Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F4 חדש או ישן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה מאוד חשובה ואני אשמח אם תעזרו לי.

מה עדיף לקנות F4 שנת 2000 מחירון.

או F4 חדש מהחברה?

ואם אפשר מה הסיבו שאתם חושבים ככה.

תודה רבה דנה.

פורסם
שלום לכולם.

יש לי שאלה מאוד חשובה ואני אשמח אם תעזרו לי.

מה עדיף לקנות F4 שנת 2000 מחירון.

או F4 חדש מהחברה?

ואם אפשר מה הסיבו שאתם חושבים ככה.

תודה רבה דנה.

אולי תעזרי לנו ותספרי מה ההפרש הכספי בין ה-2?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אין תשובת בי ספר לשאלה שלך. זה תלוי כמה כסף כל אחד מוכן להוציא בשביל אופנוע דנדש.

אף אחד פה לא יחלוק שעדיף אופנוע מהחברה השאלה היא רק כמה שווה לשלם על זה?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

טוב אני יעשה את השאלה יותר פשוטה ואני יספר לכם את הדילמות שלי....

ביחס לכסף יש לי 50 במזומן אבל כמובן שאי אפשר להוציא הכל במכה אם אני רוצה להמשיך לחיות באורח חיים טוב. :lol:

אז ככה ה F4 שנת 2000 המחירון שלו הוא 57 ככה שהמחיר שלו יחסית נוח , אבל ברגע שאני שמה כסף במזומן ואת השאר בתשלומים ברגע שזה אופנוע ישן יחסית התשלומים פחות נוחים אבל החדש אומנם עולה 80 אבל אם אני ישים 30-35 להתחלה את כל השאר הם יכולים לפרוס בתשלומים הרבה יותר נוחים כי כשאתה קונה אופנוע חדש החברה באה לקראתך.

אבל הבעיות עם אופנוע חדש זה שלכל אופנוע יש את השנים של הנפילה ואני לא יודעת איזה שינויים עבר ה F4 השנה.

אז זאת הדילמה איזה אופנוע יהיה יותר אמין כי את שנת 2000 מכירים ויודעים שהוא טוב והחדש לך תדע שלא תיפול על שנה רעה....

עכשיו אחריי שהבנתם את הדילמות שלי.... אני אשמח אם תעזרו לי.

פורסם
טוב אני יעשה את השאלה יותר פשוטה ואני יספר לכם את הדילמות שלי....

ביחס לכסף יש לי 50 במזומן אבל כמובן שאי אפשר להוציא הכל במכה אם אני רוצה להמשיך לחיות באורח חיים טוב. :lol:

אז ככה ה F4 שנת 2000 המחירון שלו הוא 57 ככה שהמחיר שלו יחסית נוח , אבל ברגע שאני שמה כסף במזומן ואת השאר בתשלומים ברגע שזה אופנוע ישן יחסית התשלומים פחות נוחים אבל החדש אומנם עולה 80 אבל אם אני ישים 30-35 להתחלה את כל השאר הם יכולים לפרוס בתשלומים הרבה יותר נוחים כי כשאתה קונה אופנוע חדש החברה באה לקראתך.

אבל הבעיות עם אופנוע חדש זה שלכל אופנוע יש את השנים של הנפילה ואני לא יודעת איזה שינויים עבר ה F4 השנה.

אז זאת הדילמה איזה אופנוע יהיה יותר אמין כי את שנת 2000 מכירים ויודעים שהוא טוב והחדש לך תדע שלא תיפול על שנה רעה....

עכשיו אחריי שהבנתם את הדילמות שלי.... אני אשמח אם תעזרו לי.

עכשיו, אחרי שהסברת - אין ספק.

לכי על F4 משומש.

רובם במצב טוב עד מעולה - מינסיוני האישי וממה שראיתי - האופנועים הללו נרכשו בד"כ על ידי רוכבים שלא חיפשו כל זמן לרכב על הקצה, מה שמבטיח את קיומם של לא מעט אופנועים מדגמים אלו, במצב מעולה בשוק.

שווה לחפש (וכמובן לא לוותר על בדיקה לפני קנייה).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

זהו שזאת הבעיה.

יש לי כבר אופנוע על הכוונת באמת חדש.

יד שנייה עשה רק איזה 25 ועליו דיברתי... רוצים עליו מחירון.

אבל הבעיה היא שבבדיקות מסתבר שלא תמיד מספרים לך את הכל.

היה לידיד שלי GS כשהוא עשה את הבדיקה אמרו לו לא עבר תאונות לא כלום.

