Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פונטו ספייס מסביבות 2001

גם נכנסת בתקציב שלך,גם אמינה,וכמובן - חסכונית מאוד

פונטו??? אמינה??? שכן קרוב שפך מנוע אחרי 100 אלף ק"מ. הוא התלונן על בעיות בחשמל ובמזגן.

האמינות של הפונטו מאוד מפוקפקת בעייני. חסכונית זה נכון. אבל אל תשווה אותה לאמינות של הלאנוס

שגם הוא לא הטופ של הטופ באמינות. אבל יותר אמין מפיאט זה בטוח!

למה לא?

כמה עולה לאנוס כזאת? 15K?

אז באותו סכום שיחפש לו 206 שנת 99.אז נכון, זה יהיה 1.4 וזה לא הולך להיות מהיר,

אבל בכל פרמטר אחר היא תהיה עדיפה מהלאנוס.

פג'ו יש לה בעיות אלקטרוניקה וחשמל קשות. ואני מתעסק עם זה יום יום.

ברכבים האלו הממסרים מולחמים על לוח אלקטרוני. אם הלך לך ממסר אחד

אתה צריך להחליף את כל הלוח האלקטרוני שעליו יושבים אותם ממסרים ארורים

לאנוס גם אם המחירון שלה זה 15 אלף היא נמכרת גם ב10 אלף. והסיבה?

השוק של הרכב הזה דפוק. נכון. אבל זה רכב מאוד אמין. והייתה לאמי כזאת 4 שנים

שגם אני נהגתי עליה וטיפלתי בה בתקופת הסדיר שלי, עוד לפני שהייתה לי אפשרות לחשוב

בכלל על רכב. בכלל הדהיו הרבה יותר נוחה/זולה לטיפול מכל רכב אירופאי. החלקים האירופאים

יקרים ביחס לחלקים הקוריאנים. והאמינות של הרכבים הצרפתיים גם מפוקפקת בעייני בדיוק

כמו האיטלקיים. למרות שיש אצלינו איזו אונו ישנה בשכונה שעדיין נוסעת ורנו אקספרס שסוחבת כל

יום פלטות גבס וכלי עבודה. אבל הצרפתיות נדפקו לחלוטין מתי שנכנס ברכב מחשב. אין מה לדבר

הצרפתים והאיטלקים מייצרים אלקטרוניקה מסובכת ומרובת תקלות בגלל העדינות שבה!

sex. drive. and rock&roll-Old America never die

אני לא סובל מאי שפיות....אני נהנה ממנה!

Viva La Chevrolet - The Heartbeat Of America

פורסם

לפותח השירשור, אני יודע דבר או שניים על דייהו.

זהו רכב שצריך לנהוג בו בעדינות יתרה אני ממליץ להתקדם לרכב אחר שכן זהו רכב שאינו אמין.

דייהו אולי טובה במכונות כביסה אבל לא רכבים.

תתקדם :)

פורסם

אני לא הייתי שולל.

כל האנשים שמדברים איתך על אמינות בעיקר מזבלים בשכל.

הרכבים האלה הפגינו אמינות לא רעה בכלל כשהיו בציי רכב (ורובם היו בציי רכב).

אחרי 11 שנה, האמינות היא בעיקר פונקציה של תחזוק הרכב לאורך השנים.

דברים שאתה צריך לקחת בחשבון:

1. המנועים הקוריאניים יכולים להגיע למצב של ראש מנוע מבלאי כבר בטווח של 180-220 אלף ק"מ, טווח שיש מצב טוב שהרכב שתקנה יהיה בו.

2. יכולים ללכת מכלולים חשמליים, סתם כך - רק כי הם ישנים. לא נעים אבל גם לא נורא.

3. מה שנאמר על המנוע תקף גם לגיר.

4. צריכת הדלק מזעזעת, כפי שנמסר לך ע"י הבחור שנוהג עליה.

שורה תחתונה מתחילה מצריכת הדלק:

בהנחה ואתה עושה 15 אלף ק"מ בשנה, והלאנוס צורכת 1:7.61 (לפי הדיווח של הבחור כאן), אתה תקנה 1971 ליטרים של דלק.

אם ליטר דלק עולה נכון להיום 6.6 שקלים, אתה תשלם 13,009 ש"ח.

פיאט פונטו דגם 60, לעומת זאת, צורכת 1:13.5 בעיר (מדוד, נסיעה בקריות עם פקקים ומזגן). בחישוב זריז, לפי אותה כמות נסיעה - מדובר ב-1111 ליטרים. בשקלים - 7333 ש"ח.

ההפרש לשנה - 5675 ש"ח. ההפרש לחודש - 472 ש"ח.

רק בשביל לסבר לך את האוזן - אני על המכונית שלי (פונטו 2006) שמתי מזומן, בסכום של 12 אלף ש"ח. את כל היתר פרסתי לתשלומים של 450 ש"ח בחודש.

בזמן שהבחור מהקריות נוסע על לאנוס, אני מוציא את אותו סכום על רכב מדי חודש (דלק + תשלומים), אבל אני נוסע על מכונית שנת 2006 והוא על 99. יחי ההבדל הקטן.

וזהו - תעשה את החשבון שלך. אני לא נכנס לענייני האמינות כי לא מעולם לא הייתה אחת כזו, גם לא לשכן שלי. אני יודע שהרבה אוהבים את הרכב הנ"ל עקב מחירו הזול, אבל הראיתי לך כרגע שגם היותו זול לא הופכת אותו לזול לאחזקה לאורך זמן.

שיהיה לך בהצלחה.

• תוכן חדש...