Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כול לא שתיתי! עשו לי בדקית אלכהול, השאלה כמה זמן זה שלילה? האם זה שנה יותר?. יש לי נסעיות חינם אני חיייל:lol:

השאלה היא מה עורך דין יכול להשעות מה שסיפרתי לשוטרים זה שאני באתי במיוחד לאסוף את החברים כי הם היו שיכורים מסטולים מתייים! ואני לא

השופט לא יתחשב באיזה שהיא דרך?.. כמו כן זה העברת תנועה היחדיה שלי במשך כול השנה וחצי+ הזאת

ובאמת זה הייה בלי לשים לב!

העיקר אתה שמח שאתה חייל ושיש לך נסיעות חינם.

אני בטוח שהנסיעות חינם לא ישתלמו לך.

כמה עולה טסט? אגרה 130, תשלום למורה על שעה טסט עוד 400 שקל. כל שיעור (40 דקות) 90 שקל.

קנס? 750 במקרה הממש ממש טוב?

באמת שאני לא מבין מה גורם לבן אדם לנסוע 163 קמ"ש עם 3 אנשים.

אני בן 18 (ושבועיים, תודה) ויש לי רישיון קצת פחות משנה. בחיים לא עברתי את ה-126 (כביש מהיר, ריק, אבא איתי באוטו) וגם זה היה רק לשניה.

מקווה שזה לא יקרה לך או למישהו אחר בשנית.

נשאר רק להתנחם בכך שלא עשית תאונה.

ד"א, מונית תמיד יוצא הכי זול. עדיף.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה אל תשפטו בן אדם למה נסעתי במהריות כאלו (שום סיבה לא מוצדקת)אבלל גם אם לאחד מימכם חס וחלילה אמא שלו הייתי חולה בסרטן והיו מיתקשרים להודיעה לכם שמפנים אוץו באמבולנס וככול הנראה יש לה שעתתים לחיות והייתי צרכים להגיע מת"א לירושלים אז הייתם נוסעים ככה (ברוך ה' זה לא אמא שלי)! אבל אמא של חבר לא אמרתי את זה לשוטר בגלל שהוא לא יחשוב שזנ חארטה או משהו כזה ולא הייה לי כוח ליתוווכח איתו פשוט אמרתי לו שיתן לי מה שצריך וזהו! אז אני חושב שאני יקח עורך דין בסוף ונקווה לטוב

פורסם

אלעד.א.

עם כל הכבוד לתאור הנסיבות שהובילו למהירות הזאת - בשום מקום בחוק לא כתוב שנסיבות אלה מצדיקות שאזרח יסע בניגוד לחוק.

הנסיבות היחידות להתחשבות הן אולי, אם היית מוביל ברכב אדם הנזקק לטיפול רפואי דחוף.

כיוון שבמקרה שלך אתם לא מצילים חיים, יכול להיות שנסיעה כמו שלך היתה מסתיימת ב-3 ארונות קבורה ואותה אמא היתה נאלצת לקבור את בנה.

דוקא בנסיבות כאלה שאתה מודע ללחץ וחושב שאתה עלול לטעות בנהיגה, עדיף לקחת מונית.

כשאני ממהר מאוד, אני לא נוסע ברכב אלא במונית. השיקול שלי הוא שבגלל שאני ממהר, אני עלול להתפתות לעשות קיצורי דרך (לנסוע מהר מידי/לגנוב רמזור וכד'). ברור לי שגם אם אאיץ בנהג המונית, הוא ישתדל לשמור על רישיון העבודה שלו ולא יתפתה לעבור עבירות תמורת כמה עשרות שקלים. ברור לי שגם אם נהג המונית טיפש, ויעשה קיצורי דרך בנהיגתו, זה הוא שמסכן את רישיונו ולא אני.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
באמת שאני לא מבין מה גורם לבן אדם לנסוע 163 קמ"ש עם 3 אנשים

אני בן 18 (ושבועיים, תודה) ויש לי רישיון קצת פחות משנה. בחיים לא עברתי את ה-126 (כביש מהיר, ריק, אבא איתי באוטו) וגם זה היה רק לשניה.

בהתחשב במהירות המירבית המותרת ע"פ חוק במדינת ישראל, אתה "עבריין" בדיוק כמו פותח השרשור.

