Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף מס' ידיים ברישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 חודשים רכשתי רכב לראשונה בחיי. היום הגיע מכתב עם רישיון הרכב החדש על שמי ושם במקום יד 04 רשום יד 08.

בהתחלה הייתי קצת בשוק, הלכתי לרישיון רכב הקודם והסתכלתי עליו טוב טוב ופתאום אני רואה שאיפה שרשום יד 03 ה-3 מודבק שם או משהו כזה אבל בצורה כזאת שהיה קשה מאוד לזהות את זה וכנראה רק עכשיו עם הזמן הוא קצת התקלף ואפשר היה לראות. בקיצור במקום להיות יד 5 עכשיו אני יד 9. יש משהו שאפשר לעשות משפטית כנגד הבעלים הקודמים שזייפו את רישיון הרכב?

פורסם

אתה יכול להוכיח שהוא זייף, כמו שאני יכול לטעון שאתה זייפת ולך תוכיח אחרת.

לעומת זאת, אם כתבתם זיכרון דברים ובו רשום איזו יד הרכב, כאן כבר יש לך מסמך שאיתו תוכל לנסות להתקדם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם האוטו היה אצל הבעלים הקודם יותר משנה זאת הוכחה ניצחת שהוא זייף כי בשלב מסויים הוא קיבל רישיון אותנטי ממשרד הרישוי, כך שרק הוא היה יכול לזייף.

אם היה אצלו רק בין טסטים יהיה קשה לך להוכיח שהוא לא קיבל את הרישיון ככה ממי שמכר לו.

פורסם

2pac,

אני אומר לך שמי שהדביק/טישטש/זייף זה לא המוכר, זה Krishi.

הוא עשה את זה בכוונה כדי לנסות להפיל תיק על המוכר ולראות אם אפשר להוציא ממנו כסף.

אם המוכר פתי תמים ונבהל, אולי התרגיל יצליח ואם לא, ממילא לא קרה כלום, הרי Krishi ידע מהתחלה שהוא יד 8.

ולמען הסר ספק - כתבתי על דרך התאוריה האפשרית ולא כעובדה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אנסה למצוא מסמך או כל דבר שיוכל להוכיח שהיד שקניתי הייתה יד רביעית ובמידה וכן אפעל משפטית.

בכל מקרה תודה לכל מי שהגיב :-)

פורסם

האם המוכר הוא אדם פרטי או עסק? על עסק חלה חובת גילוי מוגברת והוא מחויב בין היתר להחתים אותך על מסמך שבו יש פירוט של מס' הבעלים הקודמים.

פורסם

אם תמצא מסמך "זכרון דברים" שבו רשום מספר הידיים על הרכב, ובמידה ותמצא שהיד הרשומה על המסמך אינה תואמת לזו המעודכנת במשרד הרישוי בהחלט תוכל לתבוע את המוכר.

פורסם

Krishi תלך עם זה עד הסוף ותהיה כריש , תגיש תביעה משפטית נגדו הדבק חזרה את ה 8 ל-3 תתקשר אליו תפתיע אותו עם השאלה למה הוא זייף ותקליט אותו מצא מסמך של זכרון דברים תעמוד על שלך קח תעניין ברצינות מדובר פה בזיוף ומירמה ועוגמת נפש

פורסם

מדובר במוכר פרטי. אין לנו זיכרון דברים. אני מנסה למצוא כל מקום שהיה רשום שהיה היא יד רביעית אבל לא מוצא. אולי כל מיני הודעות בפורומים שרשמתי שם שקניתי יד רביעית מיד אחרי הקנייה אבל לא יודע כמה זה תופס משפטית. לגבי האם נאמר בע"פ שהיד רביעית אני לא זוכר. אני מניח ששאלתי אבל אני לא זוכר בוודאות כי התקשרתי להרבה בעלי מכוניות באותה תקופה. פשוט בדקתי את הרישיון וראיתי שרשום 03. באמת שזאת הייתה עבודת אומנות לתפארת כי זה ממש לא נראה שה-3 מודבק. רק עכשיו שמתי לב כשהסתכלתי על זה ממש טוב וגם ניסיתי לגרד את זה קצת עם האצבע ופתאום זה התחיל לרדת (רק הספרה 3 יענו). בקיצור הוא לקח הדפיס את הספרה 3 הדביק אותה ממש טוב על ה-7 בצורה שהיה קשה לזהות לאדם שמסתכל על המסמך במבט רגיל ולא במבט בוחן כאילו אני מינימום מהשב"כ. גם היה ברור לשנינו שמדובר על יד רביעית. במודעת מכירה ביד-2 היה רשום יד רביעית. אני לא הייתי מסתכל על זה אפילו אם היה רשום יד שמינית. מעבר ליד רביעית או חמישית לא בדקתי אפילו מכוניות, סיננתי אותן בחיפוש. ואם זה לא מספיק אז הבחור אמר לי שהוא טס לשנה לחו"ל במסגרת עבודה ככה שרוב הסיכויים שהוא לא בארץ עכשיו בכלל.

פורסם

תרגיל של סוחרים, ובטוח שאתה לא הראשון שהוא עשה לו את זה

פנה ליד 2 כמו שאמרו לפניי נסה לשחזר את המודעה ותכניס לו בתביעה אל תוותר

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...