אכן היה בשימוש בפרטי ולא בליסינג למעט בדיקה ברשיון הרכב?

תודה לכולם!

אשמח לתשובותיכם,

אמיר.

פורסם

1. סכנות: החלפת מנוע במקרה הרע, החלפת ממיר במקרה הפחות גרוע.

2. כל הדגמים. SUN הוא כמו GLI רק פחות מאובזר.

3. יד ראשונה, ברשיון כתוב 0 בעלים קודמים. תבדוק שהמוכר שעומד מולך עם ת"ז , זה אותו אחד שרשום ברשיון הרכב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...