ההבדל בינכם זה שהוא נתפס ואילו אתה לא נתפסת, כאשר העובדה שלידך יושב אביך לא הייתה מעניקה לך נקודת זכות (בדיוק ההיפך).

על אותו משקל, "באמת שאני לא מבין מה גורם לבן אדם לנסוע 126 קמ"ש כשהוא נהג חדש ואבא שלו ברכב?"

ולעניין- הבחור עשה טעות, הוא ישלם עליה בכל מקרה, עו"ד יכול להקהות את המכה אבל לא יותר מזה..

על טעויות משלמים, כל אחד לומד את זה בדרך אחרת.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברה מקפיץ בשביל להעדכן....

קודם כול דחיתי את המשפט עד ליפני 5 ימים. והייה משפט לקחתי עורך דין(תותח)אומנם שילמתי יקר(לא מחיר מלא דרך עורך דין אחר שאמא שלי עובדת אצלו).סיפרתי לו והוא החל בהליך המשפטי .

התביעה בקשה עלי בין שנה לשנתיים שלילה מה שכלול גם כן בטסט+תאוריה וגם כן היא בקשה כנס של 1500 שקל.

העורך דין ברוך ה' הוציא אותי ממש בזול :

שסה"כ 4 חודשים שלילה(+ניקוי של החודש שהייתי בשלילה)וקנס של 1000 שקל שפרוס ל10 תשלומים .

עכשו לכול אלו שיקפצו ויגידו החוק מעל 3 חודש שלילה בארץ מחייב בתאוריה+טסט. אני לא יודע איך/למה/כמה/מי/מה/ומו...

אני לא מחוייב בתאוריה וטסט אולי ושוב אני אומר אולי הוא הוריד את זה ל 89 יום או שהוא הגיע להסדר אם הבית משפט.

עוד דבר טוב שהוא הצלייח "לארגן" לי זה שבזמן השלילה אני ישאר עם רישיון משטרתי(פרייבט) וגם הקפאה של רישיון ג' ללא צורך חידוש או תאוריה וכו' (גם הרישיון ג' הוא משטרתי)..לא אני לא נוהג בצבא משהו אחר

פורסם

אתה לא צריך אמצעי תיקון(תאוריה, טסט ונהג חדש) מאחר ופס"ד ניתן לאחר שנגמר ה"נהג חדש", ונשפטת "כאילו" הנך נהג "ותיק".

לא הסדר ולא בטיח, זהו החוק נכון להיום. עם קיום הרפורמה ב-2012(אם בכלל) מצב משפטי זה יסגר ולא יוכל להתקיים עוד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תקשיסו אני מסכים איתך שיצאם במזל .ושזה עונש קל מידי.אבל בכול זאת אני למדתי את הלקח .וכרגע אני מאושר ומבסוט .

אני לא רואה אדם שהייה מבקש לקבל עונש יותר חמור.

פורסם
תקשיסו אני מסכים איתך שיצאם במזל .ושזה עונש קל מידי.אבל בכול זאת אני למדתי את הלקח .וכרגע אני מאושר ומבסוט .

אני לא רואה אדם שהייה מבקש לקבל עונש יותר חמור.

יום חמישי יצאתי לת"א ובזחור נסעתי 162 ונתפסתי על ידי שוטר במקום 100קמ"ש

ועוד סעיף הוא שלקחתי 3 ברכב במקום 2 הוא שלש לי את הרישיון ל30 +הזמנה לבית משפט

מה לדעתכם בית המשפט יתן לי (כרגע אני חייל) משתלם לקחת עורך דין

בעוד כ3 חודש ניגמר לי הנהג חדש אם אני ידחה את המשפט ואני ישפט לאחר שאני כבר לא ייהיה נהג חדש אז אני מקבל עונש כמו נהג חדש זאת אורמת שלילה +תאורי+טסט ? אני ישמח אם תוטכלו לעזור לי בנושאה תודה

קודם כול לא שתיתי! עשו לי בדקית אלכהול, השאלה כמה זמן זה שלילה? האם זה שנה יותר?. יש לי נסעיות חינם אני חיייל:lol:

השאלה היא מה עורך דין יכול להשעות מה שסיפרתי לשוטרים זה שאני באתי במיוחד לאסוף את החברים כי הם היו שיכורים מסטולים מתייים! ואני לא

השופט לא יתחשב באיזה שהיא דרך?.. כמו כן זה העברת תנועה היחדיה שלי במשך כול השנה וחצי+ הזאת

ובאמת זה הייה בלי לשים לב!

