Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף מס' ידיים ברישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגיל של סוחרים, ובטוח שאתה לא הראשון שהוא עשה לו את זה

פנה ליד 2 כמו שאמרו לפניי נסה לשחזר את המודעה ותכניס לו בתביעה אל תוותר

על איזה רכב מדובר דרך אגב?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
הבחור אמר לי שהוא טס לשנה לחו"ל במסגרת עבודה ככה שרוב הסיכויים שהוא לא בארץ עכשיו בכלל.

רבים אומרים שהם מוכרים כי הם טסים לחו"ל / קונים בית / מתחתנים / המשפחה התרחבה / הזמנתי חדש וכו'.

במקרים רבים, אין קשר בין האמירה שאמורה להישמע אמינה ומשכנעת, לבין המציאות.

נסה להתקשר אליו, אל תצפה שיודה.

אם הוא צדיק או תם שהודה, אל תגיד אחרי השיחה, חבל שלא הקלטתי - הכן אמצעי הקלטה מראש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תרגיל של סוחרים, ובטוח שאתה לא הראשון שהוא עשה לו את זה

פנה ליד 2 כמו שאמרו לפניי נסה לשחזר את המודעה ותכניס לו בתביעה אל תוותר

על איזה רכב מדובר דרך אגב?

סוחרים בדרך כלל רושמים את רישיון הרכב על שמם?

נפנה ליד 2 אולי יצליחו לעזור.

מדובר במאזדה 323F שנת 97 (למרות שגם זה לא בטוח, כי המד ODO שלה הוא דיגיטלי ולפי מה שהבנתי מד דיגיטלי יש רק מדגמים של 98 ומעלה)

פורסם

אין לי משהו חכם להוסיף על מה שכבר נאמר אבל אני רוצה לאחל לך בהצלחה ואני מקווה שתלך עם זה עד הסוף ושלא תוותר!

המנוול שעשה את זה, אני מאחל לו את הדברים הכי גרועים שעולים לי לראש כרגע, פשוט בן בנ$%^ה!

פורסם

רגע! עכשיו הסתכלתי שוב על הטופס בדיקה במכון טסטים בניסיון למצוא אולי בכל זאת רשום שם איפשהו מה הייתה המס' יד ואז קראתי למטה שהם שומרים העתק של הרישיון רכב למשך 12 חודשים אז יכול להיות שאני אוכל לתפוס אותו! נתקשר אליהם יום ראשון נברר את זה.

פורסם

מבחינה עקרונית, בד"כ את הבדיקה מזמין המוכר (למרות שאתה שילמת עליה).

למעשה הבדיקה בוצעה לא כי אתה רצית, אלה כי המוכר מורה להם לבצע בדיקה.

מששמעות הדבר - המכון יכול לטעון שהעתק של טופס הבדיקה או של רשיון הרכב, יכול לקבל מי שמכר לך ולא אתה.

מצד שני, יש מכונים שלא בדיוק מדקדקים בקטנות, ואם ירצו להשקיע רגע מחשבה ויראו שלמעשה הרכב כבר שלך, אולי יעזרו לך.

אבל - למכון שבדק אין ענין לעזור לך והוא גם לא חייב לך דבר. צא מנקודת הנחה שהמכון יכול לחשוב שאולי יש לך טענות כלשהן כלפיהם ולכן עולה הסבירות שלא ישתפו איתך פעולה.

אם המכון לא עוזר לך, הדרך הפתוחה בפניך היא לבקש צו מבית-משפט שיורה למכון לספק לך את מבוקשך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה רבה על המידע. נקווה שאני אשכנע אותם שהבעיה לא איתם והם לא יעשו לי בעיות ויתנו את ההעתק של רישיון הרכב.

• תוכן חדש...