Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר סיפר לי שהוא מכיר מישהו שדרס פעם אישה למוות במעבר חציה אם אני לא טועה רצו עליו שלילה לצמיתות הוא העמיד עורכת דין שילם לה כמה אלפי שקלים והוציאה אותו מזה רק עם טסט ותאוריה בלי שלילה ל3 חודש אפילו

לעורכת דין קוראים מאיה צרפתי אם אני לא טועה

דוד של סבא של חבר סיפר לי שהוא מכיר מישהו שביצע פעם רצח עם באחת ממדינות אפריקה, בית הדין הבינלאומי בהאג רצה להטיל עליו 3 מאסרי עולם, הוא מצידו העמיד עורכת דין תותחית, שילם לה כמה אלפי שקלים והיא הוציאה אותו מזה רק עם טפיחה על הטוסיק וטסט ותאוריה ובלי שלילה בכלל.

לעורכת דין קוראים (פרסומת) אם אני לא טועה(ואני לא טועה, כי מתי פעם אחרונה ראיתם טעות בפרסומת?)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר סיפר לי שהוא מכיר מישהו שדרס פעם אישה למוות במעבר חציה אם אני לא טועה רצו עליו שלילה לצמיתות הוא העמיד עורכת דין שילם לה כמה אלפי שקלים והוציאה אותו מזה רק עם טסט ותאוריה בלי שלילה ל3 חודש אפילו

לעורכת דין קוראים מאיה צרפתי אם אני לא טועה

:roll:

• תוכן חדש...