Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלילה, במהלך נסיעה בין פתח תקווה לחולון, מכשיר הGPS אמר לי לפנות בעוד 200 מטר שמאלה.

הפעלתי את האיתות, לפני הייתה ניידת של משטרת התנועה. הגענו לרמזור, עם 2 נתיבים, הניידת לקחה את הנתיב הימני ואני את הנתיב השמאלי על מנת לפנות שמאלה.

עמדנו מעט ברמזור ואז האור התחלף הניידת פנתה ימינה אני שמאלה ואז עצרה אותי ניידת אחרת.

אני חשבתי לתומי שזאת רק בדיקה שגרתית, הוצאתי את רשיון הנהיגה הבאתי לשוטר, ואז הוא שאל אותי "אתה יודע למה עצרתי אותך?" ואני אומר שלא.

השוטר אמר שאני פניתי במקום שהוא אסור לפניה,והציבו שמה תמרור שביטל את הפניה, ושאל למה פניתי? אמרתי לו שלא ידעתי שאסור לפנות, לא ראיתי את השלט שאוסר זאת והGPS אמר לי לפנות שמאלה הכל היה ניראה לי בסדר אז פניתי שמאלה.

הוא הלך לניידת ויצא אחריי 15 דקות, מגיע אליי עם דו"ח, "אני מתחשב בך בגלל שאין לך שום עבירות קודמות, ואני נוטה להאמין לך שלא עשית זאת בכוונה ולכן אני מביא לך רק דוח על 250 ש"ח במקום 500+נקודות".

אמרתי תודה, חתמתי והלכתי.

אחריי דקה נזכרתי שרגע, הייתה לידי ניידת משטרה, האם זה לא מחובתה להזהיר אותי מפני פניה במקום אסור? הרי חס וחלילה הייתה עלולה לקרות תאונה. אם כך מדוע לא עשתה זאת?

אני כרגע לא ילך לשלם את הדו"ח, עד שאני יעבור במקום ויבדוק האם יש באמת את השלט, והאם הוא במקום שניתן לראותו.

רציתי לדעת האם יש משהו לעשות על מנת לבטל את הדו"ח בגלל שהניידת שעמדה לידי לא העירה לי על כך וזאת חובתה, כיאילו מה הם בכוח מחפשים לתת לאנשים דוחות? יכולתי להסתכן שמה בתאונה חס וחלילה.

קובי

פורסם

אתה נאיבי אם נדמה לך שתוכל להפנות אצבע מאשימה לניידת שעמדה לידך. פעם הבאה שים לב לכביש ולשלטים ולא לLCD של הGPS, המוח אמור להיות בשליטתך ולא מוכוון מכשירים כאלו ואחרים, עדיין לא הגענו לחזון הזה ואני מקווה שלא נגיע גם.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

הכביש שאליו נכנסתי הוא כביש דו סטרי, ואני תמיד נוסע שמה(ישר).

אני לא שמתי לב לשלט, אין לי מה להסתכל במסך של הGPS במשך 200 מטר, אלא אני רק שומע אותו מכוון אותי.

הכביש התפצל למספר נתיבים, הסימון על הכביש לא היה ברור בכלל(לא צבעו המון זמן) ואם אני לא טועה גם לא מעט פעמים הרכבים שהיו עומדים לפני היו עושים שמה פרסה.

זה ציר אני נוסע בו לא מעט.

אני לא יודע בידיוק את המקום אבל זה באיזור התחנה המרכזית.

קובי

פורסם
הכביש שאליו נכנסתי הוא כביש דו סטרי, ואני תמיד נוסע שמה(ישר).

אני לא שמתי לב לשלט, אין לי מה להסתכל במסך של הGPS במשך 200 מטר, אלא אני רק שומע אותו מכוון אותי.

הכביש התפצל למספר נתיבים, הסימון על הכביש לא היה ברור בכלל(לא צבעו המון זמן) ואם אני לא טועה גם לא מעט פעמים הרכבים שהיו עומדים לפני היו עושים שמה פרסה.

זה ציר אני נוסע בו לא מעט.

