Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי ואני החלטנו לצאת לראות מה נגרט,היינו בשני אתרים,התמקמנו וצפינו,נדהמנו !

נכון,יש נם רכבים שכבר לא כדאי להשקיע בהם ועדיף לקבל 3000 שח.

אבל רבותיי,ישנם כאלו שמחזירים רכבים במצב חבלז,מושלמים לחלוטין,יפים איכותיים.

מה הם יעשו ב3000 שקל ?

איזה איכות מקבילה יקבלו ?

כמה ישלמו עבור תיקון רכב מודרני ?

ועוד הרבה שאלות שבטח מתרוצצות לכם בראש.

אני ממש לא מבין,למה זורקים סובארו DL ,לגאסי,אאוודי80 ,אסקורטים יפיפיות,שרייד מסודרות פיקס...

היו עוד הרבה מכוניות מדהימות,ספרנו כ30 מכוניות נורמליות לחלוטין.

מה לדעתם יעשו אותם אנשים שבוע אחרי הגריטה כשה3000 כבר יהיו זמינים אצלם בבנק ?

אגב...היגיעו גם רכבים שנפסלו בדרכים והם כבר בני 15 שנה,ניגשנו לבעל הרכב ושוחחנו איתו על מנת לאמת,ואכן בוחן פסל אותו על פנס ונקישה קלה בהגה........כמה עולה כבר פנס ונקישה ? אפשר היה לנסוע בו עוד 7 שנים מינימום !כששאלתי את בעל הרכב מדוע החליט לגרוט היה לו קשה בכנות להשיב לי,הוא אמר:יכול להיות שבעוד יומיים אני אבין איזו טעות עשיתי.

רבותיי תשתדלו לא לגרוט,יש כאלו שמביאים לשם רכבים שעוד כוחם במותניהם.

פורסם

נכון לא צילמתי,אני מציע לאלו שלוקחים קשה כשהאבן הענקית נופלת איזה 3 פעמים על האוטו ומשטיחה אותו,לא לגשת לאתרים הללו,המחשבות לא יפסיקו לרדוף אותכם בדרך חזרה ועוד הרבה ימים קדימה.

זה קשה,באמת !

מכוניות עם צבע מקורי.....יא אולוהים...

יש כאן עוד שאלה מאוד מסקרנת,לאן הולכים החלקים המפורקים ? על זה אני אשיב במועד מאוחר יותר,קודם אשמח לשמוע מה אתם חושבים ומה דעתכם ?

פורסם

ידידי ורעי

נצפו מכוניות מאוד מבוקשות על ידי צעירים הסמוכות מאוד לאספנות,צודק אתה על ערכן והסיבה פשוטה מי שרוצה אותן לאספנות חושב על הרגע הקרוב,כמה יעלה לי,מצאתי מציאה,זו טעות ידידי כי כשיגיע תקופת האספנות הם כבר לא ימצאו או שימצאו במחיר פי 7 .

מלבד זאת קיימת כאן שאלה,לאן הולכים חלפים יקרי ערך ?

האם יש כאן עמידה מוחלטת בתנאי המכרז שהעמיד משרד התחבורה ?

פורסם

היום היתי במשרד הרישוי לגרוט פולקסווגן גטה שנת 1983 מחר למגרש.

פרסמתי חודש בפורום אספנות לא היתה הענות רצינית.

פורסם

היום היתי במשרד הרישוי לגרוט פולקסווגן גטה שנת 1983 מחר למגרש.

פרסמתי חודש בפורום אספנות לא היתה הענות רצינית.

היית מוכן לתת אותה לקונה במחיר גריטה ? זו שאלה אחת !

שאלה שנייה,כחובב רכב היית מוכן להוריד משהו לקונה חובב רכב רק שלא תיגרט ?

וקביעה ,אין לי מספיק כסף (כמעט כלום)לתת לך עבור הג'טה,וחבל לי גם אם לא ראיתי אותה בכלל.

פורסם

היית מוכן לתת אותה לקונה במחיר גריטה ? זו שאלה אחת !

