Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיז'ו 206CC מתאימה לדרישות ולתקציב. היא נראית טוב, יש לה גג קשיח מתקפל והבסיס המכני פשוט ואמין.

לחלופין אפשר (ואולי גם כדאי אם זו תקרת התקציב) לשקול מכונית זולה יותר כמו פונטו קבריולה או רובר 200.

פורסם

רועי ת' על תגובתך

מהרובר אמרו לי להתרחק!

לגבי הפונטו:אפשר למצוא אותו או במצב מכני גמור או כיד ארוכה לא מצאתי אחת "נורמלית" (אולי אתה מכיר מישהו שמעוניין למכור?)

לגבי ה206CC היא לא בתקציב שלי רוב המכוניות עולות בין 46-55 אלף

וגם אני מחפש עם 4 מושבים ולא דו ה206 היא דו אם אינני טועה

אשמח לתגובה לגבי הפונטו או לחילופין על דגמים נוספים.

פורסם

אין דגמים נוספים. בקטגוריה הזו יש מעט מאוד דגמים, הנפוצים ביותר הם 205 קבריולה (שממש לא מומלצת), רובר 200 (שלא ממש

מומלצת) ופיאט פונטו (הרע במיעוטו).

לפי יד2 (הלוח, לא המחירון), יש 206CC שייכנסו לך בתקציב בדוחק. אבל כן, מרווח מאחור זו בעיה במכונית הזו למרות שבתיאוריה

היא עם ארבעה מושבים. קח בחשבון שכמעט כל קבריולה שתקנה לא תהיה מרווחת מאחור, אם כי במקרה של ה-206 זו בעיה מעט

גדולה יותר מבשאר.

לחלופין אתה יכול לפזול לקטגוריה גבוהה יותר ולחפש 306 או גולף קבריולה, בהן המרווח מאחור יהיה מעט יותר נסבל מביתר האפשרויות.

פורסם

זה לא בדיוק שיש לך מבחר.

יש גם את הרנו 19 קבריולט, בימרים וותיקים יותר,סאאב ואופל קדאט וזהו בערך.

אני הייתי מחפש 306 במצב טוב או מנסה למתוח את התקציב ולהתפשר על 206.

חשבת על ג'יפ פתוח?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא, דווקא ישנן קדאט קבריולט מרשית ה90 שמסתובבות בארץ.

יש גם גולפים מאמצע שנות ה80 שמתוחזקות מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחרי סינון נשארתי רק עם:

306 אוט'

רנו 19 ידני

גולף אוט'

פונטו ידני

צריך את חוות דעתכם על כל אחת מהמכוניות מבחינת:

נוחות,אמינות,אחזקה,איכות וכו...

כמובן שאם יש עוד סוגים אשמח לשמוע עליהם.

פורסם

רובן יהיו אחרי הרבה ידיים, אם זה חשוב לך כדאי שתרד מהקבריולטים. רוב האנשים מחזיקים אותן בשביל הפוזה במשך שנה, גג שנה וחצי - וממשיכים הלאה.

בתקציב שלך כבר יכולות להגיע הפתעות רבות מבחינה מכנית בכל המכלולים העיקריים של הגג הנפתח, כולל הגג עצמו שיכול להיות בלוי.

הייתי הולך על פיאט פונטו, רק קח בחשבון שרובן הן דגם 90, שהוא קשה יותר לאחזקה בכל פרמטר גם כאשר הוא מגיע בדגם עם הגג הרגיל. התקציב שלה יאפשר לך גם לשמור קצת בצד ליישור קו לאוטו.

פורסם

לגבי הפונטו

רוב המכוניות אפילו אם לא הרבה ידים, בדרך כלל במצב מכני די גרוע

שאני אומר די גרוע, אני מתכוון לבלמים גמורים, בולמים גמורים, גיר גמור, מסרק הגה במצב גרוע,

בלאי רכב גבוהה ועוד ועוד ועוד...

הגג האמת זה החלק הקטן

אחרי הכל המכוניות האלה עברו בדרך כלל את ה200 אלף קילומטר

האם שווה להשקיע על מצב מכני כזה?

האם באמת ניתן להחזיר את האוטו למצב נסיעה שלא כל יום אבקר במוסך?

• תוכן חדש...