כשהלך למכור סיפרו לו שהוא עבר חתיכת תאונה ורק במקרה לא עשה לו בעיות.

אז לך תסמוך על הבדיקות כשאתה שומע דבר כזה.

וזה היה בדיקה במקום מוסמך וטוב ולא באיזה שום מקום.

פורסם
זהו שזאת הבעיה.

יש לי כבר אופנוע על הכוונת באמת חדש.

יד שנייה עשה רק איזה 25 ועליו דיברתי... רוצים עליו מחירון.

אבל הבעיה היא שבבדיקות מסתבר שלא תמיד מספרים לך את הכל.

היה לידיד שלי GS כשהוא עשה את הבדיקה אמרו לו לא עבר תאונות לא כלום.

כשהלך למכור סיפרו לו שהוא עבר חתיכת תאונה ורק במקרה לא עשה לו בעיות.

אז לך תסמוך על הבדיקות כשאתה שומע דבר כזה.

וזה היה בדיקה במקום מוסמך וטוב ולא באיזה שום מקום.

לכי ל"אחד על אחד".

בלי בולשיט, בלי זיוני שכל בלי שקרים - רק אמת על האופנוע אותו את מתכוונת לרכוש.

הם לא מוסך, הם לא סוכנות מכירה, הם לא תיווך, הם לא טרייד אין, הם אפילו לא חנות אביזרים. רק בודקים אופנועים, זה הכל.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

טוב תודה רבה.

עלה לי עוד מחשבה בראש שאוליי תוכל לעזור לי אני מנחשת מידע רחב יותר בנושא.

אני לא רוצה גם לקרוע את עצמי מבחינה כספית אני גם זוכרת שהביטוחים לא יבואו מעצמם וזה יוצא הרבה כסף.

השאלה שלי זה אם יש לי ניסיון שנה אחת על ה GS איזה עוד אופנוע מומלץ שיהיה עם כוח ופרופורציה.

אני לא רוצה רוצח.... החלום שלי זה נינג'ה לא בא לי למות על ה CBR.

השאלה זה איזה עוד אופנוע יהיה מתון בערך כמו ה F4 (כי לפי מה שאני יודעת הוא הכי מתון)

ואם אפשר נגיד לרדת בשנה אצל אופנועים אחרים כמו ה R600 כי ה F3 לא ממש נוח למי שרוצה ללמוד ולהכיר את האופנוע לפי כל מי ששאלתי.

אז אם תוכל לעזור לי גם בהתלבטות הזו אני יודה לך מאוד.

פורסם

בממוצא אופנועים מאבדים 10% מהמחיר בשנה הראשונה ללא כל קשר למצבם !!!

לעומת זאת אופנוע שהיה על הכביש מספר שנים והוא במצב טוב !!!!! - יכול להימכר מחירון ++++ ( תלוי בגורמים שונים - הקונה /המוכר / מצב האופנוע / שיפורים ותוספות / ספר טיפולים וכו' ) - לכן ...

לקנות אופנוע היום ולשהמשיך לשלם בעוד שנתיים כשהוא כבר איבד ערך או לחילופין לקנות משהו שספג את הנפילה הגדולה ( במצב טוב - כמובן ) , ליסוע בזהירות , לטפל כמו שצריך ואח"כ למכור במחיר טוב !!!! ( ושוב - תלוי בנסיבות ...) -נשמע הגיוני מכל בחינה שהיא , אבל ...

אין כמו להריח אופנוע חדש , לדעת שאת/ה הראשונה שמושכת לקו האדום , מרגישה את הרטט , את הטרוף בגופך , את שלו והוא שלך ואף אחד לא יבין ...

וכבר אמרנו - אין היגיון באופנועים - רק רגש/ תשוקה /אהבה וטרוף בלתי נגמרים , מטלטפים , משומנים היטב !!!

גם משומש במצב טוב בחירה טובה וגם חדש בחירה מצויינת !!!

עסקינן באופנוע נהדר , אמין וטוב - חוויית נהיגה משגעת , ביצועים ויופי !!!

לגבי בדיקה - כל אחד ואחד מאיתנו קנה ומכר איזה אופנוע / שניים בחייו , תיקן , טיפל , שיפר והוסיף - יש לו חברים , שהוא מכיר מהעבר , סומך עליהם , עושים לו 10% הנחה וכו' ...

תמיד יש גם את זה שדפק אותך ( ויש הרבה - ניסיון עולה המוןןןןןןן ) , ואז כמובן הדעה מתהפכת .

