Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מישהו מכיר את הרמקול של JBL דגם CS3110

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=1044

אני מתלבט בין זה לבין (זה ישמע מצחיק...) רמקול מדפי של BOSTON מדפי דגם CR85 עם מידבס 7 אינץ'שיש לי כבר בבית.. http://i.testfreaks.com/images/products/600x400/192/boston-accoustics-cr85.391616.jpg חשבתי על זה כדי לא לשלום על רמקולים סתם. ואגב זה רמקול שממלא בצלילים ובאס את החדר שלי. ויש לי חדר ענק ולא סטנדרטי. הרכב שלי זה רכב גדול שברולט סוואנה אם זה עוזר.

פורסם

1.רמקולים של בית הינם 8 אוהם ואינם מתאימים לרכב.

2. הם יוצרים אחלה באס רק בגלל התיבה שלהם היא מה שבאמת יקר בסיפור.

3.מה שאומר שברגע שתוציא אותם מהתיבות זה לא שווה כלום.

פורסם

אני מתכוון להתקין אותם ברכב איך שהם עם התיבות... כי ברור שבלי זה לא אותו דבר בכלל. ולגבי המגבר זה נכון חשבתי על זה אבל זה עלול לגרום גם נזק בצורה כזאת? או שזה פשוט לא יישמע טוב?

פורסם

איפה אתה רוצה למקם את הרמקולים עם התיבה ?

הבאס של הJBL מאוד טוב

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

בחלק האחורי איכשהוא תלוים או מתחת לספסל האחורי כמובן עם מגבר (שגם בו אני מתלבט ואשמח לעזרה) ובגלל שזה רכב כזה מסחרי אז אין תא מטען כמו ברכב רגיל אז אם אני שם רמקולים רגילים זה בתיבה שאני בוה על הספסל נאחורי בונה תיבה מסביב למושב אואז מתקים שם את הרמקולים של הרכב. ואגב כוונתך זה שלדגם הספציפי הזה שך הJBL יש באס טוב או לחברה בכללי? האם ברמקול כזה של 10 אאינץ' יהיה נחוץ סאב וופר?

פורסם

הכל תלוי בכמה באס אתה מעוניין

הJBL האלה מספקים באס יחסית טוב ללא סאב

אתה תמיד יכול ללכת על סאב קטן בגודל של 8/10 אינץ שיתן לך הרבה יותר באס מכל רמקול

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

ערב טוב

למה שלא תשקול התקנת סט קומפוננט בדלתות מידה "6.5

יש לסוואנה אחלה דלתות וקל לייצר סאונד "בריא" בעזרת קומפוננט לא יקר

ושים סאב "10 מתחת לספסל האחורי (מניסיון אין שום בעיה לשתול שם סאב)

נשמע לי הרבה יותר הגיוני "מקומבינת" הרמקול הביתי ואו מאיזיה ניסיון לבנות תיבה לרמקולים על הספסל האחורי

דרור

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 31.5.2010 בשעה 23:03, asdstreo כתב:

ערב טוב

למה שלא תשקול התקנת סט קומפוננט בדלתות מידה "6.5

יש לסוואנה אחלה דלתות וקל לייצר סאונד "בריא" בעזרת קומפוננט לא יקר

ושים סאב "10 מתחת לספסל האחורי (מניסיון אין שום בעיה לשתול שם סאב)

נשמע לי הרבה יותר הגיוני "מקומבינת" הרמקול הביתי ואו מאיזיה ניסיון לבנות תיבה לרמקולים על הספסל האחורי

דרור

היי יש לי סוואנה 

יש מה להמליץ על מערכת טובה שאפשר לשמוע טוב במחיר סביר בלי להישתגע

• תוכן חדש...