Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך על סאב של פיוניר, רק מהעצבים שתקבל מהחוסר איכות ודיוק של הסאב הזה אתה תרגיש את הבומים בלב, תאמין לי! :lol:

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

וכן הJBL כזה יש לי אותו אם BOSS CX600 עובד ממש יפה אני אישית ממליץ בחום

HU : Pioneer 1250MP COMP : JBL GTO6508C

REAR : Pioneer TSA-6973E AMP : Boss C.X.600

SUB : JBL GT5-1204BR

פורסם

אלכס בוקר טוב

אין לי ספק שהסאב שיש לך ביחד עם מגבר הבוס 600 עובד יפה

סך הכל כל הרעיון בסאונד ברכב הוא לגרום לנוהג ברכב לחייך כשהוא לוחץ פאואר ב-HU

ואם אתה מבסוט סימן שהמטרה אצלך הושגה.

אבל סאב של JBL בשילוב של מגבר BOSS 600 בטח ובטח לא מתקרב לקטגוריה של "מכה בלב" כדברי פותח השרשור

לקבל מכת בום עם SPL גבוה ופאנצ"יות מדוייקת וכדי לגרום לנוסע להרגיש את הזעזוע בכל הגוף יש צורך בוואטים גבוהים, בתיבה נכונה שמתוכננת ובנויה טוב, בסאב רצחני, וב HU עם פרה אאוט גבוה.

וכל זה עדיין במינימום ובלי להיכנס לנושא ההתקנה שבפני עצמו מחייב היערכות שונה ממה שיש ברכב סטנדרטי

דרור

פורסם

פשוט שמעתי הרבה סאבים ובמחיר הזה לא מצאתי משהו יותר טוב ... פשוט ישבתי באוטו ויחליפו לי אחד אחד את הסאבים שהיו באותו מחיר אפילו לא ידעתי מה הם מחברים לי ואיזה חברה פשוט כשהסאב הזה יתחבר זה היה הכי טוב מכל מה שהיה אז ברור שמה שאתה אומר זה נכון אין לי ספק הייתי רוצה איזה JACKHAMMER באוטו אם 10 מגברים אבל ב700 ש"ח זה עושה את הבום הכי טוב

HU : Pioneer 1250MP COMP : JBL GTO6508C

REAR : Pioneer TSA-6973E AMP : Boss C.X.600

SUB : JBL GT5-1204BR

• תוכן חדש...