Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרות טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב משנת 83 ששיך לנכה שלא שולמו האגרות שלו בשלוש שנים האחרונות

ורשיונותיו לא הוקפאו

והשאלה שלי היא אם בעל הרכב משלם את חובו למשרד הרישוי האם עלי לשלם את הפרש המחיר בין אגרת נכה לבין אגרה רגילה

למשך שלושת השנים

בתודה

איציק פוליקר

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

איציק.

את העברת הבעלות אני מניח שתבצע אחרי שהוא ישלם את החובות, כלומר האוטו יעבור לבעלותך נקי מחובות.

למה שתשלם את ההפרש לאגרות נכה?

פורסם

קרוב לוודאי, שאי אפשר לעשות העברת בעלות לאוטו הזה, גם אחרי שישולמו כל האגרות, כי הוא מורד מהכביש, בגלל שלא ביצע טסט מעל שנתיים.

פורסם

לBuki תודה אני יבדוק אם הורידו אותו מהכביש

ואם הורידו אותו מהכיש האם יש איזה דרך להחזיר אותו

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

הדרך לחזרה לכביש היא בלחקות לגיל 30 של הרכב לפי משרד התחבורה ייתכן וייצטרך בדיקת מכון לתקינות בחזרה לכביש לדעתי .

לBuki תודה אני יבדוק אם הורידו אותו מהכביש

ואם הורידו אותו מהכיש האם יש איזה דרך להחזיר אותו

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

בואו נעשה קצת סדר בבלגן:

1. אני לא חושב, שצריך לשלם את ההפרש בין ה"נכה" לבין ה"רגיל" אחרי כ"כ הרבה שנים- אני מניח, שזה כבר לא משנה. אבל בזה אל תתפסו אותי במילה.

2. שתי דרכים להחזיר את האוטו לכביש: א. מיידית- משלמים את כל החובות, ואת האגרה החדשה, וניגשים לבדיקת התקנים, ואחר-כך לטסט- לא נעים, אבל שמעתי שלאוטו שממש במצב טוב- גם לא נורא, ועולה בסה"כ כ-800 ש"ח פלוס (לא כולל תיקונים והכנות, שגם ככה צריך לעשות, לפני שמתחילים בנסיעה!).

ב. מחכים שנתיים וחצי, הופכים את הרכב ל"אספנות", ואז בכלל לא צריך לשלם שום פיגורים- וזהו, עושים טסט, ונוסעים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עד כמה שאני יודע, לנכים יש פטור מאגרת רישוי או שמדובר באגרה סימלית. גם אם יש לרכב חובות, הרי שהתשלום הוא אפסי.

מהרגע שהרכב עובר לבעלותך אתה כבר אמור לשלם אגרות רגילות.

אח"כ כפי שכתבו כאן - בדיקת מעבדה + טסט או לחכות ל-2013, להפכו לאספנות ולקבל פטור ממעבדה (וחובות).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שמו לב שלנכים יש פטור רק על רכב אחד, אם הנכה העביר את הפטור לרכב אחר - הרכב הזה לא יהיה פטור מאגרות.

אגרת רישוי לנכה = 23 ש"ח לשנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לאסף!:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...