Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב שעל הכביש משנת 2007 אבל רשום ברשיון כדגם 2008.

יד ראשונה ליסינג, יד שניה פרטי, לאחרונה יצאה מתוקף האחריות עם 110000 ק"מ.

בבדיקה במכון התוצאה היא:

1. מיתלה קדמי: מרווחי יתר.

2. תיבת הילוכים אוטומטית: בלאי דיסקיות, שמן כהה, נקישות יתר. גל הינע/ציריות: מרווחי יתר.

שאר הדברים יצאו תקינים.

הדבר המוזר הוא הספק המנוע. בדיקת מנוע יצאה תקינה (יש V בתקין) אבל בבדיקת ההספק המכשיר הראה 63. הבוחן לא אהב את זה ובדק עוד פעמיים, כל פעם יצא לו משהו אחר, בבדיקה השלישית האחרונה שלו יצא 86 ואז הוא הסביר שזה בתוך ה 20 אחוז סטיה המותרת מנתוני יצרן. היתכן שהמכשיר שלו לא היה מכויל טוב? אולי זה בקילווואט ואז זה הגיוני יותר 63 קילווואט = 84 כ"ס? ומה עושים אם ההספק של המנוע נמוך? יש דרך לשפר אותה? תוספי דלק למיניהם?

Subaru DL 1982 1.3 Manual | Owning: 1999-2000

Ford Fiesta 1989 1.1 5dr Manual | Owning: 2001-2003

Mazda 323 1996 1.6 Manual | Owning: 2003-2010

Subaru Impreza 2008 1.5R | Automatic Owning: 2010

פורסם

זה בדיוק מראה עד כמה הבדיקות כ"ס במכונים שוות לת*ת.

לגבי שאר הבדיקה, מדובר בכסת"ח רגיל, אם לא צויינו בעיות אחרות הייתי שוקל בחיוב לקנות את הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה,

ומה לגבי ההספק? האם מה שאתה אומר הוא שעלי לא להתייחס לתוצאות הבדיקה כלל? האם באמת תוסף דלק כפי שאומרים לי, דוגמת K44, יוכל לעזור?

ועוד דבר; מסתבר שבשנה האחרונה, הבעלים עשה טיפולים ללא קבלות ואת היסטוריית הטיפולים של ליסינג אין לו.

האם יש אפשרות לקבל את ההיסטוריה של הרכב מהתקופה שהיה תחת ליסינג ממוסך מורשה סובארו כלשהו?

פורסם

רכב שנת 2008, עשה טיפולים ללא קבלות...אין הסטוריית טיפולים,אין שום תעוד.

טוב נו זה סובארו לא?!

נשמע (לטעמי,לא מחייב המציאות), שהוא לא ביצע שום טיפול בשנה האחרונה,ויותר מזה, 110 אלף ק"מ ב 3 שנים יוצא ממוצע של 30 ומשהו לשנה נניח, זה אומר כל 15 אלף טיפול כלומר בשנה 2 טיפולים לפחות.

אני הייתי חושב פעמיים אם לרכוש רכב כזה אפילו שזה סובארו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

נכון מה שאתה אומר, אבל אילו הרכב באמת היה מוזנח, לא הייתי רואה זאת בבדיקה של המכון?

עבור רכב שהיה שנתיים ליסינג ושנה פרטי, קילומטרז' נמוך היה גם מדליק מנורות שמא לא שיחקו עם המספרים.

סה"כ הרכב שמור, ללא פגיעות ושריטות קשות.

פורסם

קילומטראז' נמוך, לא מדליק נורות אזהרה, כל עוד זה מאומת בהיסטוריית טיפולים מסודרת.

אפילו לרכב מודל 2008, עם 110000 ק"מ, יהיה בלאי כתוצאה מהשימוש הרב (הרכב נסע הרבה).

סה"כ הרכב נראה די בסדר לגבי הליקויים שציינת. אני לא הייתי רוכש (מאמין שניתן למצוא גם רכבים מיד פרטית ללא ליסינג ושנסעו פחות, עם הוכחות מאומתות לתחזוקה).

אם החלטת לרכוש - בקש הורדה משמעותית במחיר עקב הליסינג + קילומטראז' גבוה, תוך ציון ש"אין הסטוריית טיפולים".

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מוכר אימפרזה כזאת,

יד 2 -ראשונה ליסינג, 70000 ק"מ-האוטו כחדש

אם אתה מעונין פנה בפרטי.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

קניתי.

פורסם

רגע למה למהר. גיר דופק מדליק נורה אדומה ..סביר להניח שעוד 20 אלף קילומטר תיצתרך לבצע שיפוץ גיר מלא שזה עסק לא זול בכלל מנסיון

פורסם
מה שרשמו על הגיר זה כסתח רגיל.

עוד לא נולד "מדען הגירים" שיודע מתי הגיר הולך ידידי.

זה אתה חושב. גיר יש לו אורך חיים שנמדד לפי מיספר קילומטרז

ידידי לפני קניית האוטו סע על האוטו נסיעה ארוכה ותבדוק את תיפקוד הגיר אם אין נקישות .העברת הילוכים בזמן. בין שילוב הילוכים אם אין דפיקה .מתי החליפו שמן גיר .

פורסם
ידידי לפני קניית האוטו סע על האוטו נסיעה ארוכה ותבדוק את תיפקוד הגיר אם אין נקישות .העברת הילוכים בזמן. בין שילוב הילוכים אם אין דפיקה .מתי החליפו שמן גיר .

בסובארו הגיר הוא די גס, כך שהוא יכול לפרש את ההעברות כלא תקינות, כאשר הן נורמאליות.

מדובר על רכב שעל הכביש משנת 2007 אבל רשום ברשיון כדגם 2008.

יד ראשונה ליסינג, יד שניה פרטי, לאחרונה יצאה מתוקף האחריות עם 110000 ק"מ.

בפעם האחרונה פגשתי ברכב כזה כאשר הוא היה שייך לעמותה דתית וקראו לו את הצורה 24 שעות ביממה (לא כולל שישי-שבט :lol: ).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
רגע למה למהר. גיר דופק מדליק נורה אדומה ..סביר להניח שעוד 20 אלף קילומטר תיצתרך לבצע שיפוץ גיר מלא שזה עסק לא זול בכלל מנסיון

ניסיון על איזה רכב לא כתבת.

מניסיון שלי עם אימפרזות, בעיקר משנות ה 90 (בעבודה), אני נוסע עליהם ביום יום, חלקם עברו 600 אלף בלי לפתוח לא מנוע ולא גיר, כל הרכב מפורק, הכל שבור, טיפולים בכלל אין על מה לדבר אם עושים כל טיפול רביעי חמישי זה נחשב להישג,אבל הרכב סוחב ונוסע כמו שד,והכי מפליא: ששום דבר לא מתקלקל!

אגב, תתחדש, קנית רכב גרזן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חברות הבדיקה חייבים ללכלך על האוטו .

כי אם יום אחד יהיה תקלה , אל תלך לבכות להם שהם לא אמרו .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...