Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לדעת 3 דברים:

א. האם קסנון כתוב ברשיון או שזה סתם קשקוש?

ב. האם קסנון 6000K מושך שוטרים?

ג. איך ניתן לאשר את זה?

פורסם

א.לא יצא לי להסתכל ברשיון של רכב שבא במקור עם קסנון אבל אני אוכל לבדוק לך זאת היום.

ב.אם תתקין על רכב בעל פרוג'קטור קיט איכותי הוא לא ימשוך שוטרים אלה אם כן עצבנת בוחן והוא יחפש אותך.

ג.לא ניתן,נקודה!

בן.

Got To love It

פורסם

למה אתה לא מספר באיזה רכב מדובר ?

ככה יכלו לעזור לך כמו שצריך ..

קח בחשבון שעם אתה רוצה להתקין קסנון על הונדה שפיץ אז כנירה שזה יסנוור ויגרור שוטרים (זכוכית פנס לא מתאימה),

לעומת זאת אם תתקין על AUDI מהשנים האחרונות אז הרפלקטו הוא עם עדשה ובנוי לקסנון .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

דרור לצערי אתה טועה, הרפלקטור שמגיע עם האודי אינו מובנה לקסנון או לפחות לא כולם. אם תשים לב ישנם 2 דגמים של מנורות קידמיות לרכבים החדשים, האחד בתוספת תשלום והשני מגיע רגיל לחלוטין למנורות תקינות ורגילות .

החלפת הריפלקטור היא סיפור לא פשוט , ולפי מה שידוע לי היום גם בלתי אפשרי מפאת סיבות סנכרון מול מחשבי החברה בעת טיפול או קריאה בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...