Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן. קוראים להם עובדי עירייה.

או עובדי מדינה אחרים, שהתעסוקה שלהם מסתכמת ב9-0-5, לא שווה לפטר אותם כי הפיצויים שלהם יותר מדי גבוהים, ומרצון הם לא ילכו, כי במקום החדש הם אשכרה יצטרכו לעבוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה. יש המון אנשים שהעבודה שלהם היא לא 9-5 או לא בשעות מוגדרות. יש הרבה אנשים שהיום שלהם הפוך והם מבלים בבוקר ועובדים בלילה, יש סטודנטים שלא תמיד יש להם לימודים, יש אנשים שעובדים במשרה חלקית ויש אנשים שסתם עובדים בשעות גמישות.

אני, יש להודות, אחד מהאנשים האלה. אני אמנם לא מבלה בפארק (אפילו שאני צריך, אפילו אם זה לעשות כושר), אבל העבודה שלי גמישה מאוד מבחינת שעות בהרבה מקרים, הלימודים גם. אין לי שגרה של לקום בבוקר, ללכת לעבודה ולחזור בערב הביתה ובינתיים אני מרוצה מזה. כמובן שזה עתיד להשתנות, כשאני אתחיל לעבוד בעבודה אמיתית :wink::lol:

ואגב - השהות שלי בפורום בשעה כזאת דווקא לא קשורה לשעות העבודה שלי. פשוט חזרתי מחו"ל אתמול ודי התהפך לי היום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אנשים שעובדים בלילה ישנים בבוקר וכך גם סטודנטים.

כשעבדתי לילות לא קמתי לפני 12 בצהריים וכסטודנט היו מקצועות שלא הייתי אפילו בהרצאה אחת כי היא היתה בשעה 8 בבוקר (ולא בגלל שהלכתי לפארק).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן נו, נתתי כל מיני דוגמאות. אז אתה נדבק רק לאחת? אז אלו שעובדים בלילה מבלים בצהרים, וסטודנטים מבלים ב... על מי אני עובד, הם לא מבלים ולא בטיח :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה סטודנטים לא מבלים?

את רוב הלימודים העברנו בג'אז קפה ז"ל במרכז הכרמל ובכאמל בחוף הים של חיפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...