Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פז'ו 307 2.0 גיר רגיל. לרכב יש בעית סחיבה- פשוט אין כוח למנוע הוא מרגיש כמו 1.4 ולא 2.0. מעבר לזה אין רעידות צלצולים וכו פשוט לא נוסע כמו שצריך.

מה שגיליתי (ולא הרגשתי עד עכשיו כי לא אימצתי את הרכב כאשר מנוע קר) זה שמיד לאחר ההתנעה ועד אשר מחוג הטמפ' עובר את הרבע הראשון הרכב שד נוסע חזק ומגיב טוב לדוושת הגז.אחרי שהוא קצת מתחמם הוא חוזר לסורו.

אני מבין שצריך לעשות לרכב דיאגנוסטיקה אבל אני מחפש כיוונים מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ככל הנראה אתה אמור לבצע שדרוג לתוכנה של מחשב מנוע

עלות 280 ש"ח

תיבת ההילוכים של 307 הינה מערכת לומדת את תגובות הנהג אם במהלך הנסיעה המערכת לומדת שאתה סולידי בתגובות אזי הרכב יתנהג בהתאם

במידה ותרצה להפיק תועלת מרובה תוכל להשתמש בלחצן S על תיבת ההילוכים

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

הרכב ידני לכן אני חושב שהבעיה היא לא בגיר ,אבל שדרוג תכנת מנוע אולי כן כי אני חושב שאף פעם לא עשו את זה ברכב הזה.

פורסם

כמה קילומטרג' הרכב עבר ?

אני הייתי הולך לכיוון של ממיר קטליטי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בפורום TT איציק נ. שלנו, העלה נושא של חיישן טמפ' אויר מזייף, שגורם לעצלות מנוע מסויימת. תופעה נפתרה בסופו של דבר ע"י עדכון תוכנה.

כדאי להתייעץ עם מוסך מורשה, נמתין לאיציק או מומחה PSA אחר, שיאיר אור על הנושא.

פורסם

הרכב עבר 98 אלף .אכן חשבתי על ממיר קטליטי סתום אבל השינוי הפתאומי בתנהגות הרכב אחרי שהוא מגיע לטמפ' עבודה גורם לי לחשוב שאולי בכל זאת מדובר בשגיאה של מחשב או חיישן כלשהוא.

פורסם

בדגמים עם גיר ידני אין את התופעות הללו שיש עם גיר אוטומטי.

במקרה שלך אני ממליץ על בדיקה במחשב שתכלול גם בדיקת ספיקה של המזרקים ובדיקה כללית לרכב (מצב המצתים, מתי הוחלפו לאחרונה, בדיקת מערכת פליטה ותיפקוד חיישן חמצן). המלצה שלי (מניסיון) לרכבים עם מנוע וגיר דומים (כמו 206GTI וכד') היא לבצע ניקוי יסודי למערכת ההזרקה, יש מצב למזרקים סתומים\חסומים וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם זה מעניין.,אז הבעיה הייתה בתכנת ניהול מחשב הזרקה- אחרי עדכון הכל הסתדר.

תודה לכולם ושבת שלום

• תוכן חדש...