Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על פיג'ו 206 CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה 206 CC עדיף יותר לקנות 2.0 ליטר או את ה 1.6 ליטר אם תוכלו להסביר לי מדוע ולמה זה יהיה ממש עוזר.

ואם מישהו יודע כמה עולה ביטוח מכיף לפיג'ו 206 CC פחות או יותר משנותנים 2001-2003.

האם בשביל מכונית ראשונה עדיף את פיאט קופה,או היונדאי קופה שנת 2003+? האם היא יותר אמינה וטובה מאשר הCC, בגלל שהמחירים פחות או יותר אותם מחירים.

תודה רבה לוי.

פורסם

בשביל שאפשר יהיה לענות לך ברצינות צריך תקציב והעדפות שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן ידוע לי ואני מעונין אך ורק בידני.

והתקציב שלי עד 80K.

למרות שאני יכול לקנות גם MX5 טובה 1 אבל אומרים שזה לא טוב בתור מכונית ראשונה בגלל שזה הנעה אחורית וגם טיפה בגלל שזה 2 מקומות אבל אני יכול להתפשר.

יש לי כמה מכוניות מועדפות על הפיג'ו 206CC שזה אודי TT וMX5 אבל אומרים לי שזה פשוט לא מתאים לי בגלל שאני הולך להיות נהג חדש וכל זה.

וגם אין לי עדין שמץ של מושג מה העלויות של הביטוח של המכוניות וכו'.

פורסם

אומנם הMX5 הנעה אחורית וגם כן הTT אך הם עדיפות לדעתי בכמה רמות מעל ה206CC.

בתור בעלים לשעבר של 1.6 206CC אני אישית לא נהנתי מהאוטו בכל מה שקשור להתנהגות כביש ולנסיעה בכלל. ( סתם פוזה של קבריולט לדעתי ).

בתור נהג חדש מה שאתה יכול לעשות במקרה ותקנה רכב כזה או אחר עם הנעה אחורית הוא לנסוע לחניון ולהתרגל לאוטו ולמגבלות שלו. בכל מקרה כל עוד לא תתפרע הזנב של האוטו לא יזרק מעצמו.

עלות ביטוח ל206CC בזמנו עלתה לי כ10 אלף כמעט ולקח זמן למצוא את החברה הנ"ל שהסכימה לבטח אותו.

פורסם
אומנם הMX5 הנעה אחורית וגם כן הTT אך הם עדיפות לדעתי בכמה רמות מעל ה206CC.

בתור בעלים לשעבר של 1.6 206CC אני אישית לא נהנתי מהאוטו בכל מה שקשור להתנהגות כביש ולנסיעה בכלל. ( סתם פוזה של קבריולט לדעתי ).

בתור נהג חדש מה שאתה יכול לעשות במקרה ותקנה רכב כזה או אחר עם הנעה אחורית הוא לנסוע לחניון ולהתרגל לאוטו ולמגבלות שלו. בכל מקרה כל עוד לא תתפרע הזנב של האוטו לא יזרק מעצמו.

עלות ביטוח ל206CC בזמנו עלתה לי כ10 אלף כמעט ולקח זמן למצוא את החברה הנ"ל שהסכימה לבטח אותו.

הבנתי אבל מאיזה שנה הייתה לך ה CC ובלי קשר אני רוצה רק 2.0 CC.

אבל מזאת אומרת להתרגל למגבוליות של המכונית יהיה לי קשה לנהוג איתם?

והאם ה TT או ה MX5 יותר יקרות לאחזקה מבחינת תדלוק ביטוח וחליפים מאשר ה CC או שלא?

זה מאוד יעזור. לוי.

פורסם

בתור אחד שהחזיק בmx-5 שנת 2006 (nc) והיום מחזיק טרי ב206CC אין מה להשוות.

מבחינת ביצועים, הנאה מנהיגה (וגם מראה) ה-MX-5 לוקחת ובגדול. היא מספקת הנאה שלא כל מכונית יכולה לספק.

הגג הנפתח הוא רק בונוס קטן במכונית הזו. מאידך, אני סבלתי מכאבי גב רבים, חוסר פרקטיות עם גג הבד (חתולים, ונדליזם וכו'), מחירי ביטוח יקרים (ובמיוחד כנהג חדש). מכרתי אותה בצער רב והבטחתי לעצמי שביום שאוכל להחזיק רכב לסופ"ש בלבד ללא ספק תהיה זו המיאטה.

ה206CC שונה לחלוטין. היא לא ספורטיבית כלל וכלל והיא מכונית קבריולט יום-יומית פרקטית מאוד.

גג הפח מהווה יתרון (אני אישית מצאתי ביטוח צי'ק-צ'ק למרות היותי נהג צעיר במחיר של כ-6000 ש"ח עבור מקיף+חובה). הרכב הרבה יותר מרווח מהמיאטה ומספקת נוחות (תנוחת ישיבה) מעולה וכסאות תומכים. הרכב מאובזר למדי אם כי מרגיש קצת זול (בייחוד הפלסטיקה). מומלץ לחפש אחת שמורה (אין הרבה כאלה בשוק) ולא לקפוץ על רכבים שעברו 5 ידיים שלא נהגים "לא רגועים".

מבחינת דלק במיאטה הצריכה הממוצעת הייתה 1 ל-11 בממוצע (תלוי באופי הנהיגה, בנהיגה ספורטיבית הצריכה היתה עולה קצת לכאן ולכאן) - חשוב לזכור כי מדובר בדגם החדש בגירסה ידנית. בפיג'ו אין לי עדיין אינדיקציה.

תחזוקה שוטפת - טיפולים של מאזדה יחסית זולים. גם כאן לגבי הפיג'ו אין לי אינדיקציה מלאה.

חשוב - בבדיקה של cc לבדוק גומיות בגג, שאין נזילות.

=

Lexus CT200H

פורסם

כמה עולה הביטוח למיאטה כולל הכל? אני חושב או על ה הדור השני או על הדור הראשון אבל בגלל שיש לך ניסיון כמה עולה הביטוח וכו'?

ולגבי הפיג'ו האם אתה נהנה לנהוג בה? האם היא 2.0 או 1.6? וכמה דלק ה CC שותה.

בלי קשר ראייתי ביד 2 ב35K מיאטה שנת 91 דור ראשון אם 95 אלף ק"מ אם גג פח אולי אותה כדי לקנות בתור התחלה?

כי תראה אני חשבתי על ה CC או יונדאי קופה 2.0 או הונדה סיווק הצב'ק 1.6 וחשבתי על המיאטה אבל לפי מה שאתה אומר הביטוח מאוד יקר בשבילה והתקציב המקסימום שלי היא 80K, ובגלל זה אני מתייעץ איתך טוב שיהיו לך את שתי המכוניות הללו זה מאוד עוזר :).

• תוכן חדש...