והאם יש כנס כספי

מה שכן אני חייל ביחדייה מובחרת שאסור לנקות בשנב ושם אני חחיב רישיון הוא שולל מימני גם את הרישיון המישטרתי?

חברה אל תשפטו בן אדם למה נסעתי במהריות כאלו (שום סיבה לא מוצדקת)אבלל גם אם לאחד מימכם חס וחלילה אמא שלו הייתי חולה בסרטן והיו מיתקשרים להודיעה לכם שמפנים אוץו באמבולנס וככול הנראה יש לה שעתתים לחיות והייתי צרכים להגיע מת"א לירושלים אז הייתם נוסעים ככה (ברוך ה' זה לא אמא שלי)! אבל אמא של חבר לא אמרתי את זה לשוטר בגלל שהוא לא יחשוב שזנ חארטה או משהו כזה ולא הייה לי כוח ליתוווכח איתו פשוט אמרתי לו שיתן לי מה שצריך וזהו! אז אני חושב שאני יקח עורך דין בסוף ונקווה לטוב

חברה מקפיץ בשביל להעדכן....

קודם כול דחיתי את המשפט עד ליפני 5 ימים. והייה משפט לקחתי עורך דין(תותח)אומנם שילמתי יקר(לא מחיר מלא דרך עורך דין אחר שאמא שלי עובדת אצלו).סיפרתי לו והוא החל בהליך המשפטי .

התביעה בקשה עלי בין שנה לשנתיים שלילה מה שכלול גם כן בטסט+תאוריה וגם כן היא בקשה כנס של 1500 שקל.

עוד דבר טוב שהוא הצלייח "לארגן" לי זה שבזמן השלילה אני ישאר עם רישיון משטרתי(פרייבט) וגם הקפאה של רישיון ג' ללא צורך חידוש או תאוריה וכו' (גם הרישיון ג' הוא משטרתי)..לא אני לא נוהג בצבא משהו אחר

אז אני מבין שאתה השוטר שלא יודע לכתוב...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק לעשות סדר - חיוב בתיאוריה+טסט מחדש וכו' יכול להתקיים אם:

(1) שלילת רשיון לשנה לפחות, לא חשוב וותק הנהג;

או

(2) הרשעה באחת העבירות ברשימה מסויימת (התוספת הלא-זוכר-איזו לת"ת) שנהג חדש מורשע בה עוד לפני שחודש הרשיון שלו (כלומר לפני סיום הנהג חדש).

במקרה הזה (1) לא התקיים (ואין שום סיבה, העבירות ממש לא ברמת חומרה שמצדיקה שנה שלילה), ולגבי (2) - מריחת המשפט כמה חודשים עשתה את הטריק.

אולי בשנת 2012 ישונו החוקים ולא יהיה את הטריק הזה, לא יודע - זה עוד רחוק :-)

ולגבי חומרת העונש - יצאת די בזול.

ה"תעריף" הסטנדרטי לעבירת ה3 נוסעים הוא כ-3 חודשים שלילה. גם על עבירת מהירות בסדר גודל שתואר פה יש עונשים בסגנון הזה, בוודאי לנהג חדש.

קיבלת מחיר מבצע של "השני ב60% הנחה" :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רק לעשות סדר - חיוב בתיאוריה+טסט מחדש וכו' יכול להתקיים אם:

(1) שלילת רשיון לשנה לפחות, לא חשוב וותק הנהג;

ליתר דיוק - מעל שנה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חבר סיפר לי שהוא מכיר מישהו שדרס פעם אישה למוות במעבר חציה אם אני לא טועה רצו עליו שלילה לצמיתות הוא העמיד עורכת דין שילם לה כמה אלפי שקלים והוציאה אותו מזה רק עם טסט ותאוריה בלי שלילה ל3 חודש אפילו

לעורכת דין קוראים מאיה צרפתי אם אני לא טועה

• תוכן חדש...