Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2010 [איזה אבזור?]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה אבא שלי שוקל בכובד ראש להתקדם ולהחליף את הסי5 שלנו (שנת 2007 מנוע 2000).

לאחר שהסי5 החדשה קפצה קבוצה, המכוניות שמציעים לו הם:

מאזדה 6

פורד מונדאו

B4

רנו פלואנס

קיא מג'נטיס

יונדאי סונטה

וכמובן הסופרב

כולן ירדו ישר חוץ מהסופרב והמונדאו ולאחר נסיעת מבחן בשניהן,החולט סופית על הסופרב 1.8TSI.

עכשיו ישנה התלבטות חדשה והיא הרמת האיבזור - יש את האמבישן והאלגנס.

רציתי לדעת מה הבדל המחירים בינהן?

האם האלגנס מגיעה עם סאנרוף?

מישהו יכול להסביר לי על הסוגי ריפוד שמציעים בחבילה של האלגנס והאמבישן?עדיפות לסוג הריפוד?צבע וכו'?

האם ישנן בעיות ידועות עם הרכב?גיר?מנוע?

ובכללי חוות דעת מאנשים אשר רכשו את הרכב.

המון תודות לעוזרים!

פורסם

היות ומפרטים משתנים מדי פעם,היות ולפעמים יש מכוניות עם אבזור מיוחד במלאי,הכי טוב לגשת לסוכנות אמינה של סקודה,לא בשעות הלחץ ולבדוק דבר דבר.

ככלל,הדעה הרווחת שמדובר בתמורה מעולה לכסף,לא ידוע על בעיות מיוחדות והמוניטין של סקודה מצביע על אמינות רבה ואיכות בניה מצויינת.

יש לשים לב לכללים שבאחזקת רכב טורבו כמו החלפות שמן מתאים ובזמן,המנעות מהתנעות וכיבויים מרובים ותוך שמירה על אי העמסת מנוע בשניות הראשונות לפעולתו והמתנה ל"הירגעות" הטורבו לפני כיבוי המנוע וכיו"ב.

הסופרב מככבת בלא מעט שרשורים וכדאי לעשות שימוש באופציית החיפוש בפורום.

בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הסופרב גם כן קפצה קבוצה והיא נמצאת בקבוצה 5, בדיוק כמו ה C5.

אבל, אם הרכב הזה נמנה בין הרכבים המגיעים לו, בהחלט סופרב. רכב מדהים.

מדהים חיצוני, יש לו בהחלט מראה של יוקרה ומדהים מבחינה מנוע וגיר ואבזור, גם ברמה הנמוכה ביותר.

פורסם

מדהים חיצוני זה כתר שלא הרבה כותרים לראש הסופרב... מנוע וגיר? בהחלט.

לגבי הקבוצה, זה דווקא מעניין. זה מראה שמוכרים אותה לליסינג (בהנחה שהרכבים ש"הוצעו" לאביך הם מליסינג או דרך החברה) במחיר קרוב לזה של פלואנס? מג'נטיס? מעניין מאוד, כי זה עשוי להראות על ההנחות שרוכשים פרטיים יכולים לנסות ולקבל, בוודאי כאשר גם הגרסה המאובזרת "משוייכת" לאותה קבוצת עלות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אלגנס!!!

אל תהסס, הפרש המחיר (בערך 16K ש"ח) מחזיר את עצמו מיידית. לא אסקור את מכלול ההבדלים כי בטוח שאפספס חלק. ריפוד עור/אלקנטרה (במקום ריפוד בד), פנסי קסנון עוקבי פנייה, קרוז קונטרול, דשבורד מפואר, תפעול רדיו ומחשב מגלגל ההגה, וילונות בחלונות אחוריים, ועוד ועוד...כנס לאתר של סקודה ותעבור על המפרט. למיטב ידיעתי, רב היחידות הנמכרות הן ברמת הגימור הגבוהה.

פורסם

תודה רבה יוסי,רק בנוגע לסאנרוף אתה יודע אם הוא כלול?

כי ממה שראיתי הוא לא נכלל באלגנס האם זאת טעות אצלהם במפרט או שזה באמת ככה?

ומה בנוגע למחירים?

מחיר האמבישין ואלגנס?

שוב תודה לכולם!

פורסם

מצטרף להמלצה על האלגנט.

כולל גם סייען חניה אוטומטי - אני אישית נהנה ממנו כל יום.

כולל מושבי עור חשמליים עם 3 זכרונות כולל זכרון למצב המראות.

כולל ג'נטים מגנזיום וצמיגים בעלי חתך נמוך וקוטר יותר גדול (17 במקום 16).

בקיצור, המון המון תוספות ששוות את ההפרש.

