Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה mx5 או אלפא רומיאו 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הרכבים הנ"ל תפסו לי את העין, כל אחד מסיבותיו שלו. האלפא שנת 2003 2000 סמ"ק סלספיד (עדיף ידני אני יודע) והמאזדה שנת 2002-2003 ידנית 1800 סמ"ק. מי לדעתכם תתן יותר פאן בנהיגה, כוח, ועמידות לאורך שנים (בהנחה שיטופלו כראוי).

תודה מראש על כל תגובה

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

לאלפא יהיה לך ביטוח זול יותר, עוד 3 מקומות ישיבה, "שיק" איטלקי.

למאזדה יהיה לך גג פתוח, הנעה אחורית, שמירת ערך טובה יותר (כנראה) ופוזה אחרת לגמרי.

אגב, מה אתה מעדיף לאכול, תפוח או שוארמה ? :roll:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

שווארמה, עם מיץ תפוחים ואתה?

קיימות אלפא 147 שנתון 2004- 2005? אני שואל בגלל שכל מה שמפורסם זה 2002, 2003 ואז קפיצה ל-2007 ומעלה.

אם כן, איפה ניתן למצוא והאם יש סוכנות טרייד אין אמינה שמתמחה באלפא?

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

אם אתה רוצה אלפא מטרייד אין אמין - פנה לטרייד אין של היבואן. הם "שוחים" במכוניות.

מעבר לכך, המלצות על רכבים ספציפיים והמלצות נוספות כגון - מה לבדוק? מה נורמלי (בעיקר התנהגות סלספיד)? וכו' כדאי לך לבדוק ב- http://www.iaroc.org.il - אתר מועדון אלפא רומאו. (טיפ, בצע חיפוש בפורום שלהם, הנושאים טחונים לאללה).

ולשאלתך, כל עוד השאוורמה טובה, לא משנה מה שותים איתה.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...