Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המאמר הבא ב דה מארקר:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100527_1170608

יש אנשים שנהנים מחופש רגוע בפארק כל בוקר.

חבל שהם לא העמיקו וציינו שרוב האנשים שמבקרים בפארק הינן נשים בחופשת לידה או שנת שבתון או אנשים שלא ממש עובדים בעבודות שמצריכות ממך להיות בעבודה בבוקר [מוזיקאים,מאמני כושר ].

זה רק אני או שנראית כמו כתבה מגמתית ?

יש מישהו שמכיר את התופעה של "אני אלך לעבודה מאוחר יותר ,אבל בינתיים אני אתפנן לי פה על הדשא" ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ברור שזה קשקוש מוחלט.

גם עצמאים (כמוני) הרי מחוייבים לעסק שלהם וללקוחותיהם. המקסימום שאני יכול (ואני גר ליד הפארק, בצד הנכון שלו ;-) ), זה לקחת את הילד לגן, שנמצא ממש ליד הפארק, ואז אולי לחטוף איזה קרואסון מהאספרסו בר. מצד שני, מי שכבר עשה לביתו מספיק - זמנו תמיד בידו, והוא יכול להתפנן בפארק. אני מכיר שתי משפחות כאלה, ובאופן פלאי שתי האמהות שם הן X דוגמניות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אם אתה עצמאי שגם נותן שירות בעצמך (ולא מעסיק בשביל זה עובדים), ברור שלא יהיה לך זמן.

לעומת זאת אני, אפילו שאני שכיר, לוקח לעצמי כל יום פסק זמן של שעה לניקוי ראש לא חשוב איפה ובאיזה שעה.

זה עוזר לי בארגון המחשבות ובסופו של דבר עוזר לארגון.

פורסם

אחד התרגילים החביבים עלי הוא לקחת את הלפטופ והפלאפון לגינה או לפארק, ולעבוד משם. לא צריך יותר מזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברק אובאמה, שהוא קצת יותר עסוק מכולכם, מוצא כל יום 20 דקות לריצת בוקר.

בין אם השיקולים שלו בריאות / כושר, או יחסי ציבור ושידור כח - עדיין - בלו"ז העסוק שלו יש מקום ל-20 דקות האלו.

אני כל בוקר, לא משנה מה, מוצא 10-20 דקות לשבת בשדרה עם אספרסו.

אני לא יושב בבית הקפה.

אני קונה קפה, ויושב בשדרה על ספסל. סתם בשביל הכיף. אני לא משדר כח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לפי המאמר הבא ב דה מארקר:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100527_1170608

יש אנשים שנהנים מחופש רגוע בפארק כל בוקר.

חבל שהם לא העמיקו וציינו שרוב האנשים שמבקרים בפארק הינן נשים בחופשת לידה או שנת שבתון או אנשים שלא ממש עובדים בעבודות שמצריכות ממך להיות בעבודה בבוקר [מוזיקאים,מאמני כושר ].

זה רק אני או שנראית כמו כתבה מגמתית ?

יש מישהו שמכיר את התופעה של "אני אלך לעבודה מאוחר יותר ,אבל בינתיים אני אתפנן לי פה על הדשא" ?

כן

אני כל בוקר אומר את המשפט הזה, אבל נכנס לרכב ונוסע לעבודה...

אבל, בעבודה יש המון דשא...(אוניברסיטת ת"א) אז לפעמים בשמונה וחצי (שעה וחצי אחרי שהגעתי), אני מתמסר לקפה בקפיטריה שיש לה גינה נחמדה..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כן. קוראים להם עובדי עירייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שאני לא נוהג לעשות את זה, אבל היום דווקא עשיתי את זה...

התעוררתי בבוקר, החלטתי שמותר לי לקחת חופש פעם בשנה (אני לא לוקח ימי חופש למעט החופשות שאני מגיע לארץ פעמיים בשנה).

במקום ללכת לעבודה ב-9:30 לפתוח את המשרד הלכתי ב-10:30 להסתפר.

ואז החלטתי ש"יודע מה, אני ארד למשרד רק לטפל בקצת ניירת", כך מצאתי את עצמי ב-11:30 במשרד.

עכשיו כבר 2:30, אני עדיין במשרד, מקווה ללכת הביתה בקרוב.

וזה לא שיש לי בוס על הראש, אני אמנם שכיר, אבל השכיר הכי "עצמאי" שיש.

כנראה שלמי שיש מוסר עבודה גבוה יש פחות אפשרות להחליט לבלות יום בסתלבט במקום בעבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי אישית אין סיכוי לעשות זאת, למרות שכמובן הייתי רוצה.

כל בוקר אני יוצא מהבית ב7:30 וחוזר ב19:00.

"ההתפננות" שלי בבוקר זה לקחת את הכלב לטיול רגלי של רבע שעה (גם אם ממש לא בא לי).

מקנא באלו שיכולים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני קצת מקנא באלה שצריכים מעט שעות שינה ויכולים לקום בחמש בבוקר ולעשות ריצה קצרה או טאי צ'י או משהו כזה לנפש.

אני לא מסוגל.

אני מאלה שמוצאים עצמם לפעמים יושנים 24 שעות ויותר...:?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני מתעורר כל בוקר ב5 ועושה ריצות, שכיבות שמיכה ומה לא. אבל מצד שני, אני בצבא.

רוב האנשים לא יכולים להרשות לעצמם פריבילגיה שכזו. הרבה אנשים מתחילים לעבור בשעות ממש מוקדמות של הבוקר ואת רוב הבוקר המוקדם יותר הם מבלים בפקק. יש את אלו שמתחילים מאוחר יותר אך אין להם את הרצון לעשות ריצה ב5 בבוקר.

לדעתי זה דבר חשוב לצאת משגרת העבודה כל בוקר ולשבת בכיף באיזה פארק ולשתות קפה.

פורסם
אני כל בוקר, לא משנה מה, מוצא 10-20 דקות לשבת בשדרה עם אספרסו.

אני לא יושב בבית הקפה.

אני קונה קפה, ויושב בשדרה על ספסל. סתם בשביל הכיף. אני לא משדר כח.

אז אתה בעצם אומר שמאז שמכרת את ה-205, התפנו לך 20 דקות בכל בוקר?

פורסם

איזה בעסה אתך...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני שמח לבשר שלאור התגובות בת'רד הנ"ל.

הצלחתם לגרום לי למוטיבציה לרוץ פעמיים בשבוע ברחבי העיר.

אז אם במקרה מישהו רואה מפלץ גדול ושמן 1.80 על 110 ק"ג ,שעושה פרצופים של התקף לב ב7:00 בבוקר ,ברחבי רעננה,

אל תבהלו , זה אני. :oops:

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...