אין סאן רוף בדגם האלגנט.

ההפרש במחיר הוא כ- 18 אלף ש"ח (162000 מול 180,000)

פורסם

ממליץ בחום על הרכב. אני אישית נוהג על אוקטביה 2010 עם מנוע זהה.

רמת האבזור אלגנס בסופרב מאובזרת מאוד, מקבילה לפאסאט הייליין שעולה כ- 235,000 ש"ח.

נהגתי על הרכב, הוא מפנק מאוד. סאן רוף זה בתוספת מחיר.

ממליץ בחום.

אהרן

פורסם

בקשר לסאן רוף,אני התעניינתי בקניית הרכב למשפחה,אבל נפסל כי אבא שלי פוחד מירידת ערך גבוהה

אבל שהייתי בסוכנות דיברתי עם הסוכן על תוספות אופציונליות ואם כל התוספות שביקשתי הגעתי ל 215

הסאן רוף זה תוספת מחיר ויש אפשרות גם לגג סולרי בתוספת של 2000 שקל מעל הסאן רוף הרגיל

מה שגם תוספת של פדלים להעברת הילוכים מאחורי ההגה זאת גם תוספת תשלום

אם זה היה תלוי בי הייתה לי סופרב בחנייה אבל בסוף חזרנו לאקורד :roll:

עוד משהו זמני המתנה להזמנה מיוחדת זה בסביבות ה 4 חודשים לפי מה שאני זוכר

בהצלחה בקנייה!

Vw Polo GTI

פורסם

סאן רוף זה תוספת של כ-7000 ש״ח. מעולם לא הבנתי את העניין בסאן רוף בארץ כמו שלנו. סאן רוף מספק מעט יותר אור ושמש בנסיעה, וזה רלוונטי למדינות כמו בריטניה שם השמש לא מראה את פניה יותר מדי. אבל אצלנו? המערכת הסולארית לעומת זאת

יכולה להוות יתרון בימים החמים.

בעניין אחר, מישהו יכול להסביר את היתרון בצמיגים בעלי החתך הצר? האם מדובר באחיזת כביש טובה יותר?

פורסם

שלום יוסי,

דוגמא לצמיג:

225/45/17

המספר הראשון 225 מייצג את רוחב הצמיג 22.5 ס"מ למעשה זה החלק שנוגע בכביש וככל שיהיה רחב יותר, יותר טוב.

מצד שני ככל שרחב יותר צריכת דלק תהיה גבוהה יותר יחסית

המספר השני 45 הוא החתך, צמיגים בעלי חתך נמוך יותר טובים לאחיזה בסיבובים.

יש יותר התנגדות צידית לצמיג,

מצד שני ככל שחתך נמוך יותר ה"כביש" או המהמורות בו יותר יורגשו בנהיגה.

המספר השלישי 17 מייצג את הקוטר של ה"ג'אנט" ככל שגדול יותר לפי דעתי יפה יותר לאוטו.

מצד שני מתחבר לסעיף הקודם.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם
סאן רוף זה תוספת של כ-7000 ש״ח. מעולם לא הבנתי את העניין בסאן רוף בארץ כמו שלנו. סאן רוף מספק מעט יותר אור ושמש בנסיעה, וזה רלוונטי למדינות כמו בריטניה שם השמש לא מראה את פניה יותר מדי. אבל אצלנו? המערכת הסולארית לעומת זאת

יכולה להוות יתרון בימים החמים.

בעניין אחר, מישהו יכול להסביר את היתרון בצמיגים בעלי החתך הצר? האם מדובר באחיזת כביש טובה יותר?

אתה הלכת קצת רחוק מדי...

בקיץ כיף לנסוע עם סאנרוף פתוח יש בריזה יש שמש זה פשוט כיף!

בנוג למערכת הסולרית זה יתרון עצום בימי הקיץ החמים שלנו.

פורסם
סאן רוף זה תוספת של כ-7000 ש״ח. מעולם לא הבנתי את העניין בסאן רוף בארץ כמו שלנו. סאן רוף מספק מעט יותר אור ושמש בנסיעה, וזה רלוונטי למדינות כמו בריטניה שם השמש לא מראה את פניה יותר מדי. אבל אצלנו?

יש לנו כבר רכב רביעי עם סאן-רוף, ואני יכול לומר לך שאין יום בו אנו לא פותחים אותו (בד"כ לזווית) או את הכיסוי שלו (כלומר את הבד שמכסה אותו). גם בסתיו (כיף גדול), גם בחורף (מכניס אוויר קר כשהחימום עובד, ויפיפה כשיורד גשם), גם באביב (שוב, כיף גדול) וגם בקיץ (בעיקר בערב).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...