Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!!

יש לי יונדאי אקסנט שנת 2000, אני צריך להחליף לה דיסקים ורפידות כי הגלגל עושה המון רעש והרפידות שחוקות.

רציתי לדעת, מיודעי דבר... האם זה הגיוני לנסות להחליף את הדיסקים והרפידות לבד ???

ניסיתי לחפש מדריכים בנושא... לא מצאתי !

מי שמכיר מדריכים שישלח בבקשה... באיזה כלים צריך להשתמש ??

:-D:-D:-D

פורסם

ההחלפה ממש פשוטה יש מדריכים ב howstuffworks.com או ב ehow.com

למשל פה:http://www.ehow.com/video_2326821_removing-caliper-changing-brake-pads.html

אצלי החליפו לא מזמן וראיתי איך עושים:

מורידים גלגל, ואז יש בורג אחד על הקליפר וצריך לפרק אותו ולטלטל את הקליפר למעלה למטה למעלה למטה עד שיוצא.

הדיסק יוצא בלי שום ברגים. והרפידות תפוסות עם קליפסים כאלה מברזל לקליפר.

בכל אופן זה העבודה ברכב שלי(YRV). אולי שלך זה אחרת אז אני לא לוקח אחריות אם שברת משהו.

אה ועוד דבר שחכתי להגיד, לפעמים צריך להחזיר את הבוכנה של הקליפר בפנים.יש כלי מיוחד לזה אבל אפשר לאלתר משהו עם חתיכת עץ ופלייר פטנט כדי לא לעשות נזק לבוכנה.

פורסם

מדובר במע' בטיחותית ואם ברצונך להתאבד, אז בבקשה אבל למה לקחת חיים של אחרים בגלל שתעשה איזו טעות או עבודה לא נכונה.

אסור לבצע עבודה כזאת, הן לפי החוק ובודאי שלא מתוך אחריות אישית והבנת הסכנות שבכך.

בברכה - רפי לין

פורסם

אל תעשה זאת לבד במיוחד אם זו הפעם הראשונה ואם אין לך בכלל ידע בנושא המערכת הבטיחותית(מאוד!) הזו.

עשה טובה לעצמך ולכל האנשים שבדרכך עם הרכב, אל תתעסק עם המערכת הזו, מכונאים לומדים ועוברים הכשרה בשביל שיוכלו לטפל במערכות האלו.

פה אין מקום לשום טעות ולו ההכי קטנה, בורג שלא מחוזק במומנט הנכון, רפידה לא תפוסה טוב וכו תגרום לאסון.

אז אפילו אל תנסה ...

• תוכן חדש...