Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות מערכת בעוד איזה חודש ומשו..

לסוויפט 2009..

אני חשבתי על לשים קומפוננטים קדמיים של מורל דוטק אוביישן יד 2 או הייבריד אוביישן יד 2

ואני לא בטוח אם הרמקולים שבסוויפט הם 6" או 6.5" אם מישו יוכל לבדוק ולהגיד לי אני פשוט לא מוצא את זה באף אתר..

ובעיה יותר גדולה - לסוויפט יש תא מטען קטטטןןןןן.. משו כמו 213 ליטר, אין לי מושג איזה תיבה תוכל להיכנס שמה

מבחינת מימד העומק. הוא ממש לא עמוק..

אני רוצה סאב עד 550 ש"ח (כולל תיבה, לא כולל מגבר!!)

שייכנס בתא מטען של הסוויפט.. שיהיה טוב למוזיקה שחורה כבדה עם באס עמוק עמוק.. (פתוח ליד 2)

עוצמה כבר נראה מה נבחר לפי האפשרויות שתציגו בפניי..

תודה רבה!!

פורסם

קיקר cvr יש כמה ביד שנייה, תיקח עם תיבה אטומה קטנה( בערך 30 ליטר), יהיה לך באס עמוק וחזק

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל אומרים אחי שה CVR וה COMP הרגיל לא ממש מדוייקים כשזה נוגע למוזיקה שחורה..

ה CVR יתאים לשחורה במידה ותהיה לו תיבה אטומה קטנה של 30 כמו שאמרת?

פורסם

באס עמוק וחזק זה סיויאר ובתיבה כזאת הוא יהיה יחסית מרוסן. אם יכנס לתקציב אז תקנה רוקפורד פי 3 בתיבה אטומה, גם של 30 ליטר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי דעתי הפי 3 הוא סאב יותר טוב(היה לי ניסיון עם 2 פי3 ו2 סיויאר, לא כבודדים).שניהם ידעו לנגן מוזיקה שחורה, אבל כמו תמיד התיבה קובעת הרבה. ב30 ליטר אטומה הפי 3 די מדוייק ודי חזק וינגן את רוב סוגי המוזיקה בצורה טובה

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי תודה!

יש לך מושג איזה מידות יש לתיבה 30 ליטר? או 28?

כי אני ואבא שלי עושים בנייה עצמית..

אנחנו בונים את התיבה בעצמנו..

ועל הדרך תענה לי על שאלה קצרה - האם כדאי (למאזיני מוזיקה שחורה כבדה) להשאיר חור איוורור? אם כן, איזה קוטר.

• תוכן חדש...