Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לא כדי לך איביזה, סתם אוטו קטן ויקר לאחזקה וגם לא כזה מהיר כמו שאומרים, לא נוח ומסורבל בנהיגה.

עדיף באמת 206 או אפילו לקחת משפחתית כמו מזדה 3 שיש כאלה מלא ואפשר לבחור בין מגוון אפשרויות.מזדה 3 עם מנוע 2.0 נוסעת טוב מאוד. או אולי הונדה סיביק עם מנוע vtec/

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אח'שלי, ת'לא אמיתי אתה.

אבל למקרה שכן, הינה עצה קצת שונה:

עזוב אותך מאיביזה, פיז'ו מודל 05' ושאר שטויות.

מה שאתה צריך זה סיוויק שחוטה מודל 91-92 (אפשר עם שלדה, למה שאתה מחפש זה ממש לא חשוב) בכמה אלפי שקלים.

תשקיע עוד 25,000 ש"ח במגדש טורבו בגודל של האמר, צנרת, פורק ממש רועש, מדבקות קארבון וניאון מתחת למספר (אומרים שזה עוזר ליסוע יותר מהר בקו ישר). עזוב אותך מבלמים, רפידות, בולמים ושאר ירקות - האוטו שלך אמור ליסוע, לא לעצור.

אה, כן, כמעט שכחתי - שני צמיגים 18" בחתך 30 מקדימה - המכונית שלך צריכה אחיזה כדי לצאת בקו ישר. עזוב את הצמד השחוק מאחור. זה, זה.... אמממ, זה לא חשוב.

מה שתקבל זה אוטו מאוד מהיר בקו ישר עם כל הפוזה שתמיד ידעת שמגיע לך. המכונית שלך לא תדע להסתובב אם יקפוץ לך מישהו לכביש באמצע הפתיחות (בעיה שלו, לא שלך), וגם לעצור היא לא תוכל בשיט, מה לעשות - צריך לעשות וויתורים בחיים.

אפרופו חיים, נשארו לך אחרי הכל עוד 20,000 ש"ח בעו"ש. סבבה!

קח את ה- 20,000 וקנה איתו ביטוח חיים. את היתרה תשקיע בחלקה עם נוף.

זהו, הלכו 50,000 ש"ח. מה לגבי טיפולים? אחזקה? חלפים?

אל תדאג, זו כבר לא תהיה הבעיה שלך אלא הבעיה של המאגר.

ועכשיו ברצינות, אתה בשלביך הראשונים לכותרת ב-Ynet. אתה יכול לשנוא אותי על מה שכתבתי לך פה. אני מעדיף את זה ככה מאשר עוד אייטם בטלויזיה עם הורים בוכיים ופרח שנקטף.

תפוס שכל לפני שיהיה מאוחר.

רוצה הצעה אחרת שאף אחד לא הציע לך כאן?

הצעה רצינית, לא קלה לעיכול אולי, בוודאי אחת שלא תשמח אותך במבט ראשון אבל כנראה שכן לאחר כמה חודשים של נהיגה בצוותא?

בבקשה - קליאו 1.4 עם חמישה כוכבי בטיחות. את העודף שישאר תשקיע בקורס נהיגה מתקדמת - אגב, שיפור הביצועים הכי טוב שתעשה אי פעם. ושיהיה בהצלחה.

פורסם
אח'שלי, ת'לא אמיתי אתה.

אבל למקרה שכן, הינה עצה קצת שונה:

עזוב אותך מאיביזה, פיז'ו מודל 05' ושאר שטויות.

מה שאתה צריך זה סיוויק שחוטה מודל 91-92 (אפשר עם שלדה, למה שאתה מחפש זה ממש לא חשוב) בכמה אלפי שקלים.

תשקיע עוד 25,000 ש"ח במגדש טורבו בגודל של האמר, צנרת, פורק ממש רועש, מדבקות קארבון וניאון מתחת למספר (אומרים שזה עוזר ליסוע יותר מהר בקו ישר). עזוב אותך מבלמים, רפידות, בולמים ושאר ירקות - האוטו שלך אמור ליסוע, לא לעצור.

אה, כן, כמעט שכחתי - שני צמיגים 18" בחתך 30 מקדימה - המכונית שלך צריכה אחיזה כדי לצאת בקו ישר. עזוב את הצמד השחוק מאחור. זה, זה.... אמממ, זה לא חשוב.

מה שתקבל זה אוטו מאוד מהיר בקו ישר עם כל הפוזה שתמיד ידעת שמגיע לך. המכונית שלך לא תדע להסתובב אם יקפוץ לך מישהו לכביש באמצע הפתיחות (בעיה שלו, לא שלך), וגם לעצור היא לא תוכל בשיט, מה לעשות - צריך לעשות וויתורים בחיים.

אפרופו חיים, נשארו לך אחרי הכל עוד 20,000 ש"ח בעו"ש. סבבה!

קח את ה- 20,000 וקנה איתו ביטוח חיים. את היתרה תשקיע בחלקה עם נוף.

זהו, הלכו 50,000 ש"ח. מה לגבי טיפולים? אחזקה? חלפים?

אל תדאג, זו כבר לא תהיה הבעיה שלך אלא הבעיה של המאגר.

ועכשיו ברצינות, אתה בשלביך הראשונים לכותרת ב-Ynet. אתה יכול לשנוא אותי על מה שכתבתי לך פה. אני מעדיף את זה ככה מאשר עוד אייטם בטלויזיה עם הורים בוכיים ופרח שנקטף.

תפוס שכל לפני שיהיה מאוחר.

רוצה הצעה אחרת שאף אחד לא הציע לך כאן?

הצעה רצינית, לא קלה לעיכול אולי, בוודאי אחת שלא תשמח אותך במבט ראשון אבל כנראה שכן לאחר כמה חודשים של נהיגה בצוותא?

בבקשה - קליאו 1.4 עם חמישה כוכבי בטיחות. את העודף שישאר תשקיע בקורס נהיגה מתקדמת - אגב, שיפור הביצועים הכי טוב שתעשה אי פעם. ושיהיה בהצלחה.

וואלה עמוק אחי עמוק..

אבל אתה יודע זה לא שאני עומד לנסוע על היום הראשון שלי עם רישיון על 200..

אני כולה רוצה לדעת שהאוטו שלי כן מסוגל לדברים כאלה..זה לא אומר שאני יעשה את זה על ההתחלה!

באמת שהגזמת גבר..כבר הרגת אותי??

אני בכלל רציתי אופנוע בהתחלה אז על אוטו אתה אומר לי מסוכן?

כולה ביקשתי פה אוטו ספורטיבי שיהיה מהיר,זה לא אומר שאני הולך לשחזר סצנות מניד פור ספיד על כביש הערבה!

פורסם
לדעתי לא כדי לך איביזה, סתם אוטו קטן הבחור בן 18 ולא בעל משפחה- למה סופרמיני לא מתאימה עבורו? ויקר לאחזקה וגם לא כזה מהיר כמו שאומרים, מהיר ביחס למי? למה? לא נוח ומסורבל בנהיגה.המונח הוא ידני, זה לא מסורבל פשוט מצריך קצת קורדינציה, יש אפילו שמעדיפים רק ידני.

עדיף באמת 206 או אפילו לקחת משפחתית כמו מזדה 3 שיש כאלה(ב50K הוא ימצא רק פליטת ליסינג עם אבזור מינימלי) מלא ואפשר לבחור בין מגוון אפשרויות אז זהו שלא.מזדה 3 עם מנוע 2.0 נוסעת טוב מאוד. או אולי הונדה סיביק עם מנוע vtec/

באדום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...