אני לא יודע בידיוק את המקום אבל זה באיזור התחנה המרכזית.

נו? זה משנה אם הקשבת לדבריו או צפית בהוראותיו? :)

עזוב בנאדם, פעם הבאה פשוט תשים עין על השלטים וכו, שוטרי התנועה מחפשים כסף קל, זה לא חדש...

פורסם
והGPS אמר לי לפנות שמאלה ....האם זה לא מחובתה להזהיר אותי מפני פניה במקום אסור?

אחד מסממני התקופה בשנים האחרונות הוא התנערות מוחלטת מאחריות אישית.

ה GPS אשם, השוטר שלידי אשם, סבתא שלי אשמה, רק אתה שנוהג ברכב ואמור לנהוג לפי חוקי התנועה, אתה טלית שכולה תכלת!

שלם את הדו"ח ותתחיל לפקוח עיניים על הכביש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אחד מסממני התקופה בשנים האחרונות הוא התנערות מוחלטת מאחריות אישית.

ה GPS אשם, השוטר שלידי אשם, סבתא שלי אשמה, רק אתה שנוהג ברכב ואמור לנהוג לפי חוקי התנועה, אתה טלית שכולה תכלת!

שלם את הדו"ח ותתחיל לפקוח עיניים על הכביש!

קצת יותר תוקפני ממני, אבל אני בדעה דומה.

פורסם

GPS נוטה לטעות ולעשות שטויות, זה חלק מהחיים.

מה שקובע הוא התמרור. לא ראית את התמרור?

אתה יודע מה? קורה! גם על שטויות שלא עושים בכוונה משלמים.

אה, ו-250 זה זול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלא תבינו לא נכון.

ניראה לי שאני בן האנשים הבודדים שכן לוקחים אחריות על המעשים שלהם בכל דבר בחיים שאני עושה.

אני מודה שאני אשם, אחרת הייתי מדבר עם השוטר או אומר לו משהו שיבטל.

אני פשוט לא מבין אבל איך זה שניידת משטרה של משטרת התנועה, רואה את מהבהב, ולא מזהירה אותי- לא מפני הדו"ח אלא מפני הסכנה שיש בפניה הזאת (כי אחרת לא היו מבטלים אותה נכון?).

זה התפקיד שלה, ולצערי היא לא עושה אותו כראוי.

קובי

פורסם

יצאת בזול שלם את הדו"ח וגמור את העיניין אף אחד לא יתחשב בשוטר שהיה לידך ולא אמר כלום

דרג אגב הGPS שלי מלא פעמים ניסה להכניס אותי באין כניסה אבל פשוט שמתי לב שזה אין כיסה

פורסם
אני פשוט לא מבין אבל איך זה שניידת משטרה של משטרת התנועה, רואה את מהבהב, ולא מזהירה אותי- לא מפני הדו"ח אלא מפני הסכנה שיש בפניה הזאת (כי אחרת לא היו מבטלים אותה נכון?).

זה התפקיד שלה, ולצערי היא לא עושה אותו כראוי.

אתה לא יכול לצפות מכל ניידת וניידת שמסתובבת בדרכים להתריע בפני כל נהג על דבר מסוכן שהוא עושה. לשם כך יש לך (אני מקווה) שכל ישר, כדי שתוכל להבין בעצמך אם מעשה שאתה עושה הוא מסוכן.

אם אין לך את השכל הישר ונתפסת - אכלת אותה. בעצם, זה מה שקרה במקרה שתיארת.

השוטר לא מחויב לעצור ולהתריע בפניך (תחשוב על מצב שבו הוא יתחיל לעשות את זה בזמן שהוא בדרך לאירוע דחוף), אולם אם הוא רוצה, הוא יכול לפנים משורת הדין, ממש כמו כל משתמש אחר בדרך, להתריע בפניך על הסכנה.

אישית, אינני רואה פה קייס לביטול הדו"ח, מה גם שבסה"כ השוטר שעצר אותך נהג עמך בהגינות וניאות לתת לך דו"ח על עבירה קלה יותר ונטולת נקודות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...