Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום הנכבדים, מזה תקופה ארוכה מאד אני מתכנן לרכוש רכב חדש וראשון, אני נוהג כבר יותר מ 5 שנים, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד משלי.

הרכב מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר, ומדי פעם בינעירוניות.

אני נשוי עם 2 ילדים. והתקציב שלי הוא 30 אלף שקל.

מה שחשוב לי בעיקר זה רכב נוח, אם אפשר קצת מפנק ברמה סבירה,

שיהיה בטיחותי, ושלא ישתה המון דלק. ושיהיה אמין.

אני קראתי בפורום הרבה חומר בעניינים הרלוונטים לי, חלק מהחומר עזר לי וחלק בלבל אותי.

וההתלבטות שלי היא בין 3 רכבים בעיקר.

הרכבים הם :

מקום 1 : פורד פוקוס 2001-2002

מקום 2 : פיאט פונטו ספייס 2005-2006

מקום 2 : מאזדה 323 2001-2002

זה גם סדר העדיפות שלי.

אני אמנה כאן את ההתלבטויות שלי לגבי הרכבים הנ"ל.

פורד פוקוס : למה כן - כי הוא רכב נוח ומפנק יחסית, בטיחותי,

ויש מבחר של רכבים יפים עם קילומטראז נמוך ובמצב טוב. ולי אישית הוא נראה יפה גם חיצונית. למה לא- כי הוא לא חסכוני בדלק, והמנוע שלו קצת חלש.

פיאט פונטו : למה כן- כי הוא חסכוני בדלק, וניתן להשיג בשנתון גבוה יחסית. ויש לו אמינות סבירה, למה לא- כי לא נוח, אין היצע גדול של רכבים טובים, ומה שכבר יש זה לרוב השכרה.

מאזדה 323 : למה כן- רכב נוח, מאיץ היטב, אמין מאד, מפנק ברמה סבירה. למה לא- הרכבים המוצעים הם בעלי קילומטראז גבוה, קשה למצוא רכב טוב בתקציב שלי.

אשמח מאד אם תחוו את דעתכם לכאן ולכאן בנוגע לרכבים הנ"ל.

אני כבר עברתי פה על הרבה שרשורים ולא יצאתי ברור בשביל לקבל החלטה.

תודה רבה מראש.

צביקה.

פורסם

הפונטו קצת קטנה למשפחה עם שני ילדים. לדעתי הפוקוס היא האופציה העדיפה מבין אלו שציינת, וגם החסרונות שציינת לא ממש מהותיים ולא אמורים להטריד אותך יתר על המידה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
למה לא להכניס למשוואה גם ניסן אלמרה? או סובארו אימפרזה?

בהחלט שאפשר, תוכל לציין יתרונות וחסרונות שלהם?

ובאיזה שנתונים ניתן למצוא את הרכבים האלו בסכום שהגדרתי?

ובמה הם טובים יותר מהפוקוס?

תודה לך.

פורסם
הפונטו קצת קטנה למשפחה עם שני ילדים. לדעתי הפוקוס היא האופציה העדיפה מבין אלו שציינת, וגם החסרונות שציינת לא ממש מהותיים ולא אמורים להטריד אותך יתר על המידה.

שלום צביקה,

אני אמנם חשבתי על זה שהפונטו יכול להיות שלא תתאים ל 2 ילדים,

ושאלתי היא האם יש הבדל גדול במרווח הפנימי בין הפונטו לפוקוס?

והאם הפונטו לא תחסוך לי בכמעט חצי את העלויות של הדלק?

תודה לך.

פורסם

אני אמנם חשבתי על זה שהפונטו יכול להיות שלא תתאים ל 2 ילדים,

ושאלתי היא האם יש הבדל גדול במרווח הפנימי בין הפונטו לפוקוס?

והאם הפונטו לא תחסוך לי בכמעט חצי את העלויות של הדלק?

אל תצפה לחיסכון של 50% בעלויות הדלק. יותר בכיוון של 20-30% במקרה טוב.

ההבדל המהותי הוא בתא המטען. תא המטען של הפונטו קטן. אם תכניס לשם עגלת תינוק לא ישאר לך מקום למטען נוסף בתא המטען ותדרש לאכסן את המטען הנוסף על רגליה של אישתך, או ליד הילדים. זה לא בטיחותי, לא נוח ולא לעניין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר לאלמרה פרפקט מנוע 1.8 - מדובר ברכב יותר חזק מפוקוס, נחשב לאחד האמינים, צריכת דלק לא יותר גבוהה מיתר משפחתיות עם מנוע 1600 סמ"ק.

אבל, לדעתי, כדאי להתמדק בכמה רכבים שונים, בעלי נתונים טובים: שמורים, עם תיעוד הטיפולים, רצוי מפרטי, לא תאונות רציניות, קילומטראז' סביר תגילם. פוקוס, אימפרזה, אלמרה, לנטיס (323) - אלה הרכבים שיכולים להתאים למשפחתך.

סיויק וקורולה יהיו יותר יקרות\ יותר ישנות בתקציב שלך, אבל גם כאן מדובר ברכבים שנחשבים לאמינים (במידה וטופלו בזמן ועם חלפים איכותיים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
:-D אז מה מציע?

על מה שמציעים החברים. פונטו לדעתי תוריד מראש מהרשימה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאוד קשה למצוא אימפרזה או ניסן אלמרה בתקציב שלך, וגם שיהיו שמורות מבחינה מכנית...

לך על הפוקוס\מאזדה אם תמצא משהו

פורסם
בקשר לאלמרה פרפקט מנוע 1.8 - מדובר ברכב יותר חזק מפוקוס, נחשב לאחד האמינים, צריכת דלק לא יותר גבוהה מיתר משפחתיות עם מנוע 1600 סמ"ק.

אבל, לדעתי, כדאי להתמדק בכמה רכבים שונים, בעלי נתונים טובים: שמורים, עם תיעוד הטיפולים, רצוי מפרטי, לא תאונות רציניות, קילומטראז' סביר תגילם. פוקוס, אימפרזה, אלמרה, לנטיס (323) - אלה הרכבים שיכולים להתאים למשפחתך.

סיויק וקורולה יהיו יותר יקרות\ יותר ישנות בתקציב שלך, אבל גם כאן מדובר ברכבים שנחשבים לאמינים (במידה וטופלו בזמן ועם חלפים איכותיים).

האלמרה נראית הצעה מצויינת, אם כי זה חורג מהסכום שקבעתי.

אני אקח את דבריך לתשומת לבי.

תודה לך.

פורסם

רנו מגאן היא משפחתית מאובזרת, בטוחה ונוחה מאוד.

ניתן למצוא אקזמפלרים שמורים ללא עברה ליסינגי.

שווה בדיקה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...