Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על מוסך באזור נתניה שמתמחה בסיטרואן C5

marat84
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב

מבקש המלצה על מוסך מיקצועי ושבאמת מבין בסיטרואן סי 5 ובעל כלים מתאימים כדי לטפל באוטו הזה

אני מחפש מוסך במקום המוסך שלי שלא אנקוב בשמו שאני לא מרוצה מהרמה המיקצועית שם ומהמחירים יש יותר מדי הבלגות על דברים שבעיני חשובים כמו רעשים מהרצועות וחלקי קומבינה שהם מרכיבים בטיפולי עשרת אלפים.

כמובן שאני יודע שהכי טוב מוסך מרכזי אבל כולם יודעים על רמת המחירים שם כך שמי שמכיר מוסך שבאמת יודע לטפל במכוניות האלה.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

C5 למעט המערכת ההידראולית היא לא מכונית מסובכת מבחינה מכנית ואינה דורשת כלים מיוחדים לרוב העבודות.

כל עוד מדובר בטיפולים רגילים, שמן, פילטרים, פלאגים, בלמים, רצועת אביזרים ורעש ממיסבי הגלגלות כל מוסכניק מנוסה יכול לטפל עם כלים סטנדרטיים.

רק אם יש לך בעית אלקטרוניקה/מחשוב או מערכת הידראולית יש ללכת למומחה לרכב הזה במוסכי החברה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך על מוסך קלנט או בשמו העכשיוי בראל. שמעתי עליו הרבה שבחים מחברים וגם ביקרתי שם כמה פעמים. הצוות נחמד ומקצועי. מחירים טובים יחסית. הם היו מורשה אך לפני שנתיים שלוש הדבר עבר לאמפאר שם אני לא ממליץ לך להיכנס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...