שאלה שנייה,כחובב רכב היית מוכן להוריד משהו לקונה חובב רכב רק שלא תיגרט ?

וקביעה ,אין לי מספיק כסף (כמעט כלום)לתת לך עבור הג'טה,וחבל לי גם אם לא ראיתי אותה בכלל.

בהחלט כל שביקשתי הוא את מחיר הגריטה בלבד.

מכיוון שיש טסט לעוד כחודשיים שזה עוד כ 200 שח החזר.

לרכב יש מזגן בהתקנה מקומית כך שאפשר בקלות להעביר את המזגן לגולף אחר וזו הזדמנות לבעלי גולף אספנות לשדרג וגם לא היתה הענות.

רכשתי לרכב מצבר חדש לפני חודשיים שהיתי מוכן להשאיר לקונה המאושר (שלא מתכוון לגרוט) ועדיין לא היתה הענות.

פורסם

בהחלט כל שביקשתי הוא את מחיר הגריטה בלבד.

מכיוון שיש טסט לעוד כחודשיים שזה עוד כ 200 שח החזר.

לרכב יש מזגן בהתקנה מקומית כך שאפשר בקלות להעביר את המזגן לגולף אחר וזו הזדמנות לבעלי גולף אספנות לשדרג וגם לא היתה הענות.

רכשתי לרכב מצבר חדש לפני חודשיים שהיתי מוכן להשאיר לקונה המאושר (שלא מתכוון לגרוט) ועדיין לא היתה הענות.

כל מילה נוספת מיותרת,יצאת עשר.

ברור לנו שנולד סף תחתון חדש בדמות מחיר גריטה,ואין סיבה שלא תנצל אותו.

אני אישית הייתי מרחיק לכת ואף מתגמש בתנאי שאדע בודאות שהקונה מתכוון לשקמה והלחזיק בה.

טוב,אין מה לעשות,זו המציאות.

פורסם

אולי כל המכוניות נראו מסודרות מבחוץ אבל בחיים לא תע מה המנוע שלהם עבר, אני בעצמי גרטתי סוזוקי סויפט שנת 90 לפני חודשיים בערך, הייתי צריך להשקיע כ2000 שקל תיקונים והיה לי רכב במצב מכני פיקס, במקום זה זרקתי אותו ואת ה2000 שקל הוספתי וקניתי פורד פיאסטה גם שנת 90 שעם תתנהג אליי לא יפה סופה יהיה כמו של הסויפט.

זוהי ההשקעה הכי טובה שיכולה להיות לדעתי.

פורסם

אתמול עשיתי תצפית משתתפת בבית עלמין. אנשים צעירים נטמנים באדמה כשלכאורה יש להם עוד הרבה שנים לסחוב... לא חבל?

גריטת רכב בן 20 היא אופציה ולא חובה. מרבית כלי הרכב בני 20 שנה - מקומם במגרש הגרוטאות. הבודדים שזכו לטיפול אוהב או שיש להם ערך אספני, יזכו לשנים ארוכות.

פורסם

בישראל ישנן כ 72,000 מכוניות בנות 20 ומעלה עם רישוי בתוקף.

אם "ננקה" מזה את המכוניות בעלות רישוי אספנות, שחלקן שוות פי 100 מ 3000 הש"ח, נישאר עם 65,000 מכוניות.

לא מעט מבעלי המכוניות הללו לא מוכן למסור את מכוניתו לגריטה, מהטעם הפשוט שאין הרבה מה לקנות, אם בכלל, ב 3K.

רובן המוחלט של המכוניות שמגיעות לגריטה הינן במצב מכאני ירוד, ואין שום צידוק כלכלי או הגיוני להשקיע בהן אלפי שקלים.

אמנם אני פעיל בתחום אספנות הרכב, אבל גם אני יודע שלמכונית משנת 89' או 90' יש זמן רב עד להפיכתה למכונית אספנות, ומה שאמור להגיע לסטטוס אספנות יגיע, אם או בלי תוכנית הגריטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...