Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה באמת ובתמים חושב שה GPS אשם?:loco:

אם תשאל אותי בקומה 40 של גורד שחקים איפה משרד הפנים ואני אגיד לך, פתח את החלון וקפוץ החוצהנ גם תעשה את זה בצורה עיוורת? (אתה יודע, זה על משקל האמא הפולניה ששואלת "ואם כל הילדים יקפצו מהגג אז גם אתה תקפוץ?")

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"הניידת לקחה את הנתיב הימני ואני את הנתיב השמאלי על מנת לפנות שמאלה."

איך בדיוק הוא אמור לראות שאתה מאותת שמאלה? או אולי הוא אמור לקרוא מחשבות?

מזל שאתה לא אומר שלא היה להם כובע או דבר דומה.

"שוטרי התנועה מחפשים כסף קל, זה לא חדש..."

סוף סוך אכיפה על עבירה חמורה שבחמורות,עבירה שבגללה נהרגים וזאת התגובה שלך??

פנייה שמאלה במקום אסור -רמזור- כלומר התנועה ממול זורמת ,גם זה לא נכון לאכוף??

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
אתה נהג חדש?

אם כן יש לי דרכים לעזור לך.

אחרת אתה הולך לקבל עוד שנתיים נהג חדש+תאוריה או טסט מחדש.

נניח שהוא נהג חדש,איך אתה יכול לעזור לו?

פורסם
נניח שהוא נהג חדש,איך אתה יכול לעזור לו?

הייתי ממליץ לו עד כזה דבר.

לחכות ליום ה-86,85 של הדו'ח.

להיבקש להישפט,אחרי שיש תאריך למשפט לחכות לשבוע האחרון שבו אמור להיות המשפט.

להגיש בקשה לדחות את המשפט מכיון שהוא נוסע לטיול לארצות הברית באותה תקופה למשך הרבה זמן.

ואז לקוות שהנהג חדש יגמר,וככה הוא לא יצטרך לעשת תאוריה או טסט מחדש,וכמובן השנתיים של נהג חדש לא יתווספו לו.

כל עוד אתה לא משלם את הדו'ח,שום דבר לא מופיע בגיליון העיברות שלך,מניסיון.

הדרך השניה היא לחכות 7 שנים ואז הדו'ח מתיישן.

להחלטתך,אני הלכתי על הדרך הראשונה.

פורסם

זה לקח טוב לחיים - לא להסתמך על ה-GPS. אני לא מאלה שיטענו שהמכשיר שלך קם על רגל שמאל ויוביל אותך לעבודה דרך ג'לג'וליה, טירה ועשרים וחמישה תמרורי אין כניסה - אבל ניווט עצמי הוא מיומנות חשובה לחיים.

פורסם

"שוטרי התנועה מחפשים כסף קל, זה לא חדש..."

סוף סוך אכיפה על עבירה חמורה שבחמורות,עבירה שבגללה נהרגים וזאת התגובה שלך??

פנייה שמאלה במקום אסור -רמזור- כלומר התנועה ממול זורמת ,גם זה לא נכון לאכוף??

מסכים אתך, זו עבירה חמורה ביותר, הרי זה היה יכול להיגמר בתאונה אם חס ושלום מישהו היה מגיע מהכיוון הנגדי, אבל עושה רושם שהבחור מחפש (קצת בנאיביות) מענה כזה או אחר, אז אני לא חושב שצריך להחמיר איתו יותר מדי.

המשפט הזה היה ברמת אמירה, לא ספציפית למקרה הזה.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

למה אתה לא רואה את הצד הטוב של התמונה שלא גרמת לתאונה? פעם הבאה שים לב ותגמור ענין.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

זה רק אני או שבכל שרשור בו מדובר על דו"ח כלשהו השוטרים עושים הנחות בגלל עבר נקי וכל זה...נשמע כמו תירוץ בשביל לסתום לנהג את הפה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
זה רק אני או שבכל שרשור בו מדובר על דו"ח כלשהו השוטרים עושים הנחות בגלל עבר נקי וכל זה...נשמע כמו תירוץ בשביל לסתום לנהג את הפה

תאמין לי שבמקרה הזה, לו השוטר היה מתאר בפני הנהג כמה רע עבירה כזו יכולה להסתיים, הנהג היה נוסע משם ישר לבית חולים להתנדב לפצועי "מלחמות הדרכים". לא רואה שום תירוץ כאן. (ונכון, במקרים אחרים זה אכן נשמע כך).

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
ואתה באמת ובתמים חושב שה GPS אשם?

אני לא חושב שה-GPS אשם, אני בטוח שמי שסומך עליו אשם.

מסיבה זאת, אני לא נעזר ב-GPS אלא רק במפות - קצת מיושן ופרימיטיבי, אבל עדיין משאיר אותך עירני לתרחישי הדרך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למה אתה חושב שהניידת שעמדה איתך ברמזור צריכה להזהיר אותך? אתה צריך לשים לב למה שקורה בכביש ולא מה קורה עם הGPS.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...