Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחרתיים אני כנראה מוכר את הרכב פעם ראשונה.

כיוון שהבחור הרבה יותר מנוסה ממני אני לא רוצה לעשות טעויות.

אשמח לעצות בנושאים הבאים

1. הרכב לא על שמי האם אני חייב להביא ת.ז. מקורית של בעל הרכב (הוא לא יעשה העברה במקומי) או שיספיק צילום?

2. איך עובד כל העניין של התשלום העברת הבעלות? קודם הוא משלם אחרי זה מעבירים ואחרי זה אני נותן את האוטו? או אחרת? אני פשוט חושש מהקטע של אם הוא לא ישלם לי במזומן ואני עושה העברת בעלות והצ'ק חוזר....

3. כל עצה טובה שמישהו יכול לתת (בעיקר מה לא לעשות), הבחור סוחר רכב...

פורסם

1. אתה צריך תעודת זהות של בעל הרכב וכן ייפוי כוח חתום ממנו. את טופס ייפוי הכוח תוכל להוריד באתר של משרד התחבורה או לקבל בסניף הדואר.

2. אם המוכר בוחר לשלם בהמחאה רגילה (לא המחאה בנקאית) אז כדאי שלפני ביצוע העברת הבעלות תיגש לסניף הבנק בו מתנהל חשבונות של הקונה ותפרע שם את ההמחאה, אחרת את שם את כספך על קרן הצבי. אם הוא משלם במזומן או בהמחאה בנקאית הסיכון קטן משמעותית.

4. אין נוהג. זה נתון למשא ומתן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמה עולה העברת בעלות?

יש לי שאלה לדוגמא:

יש אפשרות שאני יגש אם בעל הרכב לדואר על מנת להעביר בעלות על שם מישהו אחר?

לקונה אין זמן ביום ליהיות אם המוכר בעת העברת בעלות.

יש אפשרות שאני יגש אם בעל הרכב לבנק הדואר על מנת להעביר בעלות על שמו?

יש צורך בכמה טפסים של יפוי כח?

בתעודה מזהה של הקונה?

קצת פרטים,

תודה.

פורסם

העברת בעלות עולה 194 ש"ח.

אתה יכול להעביר בעלות על שמו של מישהו אחר. לשם כך תזדקק ליפויי כוח שלו ולתעודת הזהות שלו ושלך.

פורסם

בתור אחד שעובד לא מעט שנים במשרד להמרת מט"ח ועבר הרבה התעסקות עם כסף ואנשים

לא הייתי מציע לך (בלשון המעטה) לקבל שיק אישי.

הכי טוב העברה בנקאית (יש העברה מסוימת שעולה קצת יותר אבל רואים את הכסף תוך כמה שעות ופחות ולא אחרי יום עסקים)

אחרי זה המחאה בנקאית (תאמין או לא אבל גם בזה יש זיופים)

אחרי זה מזומן

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מועתק מתוך האתר של בנק הדואר ישראל -

" על הרוכש והקונה להצטייד בתעודת זהות וברשיונות רכב. "

" כאשר הרוכש או המוכר הינם מיופי כוח, עליהם להצטייד בייפוי כוח מקורי של משרד התחבורה. "

" העברת בעלות עולה 194.00 ₪ "

אם אני הולך אם בעל הרכב לדואר על מנת להעביר בעלות על שם מישהו אחר, צריך להיצתייד ברישיון נהיגה שלי ובתעודת זהות של זה שהולכים להעביר על שמו את בעלות הרכב?

וטופס של יפוי כח שנימצא בבנק הדואר לא מספיק?

מאיפה מביאים "יפוי כח מקורי של משרד התחבורה" ?

צריך ללכת עד אליהם?!

תודה.

פורסם

רשיון נהיגה, דרכון, כרטיס חבר בקופת חולים או כרטיס מנוי לחדר הכושר לא מתקבלים בדואר לצורך העברת בעלות. ר-ק תעודת זהות. לכן, אתה צריך להצטייד בתעודת זהות שלך והמוכר צריך להצטייד בתעודת זהות שלו.

את טופס ייפוי הכוח אפשר לקבל גם בסניפים של הדואר. אפשר גם למצוא אותו באתר האינטרנט של משרד התחבורה (אני משאיר לך את החיפוש בגוגל). אבל אם המוכר מגיע איתך לדואר, לא צריך ייפוי כוח.

פורסם
רשיון נהיגה, דרכון, כרטיס חבר בקופת חולים או כרטיס מנוי לחדר הכושר לא מתקבלים בדואר לצורך העברת בעלות. ר-ק תעודת זהות. לכן, אתה צריך להצטייד בתעודת זהות שלך והמוכר צריך להצטייד בתעודת זהות שלו.

את טופס ייפוי הכוח אפשר לקבל גם בסניפים של הדואר. אפשר גם למצוא אותו באתר האינטרנט של משרד התחבורה (אני משאיר לך את החיפוש בגוגל). אבל אם המוכר מגיע איתך לדואר, לא צריך ייפוי כוח.

הבנתי שאני צריך להיצטייד בתעודת זהות שלי והמוכר בשלו.

אבל לא צריך תעודת זהות\רישיון נהיגה של מי שאני הולך להעביר עליו את הבעלות + למלות פרטים שלו ביפוי כח?

המוכר מגיע לבנק הדואר על מנת לבצע את העברת בעלות.

פורסם

בוא נקצר את זה - אתה צריך את תעודות הזהות של כל מי שמעורב בתהליך. אין צורך ברישיון נהיגה של אף אחד.

• תוכן חדש...