חפשי חבר שיש לו קצת ניסיון ומכיר מישהו שאפשר לסמוך עליו - אני מאמיון שרוב מכוני הבדיקה ה " טובים/מפורסמים/גדולים" יעשו בדיקה טובה - ואם יערבו בזה קצת רגש אישי כלפייך ( דוד שלו היה מחנה את ה BSA 43 ליד המכולת של סבא ירחמיאל שהוא מכיר את האמא של הבעל של אחותך מעממי) אז אפשר להסתפק בזה .

בהצלחית - וסעי בזהירית :lol::lol::lol:

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם

אתה צודק במאת האחוזים....

אני חושבת שעדיף ללכת על בטוח ולקנות אותו ישן למרות כל התחושות שהחדש יכול לתת.

הבעיה היחידה זה שעם ישן יותר קשה להסתדר על תשלומים.

שוב תודה רבה לכל מי שעזר לי בדילמות שלי.

פורסם
אתה צודק במאת האחוזים....

אני חושבת שעדיף ללכת על בטוח ולקנות אותו ישן למרות כל התחושות שהחדש יכול לתת.

הבעיה היחידה זה שעם ישן יותר קשה להסתדר על תשלומים.

שוב תודה רבה לכל מי שעזר לי בדילמות שלי.

כדי לקנות אופנוע 600 סמ"ק, את צריכה רשיון מעל 500 סמ"ק.

כדי שיהיה לך רשיון מעל 500 סמ"ק, את צריכה להיות בת 21 לפחות.

מכיוון שאת עוד לא בת 18, אולי תפסיקי לזיין את השכל ולהשחית לריק את זמנם של אנשי הפורום בשאלות סרק? :?

נדמה לי שיש עכשיו טלטביז בערוץ הופ, יאללה לכי לראות את זה ותשאירי אותנו בשקט.

Super Max הזועם :evil: .

במחשבה שניה - אללוף, הבמה שלך! :D

Image1.jpg

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם

אני מבקשת ממך לא להתעצבן.

השאלות פה זה שאני שואלת בגוף ראשון כי אני לא יתחיל להסביר לך בשביל מי האופנוע.

ההתלבטות הם שלי כמו של מי שקונה את האופנוע ומבקרה הזה זה חבר.

השאלות הם באות מכיוון שבמקרה התייעצו איתי מה לעשות יש כאלה עם קצת ידע עוד לפניי שהביאו את האופנוע.

אז קודם כל אל תתערב.

השאלות הם מאוד רלוונטיות ולא שאלות סרק כמו שהצגת אותם.

אל תיכנס לאנשים לחיים כשאתה לא יודע מה הסיפור :!::!::!::!:

פורסם
אני מבקשת ממך לא להתעצבן.

השאלות פה זה שאני שואלת בגוף ראשון כי אני לא יתחיל להסביר לך בשביל מי האופנוע.

ההתלבטות הם שלי כמו של מי שקונה את האופנוע ומבקרה הזה זה חבר.

השאלות הם באות מכיוון שבמקרה התייעצו איתי מה לעשות יש כאלה עם קצת ידע עוד לפניי שהביאו את האופנוע.

אז קודם כל אל תתערב.

השאלות הם מאוד רלוונטיות ולא שאלות סרק כמו שהצגת אותם.

אל תיכנס לאנשים לחיים כשאתה לא יודע מה הסיפור :!::!::!::!:

דווקא הוא צודק - האם את באמת בת 17/18?

כי אם כן, את מתבקשת לקרוא שוב את כללי הפורום ולגלות שהשחתת זמננו היקר בשאלות שנשאלות על ידך, יכולות לעלות לך בהגבלה מכתיבה בפורום.

תודה לסופרמקס על שהפנה את תשומת ליבי לכך.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

אם זה ככה אז אני מתנצלת.

השאלות שהועלו על ידי, הם לצורך קנייה וידיעה אבל לא בשבילי זה בשביל חבר.

נכון שאני לא קונה את האופנוע אבל אני נותנת את הדעה לגביי האופנוע המסויים הזה ורציתי לבדוק את הדברים שאני חושבת ואת השיקולים שהחבר העלה.

שוב אני מתנצלת אם זה גזל מזמנכם היקר ואני לא יודעת אם זה חשוב שאני העלתי את השאלה או שהחבר היה נכנס ומעלה את אותה השאלה?!

בכל אופן תודה שעדכנת אותי בפרטיי האתר ושכך הוא עובד.

אדע זאת להבא.

• תוכן חדש...