Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצה שלדה ממכת חנייה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לא מזמן ביררתי לגבי מכירה של האוטו שלי ,

הבנאדם טען שלאוטו שלי יש מכת קצה שילדה .

אני כשקניתי לקחתי לבדיקה ולא היה כלום,

הוא טען שזה יכול להיגרם גם ממכות חנייה. חושב לציין שאוטו שלי לא עבר אף תאונה , פגוש לא הוחלף.

האם יכול להיות שהוא צודק ?

האם זה אומר שאני צריך להוריד עכשיו 10K מהמחירון של האוטו בגלל זה?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

סוחר מכוניות+שקרים=קומבינה.

הבנאדם רוצה לקנות את הרכב שלך במינימום האפשרי ,בכדי למכור אותו במקסימום.

אם הוא לא מצא על מה להוריד לך במחיר והתחיל להמציא "קצות שילדה",תבין לבד את הרמז.

בשביל השקט הנפשי שלך גש למכון בידקה ובצע בדיקת שילדה+מרכב,בכדי למנוע אי נעימויות בעתיד עם רוכשים פוטנציאלים.

ד''א יכול להיות "קצה" ממכות חנייה\מכות קלות יחסית,הכל תלוי במבנה הרכב.

לדוג':היתה לחבר פיג'ו 206 ,באחד הימים הוא ביצע רוורס לא זהיר ונכנס בעמוד חנייה נמוך,מבחוץ לא היה נזק נראה לעין

קצת שריטות וקילופי צבע בטמבון ,אבל אחת הקורות קיבלה מכה קטנה הנראית לעין מלמטה.

פורסם

אין טעם לעשות בדיקה עצמית במכון, מי שירצה יקח את הרכב לבדיקה. אם לך לא היה כלום בבדיקה סביר להניח שכך גם יהיה. שכן אתה מעיד שלא היה לרכב שום תאונה\פגיעה.

ובנוגע ל"קצה שילדה" מחניות ודברים כאלו, תסלח לי אך זה "בולשיט". כל מיני פגיעות מינוריות ומכות קטנות (ואפילו החלפת פגוש עשוי פיברגלס או פלסטיק כי זה עדיף מלתקן), בקורת רוחב הן כסת"ח ששמו במקרה הגרוע- "קצה שילדה", ובמקרה הטוב, סתם ליקוי בעל משמעות שולית.

הגיע הזמן שנפסיק עם ה"היסטרייה" הזו ששמה "קצה שילדה", ואני לא מדבר על ריתוכים,יישור, ופגיעות בקורות אורך .

ובנוגע לסוחר, שלח אותו לפראייר אחר שכולי תקווה שהוא לא ימצא.

הסר דאגה מליבך.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...