Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוכב הרבה על אופניים גם בשביל הספורט וגם ככלי תחבורה למקומות פקוקים \ חסרי חנייה.

ומהרגע הראשון שהתחלתי לרכב על האופניים נקלעתי לדילמה. איפה לעזאזל אני אמור לרכב?

על הכביש? כאילו שמספר ההרוגים והפצועים בכבישים לא מספיק גדול, אני עוד צריך לסכן את עצמי חשוף לכל איזה ערס שבדיוק עסוק בלעשות דאווינים עם המאזדה 3 שלו ובכלל לא רואה אותי (למרות שיש לו שלט עצור-זה רלוונטי מבחינתו רק כשנמצא מולו רכב, אם זה אופניים מבחינתו לא צריך לתת זכות קדימה). או הבחורה עם הטוארג שעסוקה בלדבר בפלאפו ולצפור לי שעה שאני אזוז מהכביש כי אני חוסם לה את הנתיב (למרות שאני רוכב ממש צמוד למדרכה).

על המדרכה? על המדרכה אני מרגיש מנוכר, כל אדם חמישי בממוצע שאני עובר מולו עושה לי פרצוף על זה שאני רוכב על המדרכה. בלי להזכיר את זה שכל 2 מטר אני צריך לרדת לכביש כי איזה חכמולוג החליט שהוא מספיק חשוב אז מותר לו להחנות על המדרכה (שיתפוצצו ההורים עם העגלות \ הנכים).וגם את אלה שעושים דווקא וחוסמים אותי ולא נותנים לי לעבור אותם למרות שהאטתי לפניהם וביקשתי בנימוס "סליחה אפשר לעבור".

נכון במקומות מסויימים הגדילו ראש ובנו שבילי אופניים. זה לא מפריע לאנשים לעמוד שם ולחסום את כל המסלול רק כדי לעמוד ולדבר עם החברים שלהם (ושהעגלה של התינוק תמשיך לחסום את המסלול זה בסדר).

אז מה דעתכם? אני בטוח שיש פה עוד רוכבים שנתקלים בבעיה הזאת. כיצד אתם נוהגים?

ובכוונה העלתי את הנושא כאן כדי לשמוע מה לאנשים שברכב ועל המדרכה יש להגיד ואיך אתם רואים את זה.

תודה

רמי

VW PASSAT 1.8T

פורסם

לפי החוק, עם אופניים נוסעים על הכביש או בשבילי אופניים.

מדרכה זה להולכי רגל. יש בזה היגיון מסוים.

לפני שנשברתי לגמרי, תמיד רכבתי על הכביש,

עד שגנבו לי את הזוג הרביעי והחלטתי שכבר לא בא לי לשמש כמטרה לרצח בכבישי בירתנו הנצחית.

צפירות זה שטויות, אתה תתרגל.

הבעיה בכל הסיפור הזה שיחס גורר יחס, ולך תדע מי התחיל ראשון,

אבל התוצאה היא שהמצפצפים הכי גדולים על רמזורים או חוקי תנועה בכלל

הם רוכבי אופניים (לא כולם).

מבחינה מעשית לגמרי:

על הכביש יותר זורם, יותר מהיר, ויש פחות מכשולים.

אבל מה, ינסו להרוג אותך. לשיקולך...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה רוצה למות, על הכביש.

אם אתה רוצה צרות, על המדרכה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש פתרון שלישי: בשטח !

אני מכיר אדם לא שפוי שנוסע מנס ציונה להרצליה בשטח פעמיים בשבוע.

כשאמרתי לו "אתה לא שפוי 50 ק"מ בשטח זה כמו 100 ק"מ על הכביש" אז הוא חייך ואמר שזאת כל הכוונה וגם הוא לא ייהרג בדרך.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

באיזורים צפופים ומרובי רמזורים אני מעדיף לרכב על הכביש, ממילא התנועה פחות מהירה, והרבה פעמים אתה יותר מהיר ממנה (מצב אידיאלי).

בכבישים תוך עירוניים אך ארוכים ומהירים (סטייל דרך נמיר בת"א) אני מעדיף את המדרכה - ממילא שם תנועת הולכי הרגל די דלילה והמדרכות בד"כ רחבות.

איפה שיש שדירות או שבילי אופניים זה האיזור המועדף, להוציא שבילי אופניים מטומטמים כגון רח' משה דיין ודומייו, בו שביל האופניים נמצא בין המדרכה לבין שורת הרכבים החונים. שם זה המתכון הכי בטוח לפתיחת דלת שתעיף אותך קיבינימט (מניסיון). אין לך שום דרך מילוט (מימין מדרגה למדרכה, משמאל רכבים). אני מעדיף כבר את הכביש על זה.

והכלל הכי חשוב, כמו ברכיבה על אופנוע - מבט מעבר לכתף, תמיד תדע מה הולך גם מאחוריך. וכמובן מבט רחוק קדימה ותכנון מתמיד תוך פיתוח ראיית הנולד.

רכב בזהירות!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...